reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

zgadzam się co do kolorowych ubranek ale kolorowe to dla mnie nie konieczne bluzka z kaczkami czy myszami ;-) nigdy nie założyłam chyba młodemu ciucha z postacią z bajek bo zalatywały mi naszym wiejskim jarmarkiem gdzie takich pełno :-D:-D:-D
Aczkolwiek jak widzę dzieci w takich ciuchach to mi się podoba, pamiętam np Karolka od estragon miał wtedy białą koszulkę ze smerfem a do tego brązowe spodnie i wyglądał cudnie.

reklama
Elwi, no ja właśnie też nie przepadam za postaciami na ubrankach, jedyne co mnie przekonuje, to klasyka z Disney'em, myszką Miki, czy Donaldem. Ale np. lubię kolorowe spodnie, czy fajne dodatki, szaliki, czapki, kominy... tylko właśnie wolę kolory niż nadruki.

zostawcie już tą miki w spokoju ;-) jak dziecko jest fanem miki to choćby wyglądał w niej jak qoopa to się liczy wielki uśmiech dziecka, że idzie w koszulce z myszką miki;-)

Dzięki elwi:zawstydzona/y::happy2:. Ja też nie przepadam za zbyt dużą ilością aplikacji, ale ostatnio jakoś tak podostawaliśmy sporo z nadrukami z bajek, a Karolek je uwielbia:sorry:. Mamy chyba ze 3 z Thomasem, z Peppą, z Myszką Miki, 3 ze strażakiem Samem- w tych chodziłby na okrągło:sorry:. Na prawdę muszę mu chować, bo inaczej nic innego by nie założył:-D

dziewczyny ale absolutnie uwielbienie do tego "kiczu" obrazkowego na koszulkach mija.... i warto teraz dziecku sprawiać przyjemności zakladając takie koszulki, bo po
1. dzieci w takich aplikacjach wygadają slodko
2. dzieciaki szybko wyrastają a w nas pozostaje dalej chęć do tego aby dziecko bylo takie malusie, milusie,slodziusie.. a tak neidlugo juz nei bedzie
3. dla starszych dzieci zwyczajnie juz jest mneij ubranek z aplikacjami, wiecjakby z aurtomatu ta mlośc dzieci do postaci z bajek umiera śmiercią naturalną...
4. szczesliwe dziecko=pewne siebie dziecko

wiem to z autopsji...

dziewczyny ale absolutnie uwielbienie do tego "kiczu" obrazkowego na koszulkach mija.... i warto teraz dziecku sprawiać przyjemności zakladając takie koszulki, bo po
1. dzieci w takich aplikacjach wygadają slodko
2. dzieciaki szybko wyrastają a w nas pozostaje dalej chęć do tego aby dziecko bylo takie malusie, milusie,slodziusie.. a tak neidlugo juz nei bedzie
3. dla starszych dzieci zwyczajnie juz jest mneij ubranek z aplikacjami, wiecjakby z aurtomatu ta mlośc dzieci do postaci z bajek umiera śmiercią naturalną...
4. szczesliwe dziecko=pewne siebie dziecko

wiem to z autopsji...
podpisuje się pod wypowiedzią wiolan, choć moja nie ma jakoś szczególnie ulubionej postaci z bajek na bluzkach, w zeszłym roku miała jedną z Myszkam Miki i tyle chyba, ale Majaka ma dwie bluzeczki z konikami i tylko w tych chciałaby chodzić:tak:

reklama
eee a ja sie nigdy nad tym nie zastanawialam;-) na pewno ma z nadrukami ale ja nie przywiazuje o tego wiekszej wagi a lila lubi tez koniki :)

Do góry