reklama
malina29
Mama debiutująca
Malina dla Ciebie ten płaszcz?
to chyba rozmiar S? bo nie wierzę, że nosisz M
ano dla mnie:-) No właśnie rozmiarówka płaszczowa z Zary jest dość dziwna i M na mnie dobre, mimo tego, że generanie noszę s lub czasem xs
Wonka uk
Fanka BB :)
a ja nie mam ani jednego kombinezonu czekam na zimę dzierżąc sanki w dłoniach
u nas spodnie nowka funkiel zostana bo sie cos nie zapowiada potrzeba ich nalozenia
ja polecam przyjazd do Anglii;-)A może polecicie jakąś inną formę szybkiego przyswojenia słówek i zwrotów biznesowych?
:-)
to zapraszam do mnie,mozemy poszalec na Oxford Street:-)musoałabym ja bliżej Ciebie mieszkać, bo u nas szaleństwem są zakupy w Rossmanie... taką mamy metropolię.,..
wiolan
PODWÓJNA MAMA
Wonka, Ty w samym londku mieszkasz?? bo moj Ojciej w Londynie tez mieszka i nalega abysmy na wakacje do niego przyjechali...
Wonka uk
Wonka, chyba właśnie poczułam wieeeeelką chęć przypomnienia sobie biznes ingilsz!!
no to na co czekasz!!!
next week mam juz zajety,kolezanki z Wloch przylatuja,any other term u more then welcome:-)
pakuj gnaty i "szlifujemy jezyk"
Wonka, Ty w samym londku mieszkasz?? bo moj Ojciej w Londynie tez mieszka i nalega abysmy na wakacje do niego przyjechali...
do centrum mam 15min pociagiem,mieszkam pod londkiem,ale rzut beretem doslownie.
oj to cos i sie wydaje,ze sie predzej tutaj mozemy spotkac niz w Polsce:-)
super by bylo
wiolan
PODWÓJNA MAMA
wonka, on tez jakos na obrzezach... wiadomo ze im blizej centrum tym piekielne ceny dobijają... on jakoś tak na wylocie w strone tego fajnego centrum gdzie M&S ogromniasty jest.. tam tez Debenhams jest... i tam tez prowadzi droga na Windsor... pewnie jarzysz... ja to nawet nei umiem nazwac...
Wonka uk
wonka, on tez jakos na obrzezach... wiadomo ze im blizej centrum tym piekielne ceny dobijają... on jakoś tak na wylocie w strone tego fajnego centrum gdzie M&S ogromniasty jest.. tam tez Debenhams jest... i tam tez prowadzi droga na Windsor... pewnie jarzysz... ja to nawet nei umiem nazwac...
Wiola nie jarze niestety
tutaj m&s jest cale mnostwo ,a debenhamsow drugie tyle
Londyn od jednego najdalej wysunietego punktu do drugiego ma 70km,takrze w jednej dzielnicy mozna sie nie spotkac wieki
zapytaj tate o post code to sprawdze.ja mieszkam na obrzezach Windsoru wlasnie,do zamku mam 10 minut spacerkiem
agulam
hm ciekawe czy sie zgadaja;-)Wiola nie jarze niestety
tutaj m&s jest cale mnostwo ,a debenhamsow drugie tyle
Londyn od jednego najdalej wysunietego punktu do drugiego ma 70km,takrze w jednej dzielnicy mozna sie nie spotkac wieki
zapytaj tate o post code to sprawdze.ja mieszkam na obrzezach Windsoru wlasnie,do zamku mam 10 minut spacerkiem
reklama