reklama
martina969
Filipowa mama
justme no 99 zł za piżamy no to trochę dużo, ale tu tez piżamy tanie nie są, bo zestaw jakieś 20 funtów a w sumie jak za coś do spania to mało to nie jest
Estragon mnie tez się ten krój spodni bardzo podoba. Mamy takie z Mothercare i są super, niestety powoli za małe, więc muszę zaopatrzyć się w nowe, staram się kupić na wyprzedażach więc wtedy płacę maź 7 funtów za parę :-)
Estragon mnie tez się ten krój spodni bardzo podoba. Mamy takie z Mothercare i są super, niestety powoli za małe, więc muszę zaopatrzyć się w nowe, staram się kupić na wyprzedażach więc wtedy płacę maź 7 funtów za parę :-)
Dobry pomysł z tymi zestawami do wyboru...! Mi się podobaja takie "męskie" jak teraz są w Zarze: PIŻAMA W KRATĘ - Bielizna - Chłopiec (2-14 lat) - Dzieci - ZARA Poland
i spodnie np. głodkie albo kratka/ paski, a góra jakaś fajna, np. jak ta bluzka z wąsami, co?
....no to teraz tylko, materiały, dopracowanie projektów, szwalnia i strona internetowa i ruszamy
super te piżamy z zary
ja też chcę takie męskie i jak dla mnie spodnie muszą być bez ściągaczy na nogawkach bo młodego to doprowadza do szału i jak już chyba wcześniej wspominałaś szeroka nie krępująca ruchów góra i wąskie spodniete z zary super, brakuje mi właśnie takich "męskich" i w jasnych kolorach, miętowego,
tylko czy to się da pogodzić - cenę do 50 zł i bawełnę bdb jakości?
oooo matko jak my to ogarniemy i to wszystko poniżej 50zł
ale wiesz Just, jak Estragon przyszyjesz TAK wąsy to cię zjedzie po 2 praniach, że się prują, zmiechaciły się i wogóle lipa, marna jakość ;-)
a materiały skąd się bierze, z chin?
to co, póki rozkręcimy biznes to ja kupię te z zary, co? ;-)
estragon
mamusia synusia:P
Hahhahhahah zboczenie takie mam i roszczeniowa jestemale wiesz Just, jak Estragon przyszyjesz TAK wąsy to cię zjedzie po 2 praniach, że się prują, zmiechaciły się i wogóle lipa, marna jakość ;-)
Materiały- jak mają być tanie, to trzeba nawiązać kontakt z producentami z chin, ale jak już ruszycie ze stroną internetową, to sami do was będą pisali maile z propozycjami
estragon
mamusia synusia:P
Pracowałam w sklepie internetowym, i często nawiązywali kontakt proponując swoje produkty w tańszej cenie aniżeli my mieliśmy, wysyłali ofery itd. Chłopaki z Chin monitorują rynek, wszak dookoła sama chińszczyzna, jakoś muszą pozyskiwać nowych klientów.a Ty skąd to wiesz, że sami będą pisali?
Dobraaaaaa Szkoda tylko, że kosztują po 70 pln/ sztuka, co? No i właśnie, pytanie, za ile to da sie uszyć, żeby się opłacało...
Pracowałam w sklepie internetowym, i często nawiązywali kontakt proponując swoje produkty w tańszej cenie aniżeli my mieliśmy, wysyłali ofery itd. Chłopaki z Chin monitorują rynek, wszak dookoła sama chińszczyzna, jakoś muszą pozyskiwać nowych klientów.
Jaką my mamy skarbnicę wiedzy na tym naszym forum....!
Bali, to chyba te, które były na allegro, ciut tańsze;-) http://sklephoka.pl/501-buty-6076500.html
Ostatnia edycja:
reklama