reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
martina czyli jednak 92 ?

ja tez wolałabym 86, ale jakby nie było to i 92 bym brała :tak:

martina, kolor niebieski chyba zszedł im najszybciej... dlatego podejrzewam, ze bedziesz miała wielkie problemy ze znalezieniem niebieskiego... lub Twoje "wysłanniczki":-D:-D:-D:-D:-D

:-D:-D

niestety chyba wszystkim niebieskie przypadły do gustu... na stronie UK są dostępne w rozmiarze 2-3 lata i juz się zastanawiałam czy wziąć ale to byłyby spodnie dopiero pewnie na za rok, a ja chce teraz :-(

a one w ogóle sa na stronie polskiej??? bo ja nie widziałam nigdzie:no:

Kupvjecie buty tak bez przymiarki ja chyba bym sie nie odważyla ze beda za male

ja kupowałam, znam rozmiar i raczej się nie pomyliłam, tzn. może jakichś mega drogich to bym się bała, ale takie to kupujesz zazwyczaj tam gdzie można zwrócić lub wymienić więc żaden problem :-)

zastanawiam się jaki kolor w rzeczywistości mają te spodnie:

http://www.next.co.uk/g372610s2#805324g37

bo na dużym zdjęciu niebieski jest taki wyblakły a na małym juz taki żywy....bo jakby kolor był taki jak w h&m to dałabym w końcu spokój dziewczynom i wzięła te z nexta...

-----------------------------------

laski myślicie że te spodnie dla dziewczynek różnią się czymś od tych dla chłopców??? bo w dziale dziewczynek nexta sa takie jak z h&m:

http://www.next.co.uk/g629086s9#806235g62

i nie wiem czy pasowałyby na chłopca :-)

bo niby nazwa koloru w obu linkach co dałam jest taka sama ale zdjęcia diametralnie inne i teraz nie wiem co robić....

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry