martina969
Filipowa mama
justme my mamy piżamy z Nexta i Mothercare i są naprawdę ok. Natomiast te z George nie są złe ale na pewno na krócej, bo troszkę gorsze jakościowo.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to co bierzemy się? domena pizamkidladzieci.pl jest wolna ;-) i pizamki.pl też
justme my mamy piżamy z Nexta i Mothercare i są naprawdę ok. Natomiast te z George nie są złe ale na pewno na krócej, bo troszkę gorsze jakościowo.
my mamy zwykłe piżamy z lidla lupilu czy jakoś tak i poza tym że spodnie są jakby o rozmiar większe w porównianiu do góry to są całkiem ok
ja też się chętnie podepne :-)Bali, to naprawdę jest warte zastanowienia....! Pizamki.pl chyba lepsze i szybciej sie wpisuje Ogarniamy???
No, generalnie george szybko się niszczy, ale piżamki są na prawdę okjustme my mamy piżamy z Nexta i Mothercare i są naprawdę ok. Natomiast te z George nie są złe ale na pewno na krócej, bo troszkę gorsze jakościowo.
Bali, to naprawdę jest warte zastanowienia....! Pizamki.pl chyba lepsze i szybciej sie wpisuje Ogarniamy???
ja też się chętnie podepne :-)
Hmm, nie mamy konkretnie z nexta, ale tego typu (jedna jest z gapa, druga z tego joe) i obydwie mają ten sam mankament... Wydaje mi się, że Młody już wcale nie jest taki najmniejszy czy najchudszy, a mimo to spodnie (na 12 mies!) teraz przestały lecieć mu z tyłeczka, podczas gdy bluzka jest krótka i spodnie na długość zrobiły się 3/4.Estragon patrzyłam na te piżamki i się zastanawiałam czy koszulka nie jest zbyt obcisła, bo takie przylegające spodenki są ok.
czyli jednak ich nie brać?
no i te drobne wzory nie lubię, nie lubię
no to początek mamy, a co dalej? ja bym widziałą taką akcję jak z butami, kilka zestawów gotowych i kreator, czyli kto chce gładkie spodenki to ma gładkie, kto w paski ten ma w paski itd.
przemyślałam, że ja rzeczywiście od pół roku grzebię w piżamach i nic mi się nie podoba, te z endo mają dobrą koszulkę a spodenki wielkie, że młodemu spadają, inne które mamy są mega brzydkie, w końcu już chyba kupię te z lidla, ale jak patrzę na tego spidermena to mam rzucawkę
nie lubię pumpiastych nogawek w piżamach i dresach