reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Eeee, ja myślę, że z tymi butami to zależy... Franek miał śniegowce z GEOXa i poza tym, że suwak zaczął ciężko chodzić, to wyglądają po całym sezonie rewelacyjnie, aż jestem w szoku, a byly to jego jedyne buty, więc śmigał w nich non stop. Natomiast te Elefantena, które kupiłam mu ostatnio nosi dokładnie tydzień, a wygladają, jakby chodził w nich z miesiąc:baffled: Z kolei mokasynki, które miał poprzednio, pomimo, że uczył się wnich chodzić, więc miały prawo być porysowane i obdarte, wyglądały jak nowe... więc nie wiem, jaki jest klucz;-)

Skora naturalna niszczy czy tez starzeje sie w charakterystyczny sposb, i mnie sie taka postarzona skora podoba. Jak buty sa ze skory ekologicznej czy innego tworzywa sztucznego, to szybko sie niszcza, ja mam z reguly takie buty na jeden sezon, nieladnie odchodzi z nich farba albo cos sie odkleja czy wygina itd. Ale zdarte czuby po paru dniach uzytkowania w wcale nie tanich butach to juz przegiecie... Wkurze sie jak sie tak zniszcza. Aga, malina sprobujcie je oddac na reklamacje. Oni maja fajna polityke i czesto wymieniaja buty na nowe. Musi byc cos nie tak, skoro dziecko je zniszczylo po paru dniach noszenia.

Kochane dziś byłam w h&m z siostrą i miałyśmy ten kupon rabatowy na 30% (z jakiejś ulotki h&m).Przy kasie okazało się,że wystarczy mieć ciuszki dziecięce na min. 100 zł,a powyżej tej sumy można dobrać również ubrania,bieliznę,biżuterię,biżuterię itp. dla dorosłych ze zniżką 30% (cały asortyment),tylko wszystko musi być na jednym paragonie.No to nie mogłyśmy przepuścić takiej okazji,bo rabat na koniec był spory....Wiem,że miałam już nic nie kupować,ale jak nie przepuścić takiej okazji....:sorry2::zawstydzona/y:

piszecie o bucikach to ja napiszę moja miała zimowe buty "kornecki" i naprawdę są w bardzo dobrym stanie, ani nie porysowane. i myśle ze z tej samej marki kupie jej na wiosnę

Estragon, moje byly w łodzi kupione, wiec nie oplaca mi sie jechac i reklamowac:sorry2:
Agnieszka dzieki za info, ale i tak jak bede w hm to przed zakupem podejde do kasy i zapytam, czy aby na pewno ;-) jeszcze tylko czekam, za jakims wplywem, bo pusto na koncie:baffled:

Jeśli chodzi o zimowe obuwie młody miał kupione w Deichmannie buciki DEI-tex i wyglądają jak nowe mimo, że były cały czas w użytku. Na wiosnę kupiłam mu czarne adidaski w CCC (takie na rzepy, na rzepie jest piłka), na jesieni też miał takie i się sprawdziły bardzo dobrze mimo, że są z niższej półki cenowej (39zł).

julita, ja teraz na wiosnę kupiłam Jaśkowi Korneckiego butki.
Fajne, całe ze skóry naturalnej, takie trochę oldskulowe;-)
Takie, tylko że nie w tym błękicie:szok:
Nasze są w czekoladowym brązie, a paski są beżowe.
80.0356_buty_dzieciece.jpg.thumb_260x270.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry