reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

wino dobry pomysł :tak:
w tamtym roku moja koleżanka chciała właśnie wino, można do tego kupić ładne kieliszki i git :-)

Ja mam dużo pomysłów na prezent; niestety to już prezenty z wyższej półki cenowej :eek:
-Jeśli okaże się, że trampolina jest wskazana dla Dorinka to na pewno trampolina BĘDZIE !
-Dwa to właśnie zjeżdżalnia.
-Zestaw ogrodnika. łopata, grabie, taczki itp

ogólnie to napaliłam się by zrobić młodemu taki domek z drewna by mógł trzymać tam swoje sprzęty. Samej mi będzie jednak ciężko a do pomocy o kogoś ciężko.
Zaczęłam też oglądać takie place zabaw dla dzieci i znowu myśle sobie ... jakie to proste do zrobienia, gdybym tylko miała wszystko co potrzebne. Na allegro można dokupić takie kamienie z wspinaczkowe, liny czy zjeżdżalnie - koszt na pewno był by min o połowę mniejszy no ale sama tego nie zrobie :-(

reklama
urodziny? marzy mi się dla Tomka plac zabaw. tak, jak elwi pisze, ze zjeżdżalnią, wpinaczką itd..
Domek też jakiś byłby fajnym pomysłem
a trampolina też mi się marzy, ale jakoś ceny wysokie są :baffled:

agulam a jakie błękitne były?? bo przecież ja chce niebieskie???!!!!!

u Nas w domu też zawsze był zwyczaj tzw. "zajączka" dostawaliśmy prezenty, ale takie drobnostki (nie tak jak na BN), no i zwyczaj dalej panuje, od rodziców zawsze też coś dostaję, a małemu kupiłam duplo (tzn. to tak w domu mu damy :-D) a na oficjalnego zająca u brata ma Kubusia Puchatka (lubi spać z misiami) z jajem wielkanocnym (wersja świąteczna :-D) a pozostałym dzieciakom z rodziny to tez drobnostki i słodycze, typu jajka, zające. Dorosłym już nic nie kupujemy tylko dzieciaczkom ;-)

a na urodziny to w planach mamy ślizgawkę do ogrodu, pewnie dostanie jakieś pieniądze my dołożymy i kupimy, bo Filip w parkach kocha zjeżdżalnie:tak: A niestety tanie tu nie są :no:pewnie my dokupimy mu coś jeszcze od siebie, bo znając mnie to się nie powstrzymam:-p

MARTINA blekitne ,jasne to byly nie ten c(h)aber?

malina ja bym chciala cos takiego co nie zjedza ani nie wypija:-Dmoze kieliszki do wina jak radzi elwi,myslalamtez o filizankach/kubeczkach do kawy?moze byc czy srednio?

U nas zwyczaj robienia prezentów na zajączka był zawsze :) i Jagoda też dostaje. W tym roku zamówiłam wreszcie rowerek biegowy (ten sam co bali... :-p) Rowerek biegowy STRIDER zielony z lekkim opóźnieniem wprawdzie, ale moje wcześniejsze plany zostały pokrzyżowane przez incydent z nóżką... :/

MARTINA blekitne ,jasne to byly nie ten c(h)aber?

malina ja bym chciala cos takiego co nie zjedza ani nie wypija:-Dmoze kieliszki do wina jak radzi elwi,myslalamtez o filizankach/kubeczkach do kawy?moze byc czy srednio?
aga - ale z filiżankami możesz nie trafić w gust i styl, a na pomysł kieliszków może wpaść sporo ludzi...
a może stojak do wina, albo rzeczywiście, jeśli ich dobrze znasz, wypaśny zestaw 2 filiżanek takich, w których kawa im będzie wyśmienicie smakować :-)

reklama
Oooo.... ni esłyszałam wcześniej o piaskolinie...! Koniecznie daj znać, jak się przyjmie. A jaka kolejka? My wciąż zastanawiamy się nad kolejką, bo jak byliśmy u znajomych, którzy mają kolejkę rozłożoną w pokoju synka, to Franio jakoś ją olał.......

Do góry