reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
to co bierzemy się? domena pizamkidladzieci.pl jest wolna ;-) i pizamki.pl też

Bali, to naprawdę jest warte zastanowienia....! Pizamki.pl chyba lepsze i szybciej sie wpisuje:tak: Ogarniamy???

justme my mamy piżamy z Nexta i Mothercare i są naprawdę ok. Natomiast te z George nie są złe ale na pewno na krócej, bo troszkę gorsze jakościowo.

Martina, mi jakość z mothercare bardzo pasuje, ale..... 99 pln za jeden komplet....???

my mamy zwykłe piżamy z lidla lupilu czy jakoś tak i poza tym że spodnie są jakby o rozmiar większe w porównianiu do góry to są całkiem ok :-D

No to spodnie na dłużej Wam starczą:-D

Bali, to naprawdę jest warte zastanowienia....! Pizamki.pl chyba lepsze i szybciej sie wpisuje:tak: Ogarniamy???

ja też się chętnie podepne :-)

no to początek mamy, a co dalej? ja bym widziałą taką akcję jak z butami, kilka zestawów gotowych i kreator, czyli kto chce gładkie spodenki to ma gładkie, kto w paski ten ma w paski itd.
przemyślałam, że ja rzeczywiście od pół roku grzebię w piżamach i nic mi się nie podoba, te z endo mają dobrą koszulkę a spodenki wielkie, że młodemu spadają, inne które mamy są mega brzydkie, w końcu już chyba kupię te z lidla, ale jak patrzę na tego spidermena to mam rzucawkę
nie lubię pumpiastych nogawek w piżamach i dresach :sorry:

Estragon patrzyłam na te piżamki i się zastanawiałam czy koszulka nie jest zbyt obcisła, bo takie przylegające spodenki są ok.

czyli jednak ich nie brać?
no i te drobne wzory :baffled: nie lubię, nie lubię

Estragon patrzyłam na te piżamki i się zastanawiałam czy koszulka nie jest zbyt obcisła, bo takie przylegające spodenki są ok.

czyli jednak ich nie brać?
no i te drobne wzory :baffled: nie lubię, nie lubię
Hmm, nie mamy konkretnie z nexta, ale tego typu (jedna jest z gapa, druga z tego joe) i obydwie mają ten sam mankament... Wydaje mi się, że Młody już wcale nie jest taki najmniejszy czy najchudszy, a mimo to spodnie (na 12 mies!) teraz przestały lecieć mu z tyłeczka, podczas gdy bluzka jest krótka i spodnie na długość zrobiły się 3/4.

Jutro w limango mają być kurtki Reimy:
limango - klub zakupowy

reklama
no to początek mamy, a co dalej? ja bym widziałą taką akcję jak z butami, kilka zestawów gotowych i kreator, czyli kto chce gładkie spodenki to ma gładkie, kto w paski ten ma w paski itd.
przemyślałam, że ja rzeczywiście od pół roku grzebię w piżamach i nic mi się nie podoba, te z endo mają dobrą koszulkę a spodenki wielkie, że młodemu spadają, inne które mamy są mega brzydkie, w końcu już chyba kupię te z lidla, ale jak patrzę na tego spidermena to mam rzucawkę
nie lubię pumpiastych nogawek w piżamach i dresach :sorry:

Dobry pomysł z tymi zestawami do wyboru...!:tak: Mi się podobaja takie "męskie" jak teraz są w Zarze: PIŻAMA W KRATĘ - Bielizna - Chłopiec (2-14 lat) - Dzieci - ZARA Poland

i spodnie np. głodkie albo kratka/ paski, a góra jakaś fajna, np. jak ta bluzka z wąsami, co?

282633_252539908194538_1825056573_n.jpg

318023_227055070743022_949094046_n.jpg

554843_269298903185305_1094590156_n.jpg

....no to teraz tylko, materiały, dopracowanie projektów, szwalnia i strona internetowa i ruszamy:-D

Do góry