reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

wielbiam ten wątek!!!!! :-)
ja tyz:-Dpare dni a 30 stron nadrabialam:-D:szok:

a któraś te buciki oglądała?
chodzi mi czy są stabilne
Product Detail | H&M PL
oj oj ja juz kiedys wstawialam te buciki bokupilam Oli ale oddalam bo23 za duze byly:-(

ale szalejecie dziewzcyny:-)

Martina w moim hm tez nie ma tych spodni:-(a pani powiedziala ze rozeszly sie jak swieze buleczki,zostaly blekitne a Wiktorowi wzielam ten 'dziwny' braz,i granat bo ostatnio narobil duzo dziur w spodniach:no:

malina ja tez wczoraj w hm spedzilam chyba godzine,masakra:no:mam wrazenie ze maja duuuze braki,niektore rzeczy to chyba z zeszlych sezonow powystawiali:crazy:

kupilam Oli te piankowe kalosze w ccc co Aga wzielam najmniejsze ale chyba beda za male , niechciala wczoraj zmierzyc,

jak dobrze mamy dziewczyny ze mozna kupic nie biorac dziecka apotem oddac jak beda zle:-)akiedys nasi rodzice jakos to ogarniali:tak:

ja nie robire prezentow na zajaczka,jakos nei lubie tego zwyczaju,no moze jakies drobiazgi sa ok typu slodycz,ksiazeczka ale w tamtym roku moje dzieci dostaly:cool:
ja keidys nie dostawalam:-p

Ostatnia edycja:
reklama
a zastrzeliłaś mnie tym pytaniem, jak to prezent na Święta Wielkanocne dla dziecka??..u nas nie ma tego zwyczaju..
choć pewnie każda okazja jest dobra, by dać maluszkowi prezent:-)

...no to lepiej, żeby Tocha się nie dowiedziała, że do innych majówkowych dzieci przychodzi Zając;-) U nas akurat też jest taki zwyczaj, jak u Aureolci, i zawsze był..... ba! Ja nadal dostaję od mamy drobiazgi na wielkanoc:sorry:

U mnie tez nie ma zwyczju Zajaca....tzn w Malopolsce dokad tam mieszkalam ...nie bylo takiego zwyczaju a we Wloszech natomiast wszystkie dzieci dostaja jajco czekoladowe z niespodzianka w srodku.... to taka mega duza wersja kinder niespodzianki

w srodku rozne badziewa..mniej albo wieej kiczowate w zaleznosci od ceny i rozmaaru :-))) Pewnie elwiwas moze potwierdzic :-)))

uovakinder.jpg
edit: juz mamy 4 i kto to bedzie jadl

Mateuszowi nie daje czekolady...kawalek dostanie..ale naprawde malutko....

Ostatnia edycja:
Julita Ty ciagle sie pytasz o prezenty urodzinowe;-)zdaje mi sie ze juz sie na cos zdecydowalas:sorry:

ja o tym nie mysle,bo do Oli urodzin mam duuuzo imprez(wesele ,18tka ,komuniea,panienski)

a moze ktoras mi podpowie co moge kupic siostrze na slub bo zamiast kwiatow mlodzi zazyczyli sobie drobne upominki:sorry:

Julita Ty ciagle sie pytasz o prezenty urodzinowe;-)zdaje mi sie ze juz sie na cos zdecydowalas:sorry:

ja o tym nie mysle,bo do Oli urodzin mam duuuzo imprez(wesele ,18tka ,komuniea,panienski)

a moze ktoras mi podpowie co moge kupic siostrze na slub bo zamiast kwiatow mlodzi zazyczyli sobie drobne upominki:sorry:

a może jakieś dobre wino???

Julita - ja dziś zaczęłam myśleć i na razie mam dwie propozycje: domek (cos a'la ten, który wklejała estragon) albo tablica magnetyczna z gadżetami,

reklama
Agulam wlasnie nie mam pomyslu moze ktoras wyczaila cos nowego ale w sumie juz moge nie pytac;)

Malina musimy sie postarac aby nasze panny nie byly poszkodowane i cos dostaly:)

Do góry