reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Wiolan, wystający brzuch da się ładnie ukryć :tak: jednak jeśli nie masz ochoty szukać i mierzyć, to ciężko będzie to obejść... szkoda, że nie mieszkam bliżej - wyciągnęłabym cię na szalone zakupy :tak:

Wiolan, wystający brzuch da się ładnie ukryć :tak: jednak jeśli nie masz ochoty szukać i mierzyć, to ciężko będzie to obejść... szkoda, że nie mieszkam bliżej - wyciągnęłabym cię na szalone zakupy :tak:

musoałabym ja bliżej Ciebie mieszkać, bo u nas szaleństwem są zakupy w Rossmanie... taką mamy metropolię.,..:-D:-D:-D:-D

afi, ale może bedzie okazja.. 25 stycznia zjawiam się w Łodzi... jakoś po poludniu, więc pewnie bedzie kiepsko ze spotkaniem, bo podejrzewam ze cos kolo 16-17 będę.... z Płocka będę jechać...

Afi polecam książki Raymonda Murphy wszelkie które mają w tytule "in Use", są do gramatyki, słownictwo, phrasal verbs itd. Ja mam certyfikat LCCI English for Business level 2 i z tych książek się uczyłam w studium. Przez dwa lata nauczyłam się więcej niż przedtem w podstawówce i liceum + szkoła językowa ;) No i są świetne do samodzielnej nauki :)

afi, ale może bedzie okazja.. 25 stycznia zjawiam się w Łodzi... jakoś po poludniu, więc pewnie bedzie kiepsko ze spotkaniem, bo podejrzewam ze cos kolo 16-17 będę.... z Płocka będę jechać...

Ja jestem 25-go po południu i czekam na ciebie z kawą i ciastem! :tak: Mogę też wyskoczyć w dowolne miejsce w Łodzi, które ci pasuje :) za sukienką też możemy pochodzić, jeśli chcesz :) pisz na wątku spotkaniowym gdzie się bukujesz i jak długo będziesz w Łodzi :-)

Alis, znam te książki do gramatyki Murphy'ego. Rzeczywiście dobre są. Sądzę, że nie wydali nic do typowo biznesowego angielskiego, bo skupiają się raczej na gramatyce, ale poszukam :)

....ja mam niestety ten sam problem co Estragon- nie potrafiłabym się sama uczyć języka.... Angielski zawsze miałam w grupach, ale usiłowałam sama uczyć się włoskiego i niewiele z tego wyszło....:baffled:

Afi język typowo biznesowy to tak naprawdę kwestia oczytania, proponuję zacząć czytać artykuły choćby w necie po angielsku, moim zdaniem to najlepszy sposób uczenia się języka o ile zna się już podstawy :)

reklama
Malina naprawde takie pustki?a gdzie bylas w porcie?
a dla siebie cos upolowalas?

wg mnie te wyprzedaze za wczesnie zaczynaja i za wczesnie koncza:no:
agulam - byłam w Manu i Porcie - zupełnie inne asortymenty. Ale muszę odszczekać moje wcześniejsze lamentowanie - w Zarce przerzuciłam się z sekcji dla niemowlaków na ten dla starszaków i upolowałam masę cudnych bluzeczek i super dresik :-)

a dla siebie - też głównie Zarka była grana, wpadła nowa marynarka, sweterek, spodnie, spódnica:-) oj, nałóg po prostu :-)straaaaszna jestem..

ja tu patrzę, a na stronie zarki kolejne obniżki... no czyż można się temu oprzeć???

Kobitki
poluję na ten płaszcz, jeśli którakolwiek z Was zobaczy go w rozm M i ma możliwości- plissss kupujecie w ciemno bo ja biere...!!!!

http://www.zara.com/webapp/wcs/stor...11-s/163006/529521/COAT+WITH+JAPANESE+SLEEVES

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry