reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Aga, tak, z H&M:tak: Ja też lubię kolory, ale to już nie równa się nadruki i obrazki;-) Ale cała ferajna od Disney'a jest poza konkurencją of kors :-D

reklama
Aga jak chcesz to Ci dziś wezmę Mikiego, ale 98, bo one są jakby lekko mniejsze, mojemu biorę 110, bo 98 by mu się na chwilę przydało

hmprod

kupiona :-)

młody extra w niej wygląda :tak:

justme dzwoniłam do Ciebie, bo nie wiedziałam czy chcesz.

Aga, dzięki wielkie!! Ale wczoraj byłam nieprzytomna przez to gardło i telefon ogarnęłam dopiero przed pójściem spać, jak go szukałam i okazało isę, że zagrzebałam go w kołdrze:eek:

Aga, dzięki wielkie!! Ale wczoraj byłam nieprzytomna przez to gardło i telefon ogarnęłam dopiero przed pójściem spać, jak go szukałam i okazało isę, że zagrzebałam go w kołdrze:eek:

aha, no ja przez pół godz trzymałam dwie (czekałam na Tomka, zeby przymierzył) i czekałam na odp. od Ciebie, wiec potem odłożyłam, a były tylko dwie małe 92 (dla T) i 98/104 (myślałam o F) i potem już 128 4 sztuki:sorry:

Aga, dzięki wielkie:*, ale już mówiłam dzisiaj Elwi- muszę ją jeszcze zobaczyć na żywo, bo mój małżonek ją skrytykował:dry:

reklama
Agulam akurat ta koszulka z Miki jest szczupła w porównaniu do innych, a hm ma dla mnie normalną rozmiarówkę ;-)

dziewczyny ja też nie klękam na widok tej bejsbolówki, ale może chłopaki będa super wyglądać, koniecznie dajcie zdjęcia

Do góry