reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
a jak ostatnio byłam w next to nie chciało mi sie ściągać małemu butów i mierzyć:sorry2: nie ma bata teraz jak przejdę się do miasta to poprzymierzam :tak:

hehe tez mi sie nie chcialo:happy2:

Wonka, czy te słomkowe, które wzięłaś Koli, to podobny fason jak te:

Buy Red And White Espadrilles from the Next UK online shop ??? Bo barrrrdzo mi się podobają, ale właśnie wydaje mi się, że są wąskie..

podobne,tyle,ze mniej zabudowane,a Nicky ma pulchna nozke i niefajnie to wyglada

i jeszcze jedno pytanie do wonki...jaki rozmiar kupujesz stroju kąpielowego dla córy??? 1,5-2 czy już ten następny???

malina ja mam na 1,5-2 latka bo stroje te 2-3 takie duzawe byly jak mierzylam

bali jeszcze nie zamawiałam bo czekałam na wszystkie Panie ;-)

estragon a widziałaś te spodenki na żywo?? bo ja bardzo chcialam taki ciemny (ale nie granatowy) niebieski tych spodni. Musze jeszcze luknąc u siebie na stronach sklepów i dam znac czy chcemy te co ty wklejałaś :-)

malina, justme czyli Wam zamawiać??? żeby wsio było jasne ;-)

malina, zauwazylam ze jeszcze u was te bluzeczki sa: Product Detail | H&M PL
jakbys w HM byla to pamietaj aby mi to cudo wziac.... rozmiar 92.. prosze.... szukam jej wszedzie....
wiolan - czyli dla Ciebie ta bluzeczka w rozm 86/92, a dla Julity tunika na 98 (ale daj znać Julita jaki wzór, ten sam, który już Ci kupowałam???czy coś innego)
może zaleciałabym dziś lub jutro, by jeszcze skorzystać z tej zniżki -30%, może chcecie coś jeszcze dobrać??? Tylko ja będę ewentualnie tylko w Porcie Łódź, więc najlepiej byłoby jeszcze zadzwonić do tego sklepu i dopytać, czy mają ten towar w konkretnym rozmiarze - wydaje mi się, że udzielają takich informacji..

reklama
Do góry