no to fakt, chyba utne mu drzemke, zeby mogl wiecej trenowac ;-)Aga no pewnie! ;-) chociaż wiesz ... jak Tomek śpi w środku dnia to Leon trenuje
reklama
Wonka uk
Fanka BB :)
a jak ostatnio byłam w next to nie chciało mi sie ściągać małemu butów i mierzyć nie ma bata teraz jak przejdę się do miasta to poprzymierzam
hehe tez mi sie nie chcialo
Wonka, czy te słomkowe, które wzięłaś Koli, to podobny fason jak te:
Buy Red And White Espadrilles from the Next UK online shop ??? Bo barrrrdzo mi się podobają, ale właśnie wydaje mi się, że są wąskie..
podobne,tyle,ze mniej zabudowane,a Nicky ma pulchna nozke i niefajnie to wyglada
i jeszcze jedno pytanie do wonki...jaki rozmiar kupujesz stroju kąpielowego dla córy??? 1,5-2 czy już ten następny???
malina ja mam na 1,5-2 latka bo stroje te 2-3 takie duzawe byly jak mierzylam
martina969
Filipowa mama
bali jeszcze nie zamawiałam bo czekałam na wszystkie Panie ;-)
estragon a widziałaś te spodenki na żywo?? bo ja bardzo chcialam taki ciemny (ale nie granatowy) niebieski tych spodni. Musze jeszcze luknąc u siebie na stronach sklepów i dam znac czy chcemy te co ty wklejałaś :-)
malina, justme czyli Wam zamawiać??? żeby wsio było jasne ;-)
estragon a widziałaś te spodenki na żywo?? bo ja bardzo chcialam taki ciemny (ale nie granatowy) niebieski tych spodni. Musze jeszcze luknąc u siebie na stronach sklepów i dam znac czy chcemy te co ty wklejałaś :-)
malina, justme czyli Wam zamawiać??? żeby wsio było jasne ;-)
martina969
Filipowa mama
Jeśli będą rozmiary, to ja chcę.
no problem ;-) co do reszty to się potem dogadamy jak zamówię
wiolan
PODWÓJNA MAMA
malina, zauwazylam ze jeszcze u was te bluzeczki sa: Product Detail | H&M PL
jakbys w HM byla to pamietaj aby mi to cudo wziac.... rozmiar 92.. prosze.... szukam jej wszedzie....
jakbys w HM byla to pamietaj aby mi to cudo wziac.... rozmiar 92.. prosze.... szukam jej wszedzie....
malina29
Mama debiutująca
wiolan - czyli dla Ciebie ta bluzeczka w rozm 86/92, a dla Julity tunika na 98 (ale daj znać Julita jaki wzór, ten sam, który już Ci kupowałam???czy coś innego)malina, zauwazylam ze jeszcze u was te bluzeczki sa: Product Detail | H&M PL
może zaleciałabym dziś lub jutro, by jeszcze skorzystać z tej zniżki -30%, może chcecie coś jeszcze dobrać??? Tylko ja będę ewentualnie tylko w Porcie Łódź, więc najlepiej byłoby jeszcze zadzwonić do tego sklepu i dopytać, czy mają ten towar w konkretnym rozmiarze - wydaje mi się, że udzielają takich informacji..
wiolan
PODWÓJNA MAMA
malina, jesli bys byla to ja jestem zdecydowana... jesli nie bedzie to trudno...
reklama
malina29
Mama debiutująca
Malina ja poszukuje spodni z tych cieniutkich jasne w prązki, ale nie mogę ich na stronce znaleźć
aga, ale nie mam bladego pojęcia jak one wyglądają, może sprawdź jeszcze na stronie UK