reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

wielbiam ten wątek!!!!! :-)
ja tyz:-Dpare dni a 30 stron nadrabialam:-D:szok:

a któraś te buciki oglądała?
chodzi mi czy są stabilne
Product Detail | H&M PL
oj oj ja juz kiedys wstawialam te buciki bokupilam Oli ale oddalam bo23 za duze byly:-(

ale szalejecie dziewzcyny:-)

Martina w moim hm tez nie ma tych spodni:-(a pani powiedziala ze rozeszly sie jak swieze buleczki,zostaly blekitne a Wiktorowi wzielam ten 'dziwny' braz,i granat bo ostatnio narobil duzo dziur w spodniach:no:

malina ja tez wczoraj w hm spedzilam chyba godzine,masakra:no:mam wrazenie ze maja duuuze braki,niektore rzeczy to chyba z zeszlych sezonow powystawiali:crazy:

kupilam Oli te piankowe kalosze w ccc co Aga wzielam najmniejsze ale chyba beda za male , niechciala wczoraj zmierzyc,

jak dobrze mamy dziewczyny ze mozna kupic nie biorac dziecka apotem oddac jak beda zle:-)akiedys nasi rodzice jakos to ogarniali:tak:

ja nie robire prezentow na zajaczka,jakos nei lubie tego zwyczaju,no moze jakies drobiazgi sa ok typu slodycz,ksiazeczka ale w tamtym roku moje dzieci dostaly:cool:
ja keidys nie dostawalam:-p

Ostatnia edycja:
reklama
a zastrzeliłaś mnie tym pytaniem, jak to prezent na Święta Wielkanocne dla dziecka??..u nas nie ma tego zwyczaju..
choć pewnie każda okazja jest dobra, by dać maluszkowi prezent:-)

...no to lepiej, żeby Tocha się nie dowiedziała, że do innych majówkowych dzieci przychodzi Zając;-) U nas akurat też jest taki zwyczaj, jak u Aureolci, i zawsze był..... ba! Ja nadal dostaję od mamy drobiazgi na wielkanoc:sorry:

U mnie tez nie ma zwyczju Zajaca....tzn w Malopolsce dokad tam mieszkalam ...nie bylo takiego zwyczaju a we Wloszech natomiast wszystkie dzieci dostaja jajco czekoladowe z niespodzianka w srodku.... to taka mega duza wersja kinder niespodzianki

w srodku rozne badziewa..mniej albo wieej kiczowate w zaleznosci od ceny i rozmaaru :-))) Pewnie elwiwas moze potwierdzic :-)))

uovakinder.jpg
edit: juz mamy 4 i kto to bedzie jadl

Mateuszowi nie daje czekolady...kawalek dostanie..ale naprawde malutko....

Ostatnia edycja:
Julita Ty ciagle sie pytasz o prezenty urodzinowe;-)zdaje mi sie ze juz sie na cos zdecydowalas:sorry:

ja o tym nie mysle,bo do Oli urodzin mam duuuzo imprez(wesele ,18tka ,komuniea,panienski)

a moze ktoras mi podpowie co moge kupic siostrze na slub bo zamiast kwiatow mlodzi zazyczyli sobie drobne upominki:sorry:

Julita Ty ciagle sie pytasz o prezenty urodzinowe;-)zdaje mi sie ze juz sie na cos zdecydowalas:sorry:

ja o tym nie mysle,bo do Oli urodzin mam duuuzo imprez(wesele ,18tka ,komuniea,panienski)

a moze ktoras mi podpowie co moge kupic siostrze na slub bo zamiast kwiatow mlodzi zazyczyli sobie drobne upominki:sorry:

a może jakieś dobre wino???

Julita - ja dziś zaczęłam myśleć i na razie mam dwie propozycje: domek (cos a'la ten, który wklejała estragon) albo tablica magnetyczna z gadżetami,

reklama
Agulam wlasnie nie mam pomyslu moze ktoras wyczaila cos nowego ale w sumie juz moge nie pytac;)

Malina musimy sie postarac aby nasze panny nie byly poszkodowane i cos dostaly:)

Do góry