reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
wiolan - czyli dla Ciebie ta bluzeczka w rozm 86/92, a dla Julity tunika na 98 (ale daj znać Julita jaki wzór, ten sam, który już Ci kupowałam???czy coś innego)
może zaleciałabym dziś lub jutro, by jeszcze skorzystać z tej zniżki -30%, może chcecie coś jeszcze dobrać???
malina chciałabym te w cienkie paseczki jeśli by taki był, no i bardzo bym chciała na tej promocji jeszcze:)

Julita, ale jeśli nie zbiorę zamówienia za min 100 pln to na tę zniżkę się nie załapię (bo ja już NIC nie kupuję), czyli nie chcesz bez promocji?
i o jaki cienkie paseczki Ci chodzi (może chodzi o tą drobna kratkę różowo-granatową??, bo tak teraz sobie przypominam, że była jeszcze kratka większa ale czerwono biała...)???? nie chodzi na pewno o taki sam wzór i kolor, który Ci już kupowałam???

Ostatnia edycja:
Ostatnia edycja:
Julita, ale jeśli nie zbiorę zamówienia za min 100 pln to na tę zniżkę się nie załapię (bo ja już NIC nie kupuję), czyli nie chcesz bez promocji?
i o jaki cienkie paseczki Ci chodzi (może chodzi o tą drobna kratkę różowo-granatową??, bo tak teraz sobie przypominam, że była jeszcze kratka większa ale czerwono biała...)???? nie chodzi na pewno o taki sam wzór i kolor, który Ci już kupowałam???
no jeśli nie uda się na promocji no nie chcę;)
a wzór inny niż ten co już kupiłaś, jak afi dodawała zdjęcia to tam była biała w paseczki pionowe ale może być i w kratkę byle inny wzór.
dzięki

właśnie wcześniej myslałam o tych z 2 linka, tylko mi się wydaje, że one takie węższe były, prosta nogawka i prążki pionowe chyba były:sorry: kurde nie pamiętam...
i pewnie cos w stylu latek na kolanach??? to one leza na dziale dla wiekszych dzieci.. minimum od 92 rozmiaru.. ale 92 są mega dlugasne... a poza tym to cos ala łatka na kolanie ma kształt serca... więc chyba jednak nie o te chodzilo...:eek: ale mi rozkmina wyszła....:-D:-D

Malina, ja ta bluzeczke na 100% wezme.... nawet bez promocji... ale moze dobiore cos:
Product Detail | H&M PL
Product Detail | H&M PL
Product Detail | H&M PL
rozmiar oczywiscie chyba 86/92 choć popatrz jakbyś dla swojej Tosi brała, bo to mają byc na za 3-4 miesiące, zeby nie byly za male, podobnie z tą poprzednią... bo coś kojarzę że one mogą być mniejsze niż normalnie...
a kolory tak jak sie w linkach wyswietlają...

i pewnie cos w stylu latek na kolanach??? to one leza na dziale dla wiekszych dzieci.. minimum od 92 rozmiaru.. ale 92 są mega dlugasne... a poza tym to cos ala łatka na kolanie ma kształt serca... więc chyba jednak nie o te chodzilo...:eek: ale mi rozkmina wyszła....:-D:-D

Malina, ja ta bluzeczke na 100% wezme.... nawet bez promocji... ale moze dobiore cos:
Product Detail | H&M PL
Product Detail | H&M PL
Product Detail | H&M PL
rozmiar oczywiscie chyba 86/92 choć popatrz jakbyś dla swojej Tosi brała, bo to mają byc na za 3-4 miesiące, zeby nie byly za male, podobnie z tą poprzednią... bo coś kojarzę że one mogą być mniejsze niż normalnie...
a kolory tak jak sie w linkach wyswietlają...

wiola - wyślij mi na priv twój nr tel, jak bym miała dylemat w sklepie to dryndnę
aga - to ja nie wiem w taki razie co z tymi portkami...

wiolan, nie to nie te :-p
malina, ja ja w manu widziałam wtedy na dziale niemowlęcym i wisiały tam gdzie te kolorowe spodnie, więc może to też z tamtej kolekcji były?
jak będziesz w jakimś H&M to zerknij, jak będą, to będą jak nie to trudno.

reklama
Do góry