reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

te z zary super, brakuje mi właśnie takich "męskich" i w jasnych kolorach, miętowego,
tylko czy to się da pogodzić - cenę do 50 zł i bawełnę bdb jakości?

reklama
justme no 99 zł za piżamy no to trochę dużo, ale tu tez piżamy tanie nie są, bo zestaw jakieś 20 funtów a w sumie jak za coś do spania to mało to nie jest

Estragon mnie tez się ten krój spodni bardzo podoba. Mamy takie z Mothercare i są super, niestety powoli za małe, więc muszę zaopatrzyć się w nowe, staram się kupić na wyprzedażach więc wtedy płacę maź 7 funtów za parę :-)

Dobry pomysł z tymi zestawami do wyboru...!:tak: Mi się podobaja takie "męskie" jak teraz są w Zarze: PIŻAMA W KRATĘ - Bielizna - Chłopiec (2-14 lat) - Dzieci - ZARA Poland

i spodnie np. głodkie albo kratka/ paski, a góra jakaś fajna, np. jak ta bluzka z wąsami, co?

282633_252539908194538_1825056573_n.jpg

318023_227055070743022_949094046_n.jpg

554843_269298903185305_1094590156_n.jpg

....no to teraz tylko, materiały, dopracowanie projektów, szwalnia i strona internetowa i ruszamy:-D

super te piżamy z zary :tak:
te z zary super, brakuje mi właśnie takich "męskich" i w jasnych kolorach, miętowego,
tylko czy to się da pogodzić - cenę do 50 zł i bawełnę bdb jakości?
ja też chcę takie męskie i jak dla mnie spodnie muszą być bez ściągaczy na nogawkach bo młodego to doprowadza do szału i jak już chyba wcześniej wspominałaś szeroka nie krępująca ruchów góra i wąskie spodnie

oooo matko jak my to ogarniemy i to wszystko poniżej 50zł
shocked.gif

ale wiesz Just, jak Estragon przyszyjesz TAK wąsy to cię zjedzie po 2 praniach, że się prują, zmiechaciły się i wogóle lipa, marna jakość :-D;-):-D:rofl2:

a materiały skąd się bierze, z chin?

to co, póki rozkręcimy biznes to ja kupię te z zary, co? ;-)

ale wiesz Just, jak Estragon przyszyjesz TAK wąsy to cię zjedzie po 2 praniach, że się prują, zmiechaciły się i wogóle lipa, marna jakość :-D;-):-D:rofl2:

a materiały skąd się bierze, z chin?

Hahhahhahah:-D zboczenie takie mam:-D i roszczeniowa jestem:-p

Materiały- jak mają być tanie, to trzeba nawiązać kontakt z producentami z chin, ale jak już ruszycie ze stroną internetową, to sami do was będą pisali maile z propozycjami

a Ty skąd to wiesz, że sami będą pisali?
Pracowałam w sklepie internetowym, i często nawiązywali kontakt proponując swoje produkty w tańszej cenie aniżeli my mieliśmy, wysyłali ofery itd. Chłopaki z Chin monitorują rynek, wszak dookoła sama chińszczyzna, jakoś muszą pozyskiwać nowych klientów.

Dobraaaaaa:-p Szkoda tylko, że kosztują po 70 pln/ sztuka, co? No i właśnie, pytanie, za ile to da sie uszyć, żeby się opłacało...

Pracowałam w sklepie internetowym, i często nawiązywali kontakt proponując swoje produkty w tańszej cenie aniżeli my mieliśmy, wysyłali ofery itd. Chłopaki z Chin monitorują rynek, wszak dookoła sama chińszczyzna, jakoś muszą pozyskiwać nowych klientów.

Jaką my mamy skarbnicę wiedzy na tym naszym forum....!:-D

Bali, to chyba te, które były na allegro, ciut tańsze;-) http://sklephoka.pl/501-buty-6076500.html

Ostatnia edycja:
chyba nam póki co biznes piżamowy nie wyjdzie, bo dziś w auchan kupiłam piżamy po 10 zł, nie jakiś szał, ale zwyczajne cienkie piżamki i po 10 zł!
koszulki na długi rękaw po 10-15 zł
naprawdę ładne kolory i wzory

reklama
Do góry