reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Witam
Nie wiem czy to właściwy dział, ale czy Wasze dzieci interesują się grami typu memo, domino, lotto, kolorowe mozaiki lub inne, jeśli tak, to jakie?

Ostatnia edycja:
No tyle rzeczy mnie ominęło:-D

ja też kupuję na zapas w przecenach :-)
i tak np. mamy fajną zimowa kurtkę kupioną w styczniowych wyprzedażach, czapę i szalik z ubiegłego roku bo wciąż dobre, ciepłe spodnie, bluzki, swetry, rajstopy - wszystko już czeka - i nie sądzę, by rozmiar okazał się nietrafiony, bo już robiłam rozeznanie i będzie ok,

co więcej w szafie leży 4 pary butków ecco (obkupiłam Tochę w rozmiar 24,25 i 2* 26) - półbuty i sandały... miały takie ceny, że żal było nie brać
Mamy tez cieplutkie kozaczki z Zarki w rozm 25 - wydaję mi się, że będa ok za kilka miesięcy

Musze jeszcze zapolować na jakąś bardzo ciepłą długa kurkę na ostrą zimę i takowe kozaki już będzie komplet:-)
Wow!!! Jestem pod wrażeniem, aż tak to nigdy nie przyszalałam:-D.

hahahah, a już myślałam, że jestem nienormalna, że kupuje ubranka rozmiarze 98 i 110:-D. Widzę, że jest nas więcej:-p

calkiem fajne nienormalne grono sie zebralo:-D:-D:-D
:-D. Ja mam tak zabezpieczoną Jagodę, tyle że kupiłam ubranka od mojej psiapsióły. Znaczy nie chciała kasy, ale ja nie wzięłabym za darmo takiej masy firmowych ubranek. Chyba z 50 sztuk przytargałam do domu. Tyle że są na 110 i 116, czyli trochę poleżą. Ale kilka dobrych teraz też się znalazło:tak:.

....no bo jak już mówiłyśmy o okazjach...;-) Prawie nikt nie licytował:sorry2:
:-D:-D:-D.

Estragon, Aga ja wolę kupować w licytacjach niż kup teraz ;) Wczoraj wylicytowałam czapkę na jesień coolclub za 3zł, bluzę polarową Next za 7zł i dwie pary jeansów m&s i george za 6,5zł :)
Ja też wolę licytacje:) Ustawiam zawsze maksymalną cenę, jaką chcę dać za ubranko i czekam. Zazwyczaj moje maksimum nie jest przekroczone a ja jestem zadowolona.
Ostatnio kupiłam tak kilka ubranek dla Jaśka i dla Jagody. Fakt, że przesyłki mnie trochę kosztowały, ale w ogólnym rozrachunku jest git.

to co bierzemy się? domena pizamkidladzieci.pl jest wolna ;-)

i pizamki.pl też
Ja na waszym miejscu bym się nad tym poważnie zastanowiła. Jest wielu rodziców, którzy są w stanie dac za piżamkę więcej, jeśli maja pewność, że są super gatunkowo. Przy okazji pójdziecie do DDTVN i biznes murowany:tak::-D.

Kurczę, złapałam kontakt z taka fajną dziewczyną, która sprzedaje ubranka po bliźniakach. Na wiosnę obkupiłam u niej Jaśka, teraz też nabyłam sporo koszulek z długim rękawem, spodnie, bluzę, bezrękawnik.
Napalona byłam na kombinezon, ale napisała mi, że za zestaw z czapką i chustą chce 180 zł. Za drogo....zwłaszcza, że na allegro można kupić fajne kombinezony za stówkę....

z racji tego że moja została na chłodne dni w sandałach musiałam wczoraj jej kupić buty i co nie było nic godnego uwagi, nic...
w ostatnim sklepie tylko te mi się spodobały tyle że wiązane...

APAWWA C11 TRZEWICZKI WEW. SKÓRA R 23 14,2cm BIAŁE (2593886017) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tylko t efioletowe

a tak na marginesie, kupowała już któraś kurtkę zimową na ten rok dla maluchów? jak patrzyłam po sklepach to chyba stare zeszłoroczne kolekcje są a nowych jeszcze nie ma.......

Ostatnia edycja:
Ja mam do oddania (za free, of course) jedną zimową kurtkę chłopięcą, szału nie ma, ale na sanki może być git. Wstawiać zdjęcia? Jest w ogóle jakaś chętna?

reklama
Do góry