wiolan
PODWÓJNA MAMA
no właśnie mi się ledwo udało wydębić zmywarkę, ale M chce tylko 45, twierdzi, że 60tka o wiele za duża
wiolan a gdzie mogę kupić dużego?
boszzzz weszłam na allegro znów zmiany, kurde!!
z tymi duzymi to widze jakas posucha.. my kuplismy w de..
ale tu masz uzywanego.. mmoim zdaniem jest super jesli dziala, bo tam nie ma co za bardzo obslinic...
HASBRO gra Krokodyl u dentysty ORYGINAŁ Super! (3028563679) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
tu sa uszkodzone, nie polecam, ale popatrz jak wyglada opakowanie.. reszta to podróby (ludzie wstawiają tez zdjecia tych opakowań i innego krokodyla, zeby oszukac ludzi, ze to oryginal)
Gra Krokodyl u Dentysty HASBRO 2 szt OKAZJA (3159186634) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. (tu oryginalne opakowanie i krokodyl z wymiarami)
co do zmywarki to fakt, ze 45 czesto bywa za mala.. jak agulam czesto podejmuje gosci to nawet nei powinno byc mowy o mniejszej, no chyba ze miejsca w kuchni bedzie jak na lekarstwo.
bosch czy siemens (tansze produkty ale te same) to marka sprawdzona, ale warto czytac opinie przed zakupem, mnie one pomagały bardzo.
u nas whirpool nie zawsze sobie radzi z naczyniami, nawet w programie na 2h42 min. juz nie wspomne ze oszukuje na czasie programow, bo jak wlaczam program 6 zmysl, trwajacy wlasnie 2h42min, to fizycznie zmywara myje 3,5 godziny, no i glosne whirpoole sa... niestety.. to przy otwartej kuchni ogromny minus...