reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

te z zary super, brakuje mi właśnie takich "męskich" i w jasnych kolorach, miętowego,
tylko czy to się da pogodzić - cenę do 50 zł i bawełnę bdb jakości?

reklama
justme no 99 zł za piżamy no to trochę dużo, ale tu tez piżamy tanie nie są, bo zestaw jakieś 20 funtów a w sumie jak za coś do spania to mało to nie jest

Estragon mnie tez się ten krój spodni bardzo podoba. Mamy takie z Mothercare i są super, niestety powoli za małe, więc muszę zaopatrzyć się w nowe, staram się kupić na wyprzedażach więc wtedy płacę maź 7 funtów za parę :-)

Dobry pomysł z tymi zestawami do wyboru...!:tak: Mi się podobaja takie "męskie" jak teraz są w Zarze: PIŻAMA W KRATĘ - Bielizna - Chłopiec (2-14 lat) - Dzieci - ZARA Poland

i spodnie np. głodkie albo kratka/ paski, a góra jakaś fajna, np. jak ta bluzka z wąsami, co?

282633_252539908194538_1825056573_n.jpg

318023_227055070743022_949094046_n.jpg

554843_269298903185305_1094590156_n.jpg

....no to teraz tylko, materiały, dopracowanie projektów, szwalnia i strona internetowa i ruszamy:-D

super te piżamy z zary :tak:
te z zary super, brakuje mi właśnie takich "męskich" i w jasnych kolorach, miętowego,
tylko czy to się da pogodzić - cenę do 50 zł i bawełnę bdb jakości?
ja też chcę takie męskie i jak dla mnie spodnie muszą być bez ściągaczy na nogawkach bo młodego to doprowadza do szału i jak już chyba wcześniej wspominałaś szeroka nie krępująca ruchów góra i wąskie spodnie

oooo matko jak my to ogarniemy i to wszystko poniżej 50zł
shocked.gif

ale wiesz Just, jak Estragon przyszyjesz TAK wąsy to cię zjedzie po 2 praniach, że się prują, zmiechaciły się i wogóle lipa, marna jakość :-D;-):-D:rofl2:

a materiały skąd się bierze, z chin?

to co, póki rozkręcimy biznes to ja kupię te z zary, co? ;-)

ale wiesz Just, jak Estragon przyszyjesz TAK wąsy to cię zjedzie po 2 praniach, że się prują, zmiechaciły się i wogóle lipa, marna jakość :-D;-):-D:rofl2:

a materiały skąd się bierze, z chin?

Hahhahhahah:-D zboczenie takie mam:-D i roszczeniowa jestem:-p

Materiały- jak mają być tanie, to trzeba nawiązać kontakt z producentami z chin, ale jak już ruszycie ze stroną internetową, to sami do was będą pisali maile z propozycjami

a Ty skąd to wiesz, że sami będą pisali?
Pracowałam w sklepie internetowym, i często nawiązywali kontakt proponując swoje produkty w tańszej cenie aniżeli my mieliśmy, wysyłali ofery itd. Chłopaki z Chin monitorują rynek, wszak dookoła sama chińszczyzna, jakoś muszą pozyskiwać nowych klientów.

Dobraaaaaa:-p Szkoda tylko, że kosztują po 70 pln/ sztuka, co? No i właśnie, pytanie, za ile to da sie uszyć, żeby się opłacało...

Pracowałam w sklepie internetowym, i często nawiązywali kontakt proponując swoje produkty w tańszej cenie aniżeli my mieliśmy, wysyłali ofery itd. Chłopaki z Chin monitorują rynek, wszak dookoła sama chińszczyzna, jakoś muszą pozyskiwać nowych klientów.

Jaką my mamy skarbnicę wiedzy na tym naszym forum....!:-D

Bali, to chyba te, które były na allegro, ciut tańsze;-) http://sklephoka.pl/501-buty-6076500.html

Ostatnia edycja:
chyba nam póki co biznes piżamowy nie wyjdzie, bo dziś w auchan kupiłam piżamy po 10 zł, nie jakiś szał, ale zwyczajne cienkie piżamki i po 10 zł!
koszulki na długi rękaw po 10-15 zł
naprawdę ładne kolory i wzory

reklama
Do góry