reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Malina naprawde takie pustki?a gdzie bylas w porcie?
a dla siebie cos upolowalas?

wg mnie te wyprzedaze za wczesnie zaczynaja i za wczesnie koncza:no:

a ja jakos nie mam ochoty kupowac juz ciuchów... ani dla dzieci ani dla siebie..
nie jestem w stanie tego co mamy przeprac a tym bardziej przeprasowac.... a najgorsze, ze zima sie nei zapowiada a ja uzbroilam dzici w kombinezony po uszy...

aaaaaaaaa i postanowilam nei kupowac kolejnej jednorazowej sukienki.. jednak..:-D a powodow jest przynajmniej 3...

Ostatnia edycja:
my tez nie mamy typowych butow na sniegi,spodni na snieg tez nie

no wlasnie Wiolan ,ajkie te powody?

ja czasami mam ochote kupic ale mysle sobie 1)kase wydam na raz 2)Ola nie lubi chodzic w sukienkachi pewnie by jej bylo niewygodnie np w tiulachitp:-Dapo 3 nie wiem:sorry:

dzis zalozylam Oli tuniczke/sukienke do lekarza to nawet lekarka zauwazyla i mowi'Olu jak ladnie wyglasdasz w tej sukieneczce,taka ladna dziewczynka':cool2:

niedlugo nas czeka duza impreza ipewnie skusze sie na sukienke dla Oli,ale nie jakies falbanki tylko marzy mi sie dzianinowa sukieneczka biala badz ekri,kurka nie umiem napisac dokladnie:dry:

Powoli myślę o kolejnej pracy i muszę podszkolić angielski. Pomyślałam o słownictwie biznesowym. Znalazłam coś takiego Język angielski , Fiszki Audio Biznes to szybka, samodzielna nauka angielskiego - Wydawnictwo Cztery Głowy
Myślicie że warto? (przed ciążą byłam na poziomie upper-intermediate) A może polecicie jakąś inną formę szybkiego przyswojenia słówek i zwrotów biznesowych?
hm, ja też kiedyś(!) byłam na upper-intermediate, ale mocno się uwsteczniłam w ciągu tych 9 lat od matury, często łapę się na tym, że wielu słówek już nie pamiętam, nie wspominając o poprawnych konstrukcjach zdań:zawstydzona/y:. Ostatnio rozglądałam się za szkołą językową, ale finalnie rezygnowałam, bo po pierwsze studia i obrona, po drugie finanse- studia i szkoła językowa to jednak za dużo jak na jedną pensję, a po trzecie nie mam z kim Karolesława zostawic.
Generalnie, jeśli chodzi o języki, to nie podjęłabym się samodzielnej nauki, bo brakło by mi motywacji, żeby uczyc się dla samej siebie:-p. Jak dla mnie- najlepsze wyjście to szkoła językowa albo jakiś kurs

reklama
......czyli niby jakie??:-D

dla scislosci dodam, ze chodzilo o suknie dla mnie na bal.....
1. mam wystajacy brzuch i jakos nie znalazlam jeszcze modelu ktory by to jakos skrzetnie ukrył
2. mam brak ochoty na przymierzanie
3. ostatnie cekiny mnie tak pogryzly ze palam nienawiścią do wszelkiego rodzaju kreacji wyjściowych...
4. mam kilka jakiś wiszących kreacji w szafie...
5. byl jakis jeszcze ale mi sie dziura wypalila.. jak wroce to wpisze bo na bank sobie przypomnę.....:-D:-D

Do góry