reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Eeee, ja myślę, że z tymi butami to zależy... Franek miał śniegowce z GEOXa i poza tym, że suwak zaczął ciężko chodzić, to wyglądają po całym sezonie rewelacyjnie, aż jestem w szoku, a byly to jego jedyne buty, więc śmigał w nich non stop. Natomiast te Elefantena, które kupiłam mu ostatnio nosi dokładnie tydzień, a wygladają, jakby chodził w nich z miesiąc:baffled: Z kolei mokasynki, które miał poprzednio, pomimo, że uczył się wnich chodzić, więc miały prawo być porysowane i obdarte, wyglądały jak nowe... więc nie wiem, jaki jest klucz;-)

Skora naturalna niszczy czy tez starzeje sie w charakterystyczny sposb, i mnie sie taka postarzona skora podoba. Jak buty sa ze skory ekologicznej czy innego tworzywa sztucznego, to szybko sie niszcza, ja mam z reguly takie buty na jeden sezon, nieladnie odchodzi z nich farba albo cos sie odkleja czy wygina itd. Ale zdarte czuby po paru dniach uzytkowania w wcale nie tanich butach to juz przegiecie... Wkurze sie jak sie tak zniszcza. Aga, malina sprobujcie je oddac na reklamacje. Oni maja fajna polityke i czesto wymieniaja buty na nowe. Musi byc cos nie tak, skoro dziecko je zniszczylo po paru dniach noszenia.

Kochane dziś byłam w h&m z siostrą i miałyśmy ten kupon rabatowy na 30% (z jakiejś ulotki h&m).Przy kasie okazało się,że wystarczy mieć ciuszki dziecięce na min. 100 zł,a powyżej tej sumy można dobrać również ubrania,bieliznę,biżuterię,biżuterię itp. dla dorosłych ze zniżką 30% (cały asortyment),tylko wszystko musi być na jednym paragonie.No to nie mogłyśmy przepuścić takiej okazji,bo rabat na koniec był spory....Wiem,że miałam już nic nie kupować,ale jak nie przepuścić takiej okazji....:sorry2::zawstydzona/y:

piszecie o bucikach to ja napiszę moja miała zimowe buty "kornecki" i naprawdę są w bardzo dobrym stanie, ani nie porysowane. i myśle ze z tej samej marki kupie jej na wiosnę

Estragon, moje byly w łodzi kupione, wiec nie oplaca mi sie jechac i reklamowac:sorry2:
Agnieszka dzieki za info, ale i tak jak bede w hm to przed zakupem podejde do kasy i zapytam, czy aby na pewno ;-) jeszcze tylko czekam, za jakims wplywem, bo pusto na koncie:baffled:

Jeśli chodzi o zimowe obuwie młody miał kupione w Deichmannie buciki DEI-tex i wyglądają jak nowe mimo, że były cały czas w użytku. Na wiosnę kupiłam mu czarne adidaski w CCC (takie na rzepy, na rzepie jest piłka), na jesieni też miał takie i się sprawdziły bardzo dobrze mimo, że są z niższej półki cenowej (39zł).

julita, ja teraz na wiosnę kupiłam Jaśkowi Korneckiego butki.
Fajne, całe ze skóry naturalnej, takie trochę oldskulowe;-)
Takie, tylko że nie w tym błękicie:szok:
Nasze są w czekoladowym brązie, a paski są beżowe.
80.0356_buty_dzieciece.jpg.thumb_260x270.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry