wiolan
PODWÓJNA MAMA
i jak?? ktoras sie skusila na crocsy???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja kupiłam te:i jak?? ktoras sie skusila na crocsy???
Mójbardzo lubi memo- mamy tekturowe z endo i mnóstwo gier typu memory na ipadzieWitam
Nie wiem czy to właściwy dział, ale czy Wasze dzieci interesują się grami typu memo, domino, lotto, kolorowe mozaiki lub inne, jeśli tak, to jakie?
Wow!!! Jestem pod wrażeniem, aż tak to nigdy nie przyszalałam.ja też kupuję na zapas w przecenach :-)
i tak np. mamy fajną zimowa kurtkę kupioną w styczniowych wyprzedażach, czapę i szalik z ubiegłego roku bo wciąż dobre, ciepłe spodnie, bluzki, swetry, rajstopy - wszystko już czeka - i nie sądzę, by rozmiar okazał się nietrafiony, bo już robiłam rozeznanie i będzie ok,
co więcej w szafie leży 4 pary butków ecco (obkupiłam Tochę w rozmiar 24,25 i 2* 26) - półbuty i sandały... miały takie ceny, że żal było nie brać
Mamy tez cieplutkie kozaczki z Zarki w rozm 25 - wydaję mi się, że będa ok za kilka miesięcy
Musze jeszcze zapolować na jakąś bardzo ciepłą długa kurkę na ostrą zimę i takowe kozaki już będzie komplet:-)
hahahah, a już myślałam, że jestem nienormalna, że kupuje ubranka rozmiarze 98 i 110. Widzę, że jest nas więcej
. Ja mam tak zabezpieczoną Jagodę, tyle że kupiłam ubranka od mojej psiapsióły. Znaczy nie chciała kasy, ale ja nie wzięłabym za darmo takiej masy firmowych ubranek. Chyba z 50 sztuk przytargałam do domu. Tyle że są na 110 i 116, czyli trochę poleżą. Ale kilka dobrych teraz też się znalazło.calkiem fajne nienormalne grono sie zebralo
.....no bo jak już mówiłyśmy o okazjach...;-) Prawie nikt nie licytował
Ja też wolę licytacje Ustawiam zawsze maksymalną cenę, jaką chcę dać za ubranko i czekam. Zazwyczaj moje maksimum nie jest przekroczone a ja jestem zadowolona.Estragon, Aga ja wolę kupować w licytacjach niż kup teraz Wczoraj wylicytowałam czapkę na jesień coolclub za 3zł, bluzę polarową Next za 7zł i dwie pary jeansów m&s i george za 6,5zł
Ja na waszym miejscu bym się nad tym poważnie zastanowiła. Jest wielu rodziców, którzy są w stanie dac za piżamkę więcej, jeśli maja pewność, że są super gatunkowo. Przy okazji pójdziecie do DDTVN i biznes murowany.to co bierzemy się? domena pizamkidladzieci.pl jest wolna ;-)
i pizamki.pl też
Ok, to już jutrotstragon wstawiaj moze by sie taka nam przydała