reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
bali napisz jakie wzroy takich latek chce to ci kupie.. mozesz chciec rowniez okreslic wielkosc dziury i np. lata w kształcie zig zaka... (czy jak wolisz Mc quenna) albo Tomek i przyjaciele....

ja dziś na żywo widziałam ten rowerek Decathlon - rowery rower dla dzieci - junior�w B'TWIN - RUN RIDE B'TWIN - do nauki r�wnowagi dla dzieci od 2 do 4 lat (85cm do 1m). i poważnie się nad nim zastanawiam, jest leciutki i na wysokość Hani by pasował.

Podpatrzyłam od ciebie rowerek i dzisiaj moi rodzice nabyli go dla młodego w prezencie na chrzciny, jednak po przymiarce okazało się, że jeszcze ciut za wysoki, co nie przeszkadza Cypkowi bo śmiga siedząc na ramie :-p

bali napisz jakie wzroy takich latek chce to ci kupie.. mozesz chciec rowniez okreslic wielkosc dziury i np. lata w kształcie zig zaka... (czy jak wolisz Mc quenna) albo Tomek i przyjaciele....

Wiolan no bardzo chcę, a skąd je weźmiesz, masz gdzieś blisko?
najbardziej bym chciała skórzane klasyczne, ciemno brązowe, ale bajkowe też

bali, niedaleko mnie jest mega wypasiona pasmanteria... jest dużo łatek, wiec musialabys konkretnie z bajkowych okreslic jakie klimaty i na jaką wielkośc dziury potrzebujesz, bo zwyczajnie te bajkowe są mniejsze od klasycznych. Nawet są z Hello Kitty...

Bali widzialam ostatnio pasmanterie w jubliacie w krakowie:-D, jakbys przypadkiem byla w poblizu:-p.

Mamy wreszcie wiosenne buty. Kupilismy w outlecie ecco, i mimo, ze nie sa najpiekniejsze, to kosztowaly tylko 165 zl, wiec zal bylo nie wziac:sorry2:. A w outlecie tchibo kupilam mlodemu te spodnie przeciwdeszczowe za 29 zl:-p.

a w kwestii butów.. po tygodniu eksploatowania wiosennych ecco mam serce złamane bo są tak styrane, jakby wojnę przeszły, śmiać mi się, chce teraz, że kupując je, oglądałam z każdej strony, czy żadnej plamki, ryski nie mają, hehe...

estragon - ale ecco można spotkać na allegro za mniej niż 165 pln chyba, przynajmniej jak ja szukałam to ceny w necie były dość konkurencyjne, może teraz gorzej bo sezon wiosenny w pełni
edit: odszczekuję, teraz nie ma nic w rozsądnej cenie

Ostatnia edycja:
malina my mielismy kozaczki z ecco i bylam bardzo zadowolona:tak:. Wygladaja po zimie na prawde super, i mam nadzieje, ze je odsprzedam po korzystnej cenie. Poza tym Karollo kilka razy zaliczył kałuże i to głebokie, grubo powyżej kostki i nigdy nie przemokły, stopy zawsze mial ciepłe, a nigdy nie miał na stópkach dwóch warstw, zawsze tylko albo skarpete albo rajstopy.
Ja nie wiem dlaczego tak jest, ale te drozsze buty szybko sie tyrają, tu masz racje. Moze to kwestia skóry? Jake wiem, ale odpsrzedaję teraz na allegro buty i te tańsze wyglądają duzo lepiej niz np geoxy czy primigi, ktore byly skórzane.
Tu są moje aukcje, roznice widac golym okiem
coz to za link mi wskoczyl???

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=4360208

reklama
Malina to cie pociesze, te buciki, ktore dla Tomka kupilas z ecco po 3-4 razach sa mocno styrane, czubki baaaaardzo szybko sie zdzieraja, widac kazde zadrapamie po przejsciu przez krzaki...

Do góry