reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
mam pytanie: czy kupujecie dzieciom rękawiczki rowerowe? Może któraś mama rzucić linkiem do jakichś fajnych rękawiczek i ochraniaczy?

I drugie-może nie bezpośrednio związane z tym wątkiem... czy wkładacie dzieciom skarpety do sandałków. Wiem, że generalnie to wiocha, ale czy nie pocą się waszym dzieciom nóżki bez skarpet i nie obcierają ich? bo Młody 'pływa' i ma trochę zdartą skórkę bez skarpet, chociaż buciki są całe ze skóry i bardzo miękkie...

ja rowniez zakladam Oli skarpetki do sandalek i nie rozumiem dlazcego zaraz wiocha:no:chyba lepiej zeby dziecku bylo wygodnie a nie 'modnie';-)

Estragon ogolnie ubieram, ale nie zawsze,
Poki co jeszcze mu sie tak mocno nie poci. Latem dopiero bedzie masakra :/
ale podpinam sie pod dziewczyny wygoda wazniejsza, niz wiocha :-p
i tak jak bali staramy sie krotkie bardzo. Skarpetki zakladac (takie z zeszlego roku ;-))

estragon ja w tym roku jeszcze mu nie zakladałam bo nic go nie obciera ale w zeszłym roku mu zakładałam i w przypadku małego dziecka nie uważam tego za wiochę ale mój 10 letni chrześniak to już by sobie mógł darować :-p tylko że on ma od małego schize że skarpety musi mieć ZAWSZE no poza kąpielą :-p

dzięki dziewczyny za odzew w sprawie rowerków, byliśmy wczoraj w Decathlonie, Tochowiec niestety olała całkiem rowerek biegowy mimo zachęt różnego rodzaju i krążenia wokół niego przez ok godzinę... na razie się wstrzymujemy z zakupem jednak.

Co do skarpet - well, raczej nie zakładam już teraz, ale bywa tak, że coś ją obetrze, to wtedy sumiennie ubieramy skarpetki

estragon ja mojemu zakładam skarpetki do sandałek, wybieram jakieś ładne i wiochy nie ma ;-) Odnośnie rękawiczek nie pomogę, bo młody nie posiada.

reklama
Do góry