reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

chyba nam póki co biznes piżamowy nie wyjdzie, bo dziś w auchan kupiłam piżamy po 10 zł, nie jakiś szał, ale zwyczajne cienkie piżamki i po 10 zł!
koszulki na długi rękaw po 10-15 zł
naprawdę ładne kolory i wzory

Serio? 10 zl za pizamke na dlugi rekaw?
czy ktoras bedzie mkze na dniach?
bylabym chetna na 2 komplety..

reklama
Nieeee, no 10 pln to nie pobijemy... A fajna bawełna? Ja myślę, że tak czy inaczej można na spokojnie o tym pomyśleć:tak:

bawełna bardzo cienka, ale niewiele różni się od tych koszulek, które z tchibo przyszły, też są cieniutkie

Serio? 10 zl za pizamke na dlugi rekaw?
czy ktoras bedzie mkze na dniach?
bylabym chetna na 2 komplety..

Aga ja chyba jutro pojadę, bo w miejscu klipsa w spodenkach zrobiła się dziura,
a jaki chcesz rozmiar dla Tomka, 98? 104?

Aga nic nie kupiłam, po pierwsze ku mojemu mega zdziwieniu te same piżamy były dziś po 20 zł, po drugie zostały rozmiary do 86 i powyżej 120, więc te, które miały dziurkę wymieniłam na r. 122 :baffled:

reklama
Aga nic nie kupiłam, po pierwsze ku mojemu mega zdziwieniu te same piżamy były dziś po 20 zł, po drugie zostały rozmiary do 86 i powyżej 120, więc te, które miały dziurkę wymieniłam na r. 122 :baffled:
Oo to niezla podwyzke zrobili ;-) ale dzieki, a Ty na super wielki rozmiar wymienilas ;-)

rozmiarówka crocsów jest taka sama niezależnie od tego kto sprzedaje przecież...
inaczej ma sie sprawa z wyborem wzorów.. no ale o tym przekonamy sie jutro rano.... o 7:-D:-D:-D

Wiolan chodzi mi ogolnie o crocsy jak u nich z rozmiarowka w sensie, ze r.24/25 pasuje na stope 15-16 cm?

Do góry