reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

Dziś kupiłam Mai zestaw ciastoliny z Biedrony, jest rewelacyjny i ta ciastolina jest fajniejsza niż PlayDoh. Mamy zestaw Przyjazny Doktorek (niestety wybór był marny), młodej się bardzo spodobał bo można tworzyć ludzi, są oczy, nos, nogi, ręce a ona tylko kulki lepi i tworzy swoje postacie :p
Oto co dziś sama stworzyła:
Zobacz załącznik 484287 Zobacz załącznik 484288 Zobacz załącznik 484289

a ja w naszej niestety nie widzialam zadnych ciastolin.....:baffled::baffled:
fajny stworek powstał.. ale chyba nie doktorek???:p

reklama
Wiolan ta promocja na ciastoliny jest od wczoraj i u mnie zostały już tylko 4 pudełka, 2 restauracje, fryzjer i właśnie doktorek, który wydał mi się najsensowniejszy z tych co zostały, więc wzięłam ostatniego :)
Ciężko powiedzieć co to za stwór ale doktor raczej to nie jest, bo Majka lekarzy raczej nie kojarzy :p

Załączniki

• pies 003.jpg
    pies 003.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 57
Swietne te zestawy!
ile kosztuja? U nas pewnie juz nie ma nawet, bo przy takich fajnych rzeczach, to jeszcze tego samego dnia pustki sa:-(

u nas nie było lodziarni,,,,,a najfajniejsza była.....Wszystkie pozostale zestawy byly, ale wysłalam mojego G i nie wiedzial co innego wybrac wiec jutro lecimy z rańca razem.

u nas była lodziarnia:) ale mnie już kasy brakło:dry:
następnym razem może;)

któraś chętna??
oddam za darmo plus koszty wysyłki

Załączniki

• DSC01824.jpg
    DSC01824.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 37
  • DSC03704.jpg
    DSC03704.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 43
  • DSC03689.jpg
    DSC03689.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 41
Dziewczyny przyszalalam z nowa kolekcja nexta:zawstydzona/y: A mam dwie dziewczyny wiec koszty podwojne:-(
Czesc rzeczy przyslalala mi z Anglii kolezanka:cool2:Za to w halensie pojechalam na maxa:dry:szczegolnie z bucikami dla dwojki:sorry2: kupilam im takie same tylko rozmiary rozne (jednej 24 drugiej 37:shocked2:)
Kozaki – kupuj oryginalne Next z Next na halens.pl jako brązowy
Kozaki – kupuj oryginalne Next z Next na halens.pl jako brązowy
i obydwie maja rurki w panterke ;-)
Buy Animal Printed Skinny Trousers from the Next UK online shop
A Nadii taka kiecke
Buy Grey Dolly Collar Dress from the Next UK online shop
oczywiscie to nie wszystko:baffled: wiecej nie pokaze bo mi wstyd:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
z racji tego, że młody praktycznie porusza się tylko na biegowym jestem zmuszona kupić ochraniacze na kolanka i łokcie (prędkosci są coraz większe)
czy możecie coś polecić? czy Wasze jezdzące na biegowych noszą ochraniacze?
przejrzałam całe allegro, ale nie wiem, czy r, S będzie dla niego dobry, czy za duży:baffled:
więc pytam, czy macie jakieś sprawdzone?:blink:

reklama
z racji tego, że młody praktycznie porusza się tylko na biegowym jestem zmuszona kupić ochraniacze na kolanka i łokcie (prędkosci są coraz większe)
czy możecie coś polecić? czy Wasze jezdzące na biegowych noszą ochraniacze?
przejrzałam całe allegro, ale nie wiem, czy r, S będzie dla niego dobry, czy za duży:baffled:
więc pytam, czy macie jakieś sprawdzone?:blink:

a po kiego ci ochraniacze?? tera zna razie tom jeszcze jeździ nieporadnie, ale to chwilowe... za jakiś czas bedzie jeździł jak szalony i wtedy już ochraniacze nie będą potrzebne.... będzie jeździł ostrożniej

Do góry