reklama
wiolan
PODWÓJNA MAMA
Wiolan, wystający brzuch da się ładnie ukryć jednak jeśli nie masz ochoty szukać i mierzyć, to ciężko będzie to obejść... szkoda, że nie mieszkam bliżej - wyciągnęłabym cię na szalone zakupy
musoałabym ja bliżej Ciebie mieszkać, bo u nas szaleństwem są zakupy w Rossmanie... taką mamy metropolię.,..
musoałabym ja bliżej Ciebie mieszkać, bo u nas szaleństwem są zakupy w Rossmanie... taką mamy metropolię.,..
niech ci będzie
wiolan
PODWÓJNA MAMA
afi, ale może bedzie okazja.. 25 stycznia zjawiam się w Łodzi... jakoś po poludniu, więc pewnie bedzie kiepsko ze spotkaniem, bo podejrzewam ze cos kolo 16-17 będę.... z Płocka będę jechać...
Afi polecam książki Raymonda Murphy wszelkie które mają w tytule "in Use", są do gramatyki, słownictwo, phrasal verbs itd. Ja mam certyfikat LCCI English for Business level 2 i z tych książek się uczyłam w studium. Przez dwa lata nauczyłam się więcej niż przedtem w podstawówce i liceum + szkoła językowa No i są świetne do samodzielnej nauki
afi, ale może bedzie okazja.. 25 stycznia zjawiam się w Łodzi... jakoś po poludniu, więc pewnie bedzie kiepsko ze spotkaniem, bo podejrzewam ze cos kolo 16-17 będę.... z Płocka będę jechać...
Ja jestem 25-go po południu i czekam na ciebie z kawą i ciastem! Mogę też wyskoczyć w dowolne miejsce w Łodzi, które ci pasuje za sukienką też możemy pochodzić, jeśli chcesz pisz na wątku spotkaniowym gdzie się bukujesz i jak długo będziesz w Łodzi :-)
Alis, znam te książki do gramatyki Murphy'ego. Rzeczywiście dobre są. Sądzę, że nie wydali nic do typowo biznesowego angielskiego, bo skupiają się raczej na gramatyce, ale poszukam
reklama
malina29
Mama debiutująca
agulam - byłam w Manu i Porcie - zupełnie inne asortymenty. Ale muszę odszczekać moje wcześniejsze lamentowanie - w Zarce przerzuciłam się z sekcji dla niemowlaków na ten dla starszaków i upolowałam masę cudnych bluzeczek i super dresik :-)Malina naprawde takie pustki?a gdzie bylas w porcie?
a dla siebie cos upolowalas?
wg mnie te wyprzedaze za wczesnie zaczynaja i za wczesnie koncza
a dla siebie - też głównie Zarka była grana, wpadła nowa marynarka, sweterek, spodnie, spódnica:-) oj, nałóg po prostu :-)straaaaszna jestem..
ja tu patrzę, a na stronie zarki kolejne obniżki... no czyż można się temu oprzeć???
Kobitki
poluję na ten płaszcz, jeśli którakolwiek z Was zobaczy go w rozm M i ma możliwości- plissss kupujecie w ciemno bo ja biere...!!!!
http://www.zara.com/webapp/wcs/stor...11-s/163006/529521/COAT+WITH+JAPANESE+SLEEVES
Ostatnio edytowane przez moderatora: