reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
To i ja potwierdzę kiepską jakość tych "geterko-rajtek", młody dostał 5 par na imieniny, oprócz tego, że szybko się zmechaciły, to jeszcze porobiły się małe dziurki jak próbowałam odmechacić maszynką do usuwania supełków. Wg mnie są gorszej jakości niż zwykłe rajstopki.

Co do sukienek i spódnic to u nas wreszcie zaczęły być używane:) Wcześniej Jagoda w rajtkach, w getrach, w spodenkach. Ale do przedszkola zakładam jej teraz najczęściej spódniczki:) Chyba bym nie chciała, żeby miała taki uraz do spódnic i sukienek jak mamusia:/

wampi, tak nie w temacie. Jak to jest na twoim suwaczku? 10 lat i 12 miesięcy...to chyba już 11 lat:D

Oleśka nie wiem co jest z tym suwaczkiem, bo 11 lat nam minie dopiero 11 stycznia :eek:

edit.

już zmieniłam suwaczek, bo na tamtym cały czas ten sam błąd wyskakiwał.

Ostatnia edycja:
z racji, że mało się chwalę zakupami dla młodego to wczoraj kupiłam mu w h&m elegancki płaszczyk przeceniony ze 150zł na 30zł rozm ponad 100 :zawstydzona/y:ale porwałam nie zastanawiając bo był jeszcze 86-mały.

jest cudowny aleee... stwierdziłam, że jak będzie dobry na Maciusia (5lat) to dam mu w prezencie na urodziny :sorry2::sorry2::sorry2:

z racji, że mało się chwalę zakupami dla młodego to wczoraj kupiłam mu w h&m elegancki płaszczyk przeceniony ze 150zł na 30zł rozm ponad 100 :zawstydzona/y:ale porwałam nie zastanawiając bo był jeszcze 86-mały.

jest cudowny aleee... stwierdziłam, że jak będzie dobry na Maciusia (5lat) to dam mu w prezencie na urodziny :sorry2::sorry2::sorry2:

nie oddawaj, dzieci bardzo szybko rosną... a 5 latek nie bedzie sie cieszyl prezentem.. a Ty bedziesz widząc Dorianka w tym płaszczyku...

w zarce chyba kolejne przeceny, uderzam dziś na łowy choć już wszystko przebrane, może jednak coś się uda upolować:-)

reklama

elwi a dlaczego nie chcesz zostawic dla Dorianka? ja bym zostawila, nim sie obejrzysz i bedzie dobry :)

Do góry