reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

Ha! Karol też lubi koniki, różowe:-D. Dzisiaj w kinder jajku dla dziewczynek miał fioletową bransoletkę i tak mu się spodobała, że nawet poszedł w niej spać:sorry:

reklama
I know! Kupiłam dzisiaj młodemu Kinder Surprise, tą wersję dla dziewczynek i znalazł jakąś laseczkę ze skrzydełkami i był zachwycony :D

dziewczyny ale absolutnie uwielbienie do tego "kiczu" obrazkowego na koszulkach mija.... i warto teraz dziecku sprawiać przyjemności zakladając takie koszulki, bo po
1. dzieci w takich aplikacjach wygadają slodko
2. dzieciaki szybko wyrastają a w nas pozostaje dalej chęć do tego aby dziecko bylo takie malusie, milusie,slodziusie.. a tak neidlugo juz nei bedzie
3. dla starszych dzieci zwyczajnie juz jest mneij ubranek z aplikacjami, wiecjakby z aurtomatu ta mlośc dzieci do postaci z bajek umiera śmiercią naturalną...
4. szczesliwe dziecko=pewne siebie dziecko

wiem to z autopsji...
zgadzam sie z Toba :-)

eee a ja sie nigdy nad tym nie zastanawialam;-) na pewno ma z nadrukami ale ja nie przywiazuje o tego wiekszej wagi a lila lubi tez koniki :)
Ja z poczatku nie chcialam z nadrukami z bajek, ale czesc dostal, czesc w sklepie sam wyrywal, ze chce, wiec stwierdzilam, maly jest, wyrosnie z tego.
w przedszkolu wszystkie dzieciaki maja bluzki/koszulki z aplikacjami z bajek i fajnie to wyglada, jak rano witaja sie z soba i od razu, ooo masz bluze z zygzakiem, noo a ty z BObem, a Kasia ma z helołkiti ;-)
Ha! Karol też lubi koniki, różowe:-D. Dzisiaj w kinder jajku dla dziewczynek miał fioletową bransoletkę i tak mu się spodobała, że nawet poszedł w niej spać:sorry:
Hehe moj jak widzi kucyki pony to prosi, zeby mu kupic
I know! Kupiłam dzisiaj młodemu Kinder Surprise, tą wersję dla dziewczynek i znalazł jakąś laseczkę ze skrzydełkami i był zachwycony :D
No widzisz :-)))))

te laleczki to Winks(z bajki),Ola ma kilka i uwielbia sie nimi bawic:)tylko skleilam jej bo ciagle gubila czesci

my tez lubimy bluzki z postaciami chociaz za duzo nei mamy,ostatnio dostala szlafrok z peppa i byla zachwycona:)

dzieki za odp ,ktorych nie otrzymalam:(;-)

Nadia ma ubranka z peppa,dora czy myszka miki,hello kitty rowniez.Gdyby mogla,to chodzilaby w tych rzeczach na okraglo.Rano zawsze sprawdza,czy na bluzce jest jakas aplikacja.Gdy nie ma-placz.Nie ma problemu,zeby zalozyc pidzame z peppa czy kapcie z dora.A zawsze problem jest.Absolutnie nie zamierzam rezygnowac z takich rzeczy.Usmiech dziecka wynagradza wszystko.Julka ma prawie 11 lat i nosi bluzki z hello kitty,dzwoneczkiem czy monster high.Chociaz ma swoje kosmetyki i zestawy do makijazu,ale "jeszcze" potrafi sie bawic lalkami razem z kolezankami.Bo z wygladu to nastolatka,a tak naprawde to jeszcze dziecko.

fajne zakupy dziewczyny:))))

podobaja sie WAm te crocsy?widziala je ktoras na zywo?

Sandały Kids Crocband II.5 ultraviolet / dahlia - Crocoland
mnie się podobają choć kompletnie się nie znam, słyszałam też, że tego typu buty bardzo źle wpływają na stopę dziecka.

Nadia ma ubranka z peppa,dora czy myszka miki,hello kitty rowniez.Gdyby mogla,to chodzilaby w tych rzeczach na okraglo.Rano zawsze sprawdza,czy na bluzce jest jakas aplikacja.Gdy nie ma-placz.Nie ma problemu,zeby zalozyc pidzame z peppa czy kapcie z dora.A zawsze problem jest.Absolutnie nie zamierzam rezygnowac z takich rzeczy.Usmiech dziecka wynagradza wszystko.Julka ma prawie 11 lat i nosi bluzki z hello kitty,dzwoneczkiem czy monster high.Chociaz ma swoje kosmetyki i zestawy do makijazu,ale "jeszcze" potrafi sie bawic lalkami razem z kolezankami.Bo z wygladu to nastolatka,a tak naprawde to jeszcze dziecko.

A mojemu jest wszystko jedno co ma na sobie :-p
Poważnie kupujesz dziecku jedenastoletniemu kosmetyki do malownia???:szok:

Przypomniałam mi się...
Byłam na urodzinach u 12letniej dziewczynki i przychodziły koleżanki; ja patrzę a tu jedna wchodzi w kozakach na obcasie :szok::szok: jakaś maskara !!

Moje dzieci je uwielbiają. Jajko to kit, ALE TA ZABAWKA!!!!!!!!Właśnie o Winx mi chodzi, Jagoda ostatnio tę bajkę non stop na you tube ogląda...:dry:.

Ajm sorry, ale jeśli UDA mi się ominąć etap ciuchów z rysunkami, to nie będę płakać ;)
Też tak mam:-D;-):sorry2:

My nigdy nie mieliśmy i specjalnego szału na nie nie miałam. Ten kolor ładny.:)

fajne zakupy dziewczyny:))))

bali duzo mniejsza ta koszulka jest ze juz 110 kupujesz?zawsze mi sie wydawalo ze hm ma duza rozmiarowke:confused:

agulam, my kupujemy ciagle crocsy... ale nei podróbby ale te prawdziwe... kiedys kacprowi kupilam podróby, które sie zniekszatlcily po kilku zalozeniach i strasznie obtarły jemu nogi... od tamtej pory moj wybor to tylko crocsy.
a jesli chodzi o ten konkretny wzór (cena dosc wysoka, mozna taniej wyhaczyc okazje) to one są dość szerokie przodem..
ale i tak pozostają dobrze zazwyczaj dopasowane do stópki...
a kolor?? mnie sie wydaje, że Ola wolałaby z Dorą albo hello Kitty...

u nas podobnie jak u elwi ,wyciagam rano ubranka i zakladam Nicky,ona nie ma jakichs preferencji,przeglada sie w lustrze i owszem,ale chyba nigdy nie zazyczyla sobie,ze chce zalozyc to czy tamto.no chyba,ze nie pamietam w tej chwili,ale raczej nie...
ubranka z nadrukami tez jakies mamy,z Minnie,ale nie za wiele,nie to zebym je jakos szczegolnie omijala,bo raczej mi nie przeszkadzaja,tak jakos nam nie wpadaja za czesto poprostu.
nie zgodze sie jednak,ze takie ubranka sa brzydkie,mysle ze jak sie kupi cos tandetego to bez roznicy czy z nadrukiem czy bez bedzie to tandeta poprostu,a takie z nadrukiem z disney store,h&m czy next to jak dla mnie wygladaja fajnie.no ale kazdy ma inny gust:happy2:
agulam a dla kogo te crocsy?bo jak dla Oli to takie malo radosne te akurat

reklama
mogę się pochwalić że wreszcie nabyliśmy łóżko dla młodej, bo tylko ona z majowych maluchów śpi w łóżeczku??

Do góry