wiolan
PODWÓJNA MAMA
A ten krokodyl u dentysty to taki maly jest?
widze, ze te co sa w wiekszosci w ofertach są wlasnie male.. my mamy wersję dużą...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ten krokodyl u dentysty to taki maly jest?
Agulam, ja mam sprzęt boscha,zmywarkę, kuchenkę, płytę grzewczą, okap BOSCHA od 2003 r i NIC się z tym nie dzieje, zmywarka chodzi non stop, po to 45tka i ani razu nie było serwisu (ODPUKAAAĆ!!) więc ja polecam BOSCHa.
estragon he he to po co WAm zmywarka,jesli gary i sztucce mylas recznei;-)
Pewnie obecne modele są lepsze, moja nie radziła sobie mi.in z patelniami po smażeniu (jeśli coś tam nawet delikatnie przywarło), z garnkami po makaronie, a często jakiś kluś mi się zaplątał. U mnie sprawdzał się tylko jeden program na 60 st, trwający prawie 2 godziny, natomiast wszystkie niższe czy eco nadawały się wyłącznie do płukania/mycia właściwie czystych naczyń.Julita, ogólnie najbardziej podoba mi się ta jasna (szara?) ale myślę, że Maja będzie lepiej wyglądać w mocniejszym kolorze, więc też jestem za granatem, fajnie będą wyglądały dodatki pod kolor zamka. Ta malinowa jakoś nie do końca...
LOL
Estragon, ja wrzucam absolutnie wszystko i tylko czasami zdarza się, że nie domyje czegoś w typie łyżki po jajecznicy własnie. Ale jest w sumie taki program jak spłukanie naczyń przed myciem, nie wiem czemu nigdy z tego nei korzystam, ale wydaje mi się, że to by rozwiązało kwestię. Myślę też, że jak Aga codziennie gotuje, to 45 będzie stanowczo za mała...