reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
a ja nie mam ani jednego kombinezonu :-D czekam na zimę dzierżąc sanki w dłoniach

u nas spodnie nowka funkiel zostana bo sie cos nie zapowiada potrzeba ich nalozenia:baffled:

A może polecicie jakąś inną formę szybkiego przyswojenia słówek i zwrotów biznesowych?
ja polecam przyjazd do Anglii;-)
:-)

musoałabym ja bliżej Ciebie mieszkać, bo u nas szaleństwem są zakupy w Rossmanie... taką mamy metropolię.,..:-D:-D:-D:-D
to zapraszam do mnie,mozemy poszalec na Oxford Street:-)

Wonka, chyba właśnie poczułam wieeeeelką chęć przypomnienia sobie biznes ingilsz!!:-D

no to na co czekasz!!!
next week mam juz zajety,kolezanki z Wloch przylatuja,any other term u more then welcome:-)
pakuj gnaty i "szlifujemy jezyk"

Wonka, Ty w samym londku mieszkasz?? bo moj Ojciej w Londynie tez mieszka i nalega abysmy na wakacje do niego przyjechali...

do centrum mam 15min pociagiem,mieszkam pod londkiem,ale rzut beretem doslownie.
oj to cos i sie wydaje,ze sie predzej tutaj mozemy spotkac niz w Polsce:-)
super by bylo:tak:

wonka, on tez jakos na obrzezach... wiadomo ze im blizej centrum tym piekielne ceny dobijają... on jakoś tak na wylocie w strone tego fajnego centrum gdzie M&S ogromniasty jest.. tam tez Debenhams jest... i tam tez prowadzi droga na Windsor... pewnie jarzysz... ja to nawet nei umiem nazwac...:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

wonka, on tez jakos na obrzezach... wiadomo ze im blizej centrum tym piekielne ceny dobijają... on jakoś tak na wylocie w strone tego fajnego centrum gdzie M&S ogromniasty jest.. tam tez Debenhams jest... i tam tez prowadzi droga na Windsor... pewnie jarzysz... ja to nawet nei umiem nazwac...:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Wiola nie jarze niestety:baffled:

tutaj m&s jest cale mnostwo ,a debenhamsow drugie tyle:sorry2:

Londyn od jednego najdalej wysunietego punktu do drugiego ma 70km:szok:,takrze w jednej dzielnicy mozna sie nie spotkac wieki:tak:
zapytaj tate o post code to sprawdze.ja mieszkam na obrzezach Windsoru wlasnie,do zamku mam 10 minut spacerkiem:happy2:

Wiola nie jarze niestety:baffled:

tutaj m&s jest cale mnostwo ,a debenhamsow drugie tyle:sorry2:

Londyn od jednego najdalej wysunietego punktu do drugiego ma 70km:szok:,takrze w jednej dzielnicy mozna sie nie spotkac wieki:tak:
zapytaj tate o post code to sprawdze.ja mieszkam na obrzezach Windsoru wlasnie,do zamku mam 10 minut spacerkiem:happy2:
hm ciekawe czy sie zgadaja;-):-D

reklama
Do góry