reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

no właśnie mi się ledwo udało wydębić zmywarkę, ale M chce tylko 45, twierdzi, że 60tka o wiele za duża:baffled:

wiolan a gdzie mogę kupić dużego?

boszzzz weszłam na allegro znów zmiany, kurde!!

z tymi duzymi to widze jakas posucha.. my kuplismy w de..
ale tu masz uzywanego.. mmoim zdaniem jest super jesli dziala, bo tam nie ma co za bardzo obslinic...
HASBRO gra Krokodyl u dentysty ORYGINAŁ Super! (3028563679) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

tu sa uszkodzone, nie polecam, ale popatrz jak wyglada opakowanie.. reszta to podróby (ludzie wstawiają tez zdjecia tych opakowań i innego krokodyla, zeby oszukac ludzi, ze to oryginal)
Gra Krokodyl u Dentysty HASBRO 2 szt OKAZJA (3159186634) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. (tu oryginalne opakowanie i krokodyl z wymiarami)

co do zmywarki to fakt, ze 45 czesto bywa za mala.. jak agulam czesto podejmuje gosci to nawet nei powinno byc mowy o mniejszej, no chyba ze miejsca w kuchni bedzie jak na lekarstwo.
bosch czy siemens (tansze produkty ale te same) to marka sprawdzona, ale warto czytac opinie przed zakupem, mnie one pomagały bardzo.
u nas whirpool nie zawsze sobie radzi z naczyniami, nawet w programie na 2h42 min. juz nie wspomne ze oszukuje na czasie programow, bo jak wlaczam program 6 zmysl, trwajacy wlasnie 2h42min, to fizycznie zmywara myje 3,5 godziny:szok::szok:, no i glosne whirpoole sa... niestety.. to przy otwartej kuchni ogromny minus...

reklama
Estragon Just ma jescze bardziej leciwa bo z 2003 r i jej dziala ok ,ale wiadomo zmywanei zalezy od wielu zcynnikow typu woda,tabletki itp

Wiolan ja na pewno kupuje 60 zmywarke,kuchnia bezdie pol otwarta/pol zamknieta;-) tzn sa wielkie pzresuwne drzwi miedzy salonem a kuchnia.czytam opinie ale czasmai zdanai sa podzielone,sisotra np ma boscha o głosnosci 48dB a tam pisza ze bardzo cicho chodzi,w ogole jej nie slychac:dry:ale na cos musze sie zdecydowac i wtedy sie pzrekonam

Aga
bierz/namow M na zmywarke 60 ,najwyzej na pol wsadu bezdiesz wkladala naczynia,TY pzreciez sporo gotujesz...a wybralas jzu model?

wiolan bardzo dziękuje :-)

agulam my prawdopodobnie AEG kupimy, argumentem M jest brak miejsca, przerabiamy trochę kuchnie i faktycznie wszystko mi wchodzi na styk :/ na chwilę obecną nie mam nawet piekarnika (piekę w starym domu ;-)) a po remoncie będzie piekarnik, wiec o 60 cm znów mniej.
już sobie nawet myslę kij niech będzie ta 45 teraz myję ręcznie i żyję, więc chociaż ta 45 będzie dla mnie zbawieniem :tak: :-)

Julita, ja bym wziela jasną. Wiosna idzie, nie ma co na ciemno sie ubierac.

julita bierz tą granatową:happy:.

JUlita
oby dwie bardzo ładne,sam bym nie wiedziala,granatowa mniej brudzaca,jasna znowu na wiosne leto.ja zawzse patzre jakie ma Ola ubranka i do czego pasuje.ta jasna ma czerwone paski w kapturze wiec mi by sie juz gryzla z rozowa czy fioletowa czapka.jestem barzdiej za granatem:)

Julita, ogólnie najbardziej podoba mi się ta jasna (szara?) ale myślę, że Maja będzie lepiej wyglądać w mocniejszym kolorze, więc też jestem za granatem, fajnie będą wyglądały dodatki pod kolor zamka. Ta malinowa jakoś nie do końca...
no więc kupiłam malinową, też jest fajniusia:)
Niestety granatowej nie było już;/, a jasna to taka raczej bardzo cieniutka tzn jak na kurtkę z chłodna, po za tym młoda ma jasny płaszczyk, jak widać zresztą na zdjęciu obok:)
do tego kupiłam jej extra dżinsy, wygląda w nich bosko:D:D

reklama
Do góry