reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

julita, w takim razie czekamy do jutra:)

Wrrr, a ja jestem zła na siebie, bo dodałam do obserwowanych aukcji 4 zaje.biste katany dżinsowe dla Jaśka i o nich zapomniałam. Wszystkie się sprzedały po niskich cenach, 2 szt. next, mothercare, diesel....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Została jedna nexta z kamizelką , chyba się na nią skuszę. Fajna jest też szwedka next, ale chyba pójdzie drogo, bo dwa dni do końca a już dwie osoby licytują.
Co sądzicie o tej?
3038653802

reklama
julita, w takim razie czekamy do jutra:)

Wrrr, a ja jestem zła na siebie, bo dodałam do obserwowanych aukcji 4 zaje.biste katany dżinsowe dla Jaśka i o nich zapomniałam. Wszystkie się sprzedały po niskich cenach, 2 szt. next, mothercare, diesel....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Została jedna nexta z kamizelką , chyba się na nią skuszę. Fajna jest też szwedka next, ale chyba pójdzie drogo, bo dwa dni do końca a już dwie osoby licytują.
Co sądzicie o tej?
3038653802
jak dla mnie fajna:tak:

Elwi noo dla mnei tez masakra ze takie 'malolaty'sie maluja ale sama mam corke wiec czas pokaze....
Oleska Ola uwielbia sie bawic Winks,kiedys ogladali w tv ,na kompie nie pokazuje Oli bo by nie odeszla:-D
dla mnei fajna ta kurtka dla Jaska,co roku obiecuje sobei ze kurtki dla dzieci beda gladkei bo potem wszytsko pasuej a potem wychodzi ze jednak nie i ciezko znaleźc fajne dodatki

agulam, my kupujemy ciagle crocsy... ale nei podróbby ale te prawdziwe... kiedys kacprowi kupilam podróby, które sie zniekszatlcily po kilku zalozeniach i strasznie obtarły jemu nogi... od tamtej pory moj wybor to tylko crocsy.
a jesli chodzi o ten konkretny wzór (cena dosc wysoka, mozna taniej wyhaczyc okazje) to one są dość szerokie przodem..
ale i tak pozostają dobrze zazwyczaj dopasowane do stópki...
a kolor?? mnie sie wydaje, że Ola wolałaby z Dorą albo hello Kitty...
noo tez pomyslalam ze za smutne i wlasnei dlatego poprsilaM O RADY,a link jest pzrypadkowy bo wyniosa mnei ok 100 bo mam jakis tam kupon znizkowy(-65,)a ze juz jest maly u nich wybor ,i sa przebrane rozmiarowki to na razie skorzysta WIki:)
jaki rozmiar crocsow miala Agatka ,jak bezdiesz teraz kupowala to jakie,czasami roznica mmiedzy kolejnymi nr wynosi prawie 2 cm:sorry2:

Julita czekam na foty,sama za chwile bede urzadzala dzieciowe pokoje wiecbede WAs molestowala:-D ja wsteopnie wybralam lozko z IKEA ale wlasnie jest bez szuflad i gdzie ja posciel wloze???co prawda Ola ma duzy pokoj(bezdie maila) ale gzdies mi sie wydaje ze z szufladami lepsze

A wy jakie macei LOzka dla zdieci?

Wiolan czy ja musze sie zalogowac zeby obejzrec te dywany

agulam my mamy crocsy te z szerokimi przodami, rozmiar 8-9, teraz w nich młody czasem śmiga po domu. Myślę, że na lato będą ok. Zmierzyłam je i mają wew. 16 cm, Karol ma stópkę 14 cm.
Co łozka- mamy z ikei bez szuflad, tam w sumie stricte dziecięcych z szufladami nie ma. To, co pokazywala justme, to raczej dla dorosłych leżanka. Wiem, bo się nad nią dla nas zastanawialam. Ona po rozłożeniu ma 160 cm szerokości. Generalnie szuflada pdo łóżkiem przydatna rzecz, aczkolwiek jeśli masz duży pokóji dużo szaf, półek, to bym sobie darowała...ze wzgledu na swoje lenistwo;). Sprzątanie pod łóżkiem z szufladami jest utrudnione, trzeba to całe ustrojstwo prZesuwać. Ja mam obsesję nt kurzu pod łóżkiem, więc codziennie tam podłoga musi być wymyta:happy2:

agulam, nie pamietam jaki ma agata rozmiar, ale chyba ma 23/24.. chodzila od zeszlej wiosny i nadal sa dobre, choc palce ma juz na samiuskim koncu.. teraz kupimy chyba te wieksze rozmiar, bo znowu pochodzi dlugo... tam z tylu ten pasek jest dosc elastyczny dlatego te crocsy tak dlugo starczają...

ELWI dziewczynki nie maluja sie na codzien,tylko na urodziny lub dyskoteki ;-) Kosmetykow uzywaja z racji higieny,bo wiekszosc dojrzewa.
Julka do "makijazu" uzywa takich kosmetykow

Zestaw - cienie do powiek + błyszczyk Top Model - Kosmetyki - Sklep z zabawkami Kiddo
http://www.rossnet.pl/Produkt/Monster-High-Zestaw-do-makijazu,187720
...
Nadia nosi crocsy w rozmiarze 8-9,a sandalki crocs ma 7-8
Hitem jest dora,ale szybko zniknely rozmiary i musze czekac.
..
Ja w niedziele zadebiutowalam na allegro i jestem mile zaskoczona.Nadii rzeczy pojada do Warszawy ;-)

reklama
dzieki dziewczyny za odp:tak:teraz zdecydowalam ze kupie WIktorkowi bo dziewzcece sa pzrebrane na tej stronce a dla Oli na pewno kupie 25/26(8/9)bo te mneijsze sa na styk teraz wiec moga byc za male latem....

Estragon
jakie lozko wstawiala Just?
ja tez uwielbiam porzadek ale neistety codziennie nie dam ardy myc podlog bo wychodzi ok 200 m[SUP]2[/SUP],Oli ma ok 22.
ja znowu do lozek z szufladami podchodze inaczej tzn jak beda z szuflada to wlasnei odsune raz na kiedys ,a tak codziennie bede widziala kurz,do naszej sypialni tez podoba mi sie bez szuflad ale schylaj sie za kazdym razem:dry::rofl2:nooo nie wiem czy dobzre mysle,ktora mnie poprze:-D

Agnieszka pzreciez cie rozumiemy z tymi kosmetykami:tak:teraz jest inazcej niz kiedys,dzis moja gwiazdka zapytala sie 'mamo kiedy mi pomalujesz paznokcie'bo czasami ma pomalowane:-)

Do góry