reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Kochana, my mamy podobny dylemat:-D Młody ma zestaw z ZARY, widziałaś zresztą, szaro czarny. Chciałam do tego szaro-czerwoną czapkę, ale nie znalazłam nic co by mi się podobało... większość to czerwień z granatem... No więc kupiłam via allegro 2 czapy w rasterze:

Kocham Czapki! Raster ŁOŚ zima 46-50 NOWOŚĆ (1901735857) - Aukcje internetowe Allegro

Kocham Czapki! NOWOŚĆ 2011 Raster Komplet 48-52 (1907726657) - Aukcje internetowe Allegro

Ta pierwsza jest weselsza, ale ten drugi komplet też wygląda całkiem fajnie... no i niedawno dokupiłam młodemu kombinezon w KappAhlu, czarny (nie o tym czarnym piszesz przypadkiem?:-D) i stwierdziłam, że będzie OK. A jak znajdę ładną czerwoną, to też kupię:)

....znalazłam taką fajną:

Kocham Czapki! Raster Komplet SUPER nowość 46-50 (1915145517) - Aukcje internetowe Allegro

hahah, tak o tym z kappahlu piszę:-D. Mieliśmy brac początkowo czerwony, ale Młody wyglądał w nim trochę jak strażak:-D

jak jakośc tych czapek?

co do zabawek, to przekonałam się, że lepiej kupic mniej, a lepszej jakości niż chińszczyznę z targu, gdzie co rusz coś odpada labo śmierdzi:tak:

reklama
Kuchenka to zabawka na pare dobrych lat wiec uwazam,ze warto wybrac taka,ktora da rade tych pare lat posluzyc.
ostatnio przyjechali do nas znajomi z dziewczynkami 8 i 10 lat,jak zobaczyly kuchnie to juz nosa nie wystawily z pokoju do konca wizyty.

hahah, tak o tym z kappahlu piszę:-D. Mieliśmy brac początkowo czerwony, ale Młody wyglądał w nim trochę jak strażak:-D

jak jakośc tych czapek?

....tak coś czułam, że chodzi o ten sam kombinezon;-) Ja polowałam na turkusowy, ale w Wawie były tylko 2 w naszym rozmiarze, na drugim końcu miasta, więc odpuściłam. Poza tym małż wolał czarny... Czapy są super, aczkolwiek mają jeszcze w środku taką cieplutką podszewkę, więc są na naprawdę zimniejsze dni.

corina, co do sanek to Ci nie pomogę, na teraz wydaje mi się, że wygodniejsze w oparciu są drewniane, ale z drugiej strony przekonują mnie też takie z pachaczem a one są z kolei metalowe
a klocki super, bardzo mi się podobają, sama bardzo chętnie kupię takie Tosi, dzięki za linka:-)
nie ma za co:-) ja już poleciałam i kupiłam to pudło :-) zawsze będzie mniej do wydania na prezenty w grudniu.
a sanki oglądałam na zywo i te drewniane na liche nie wyglądają wiec chyba je zakupimy, choc z drugiej strony moze metalowe powinny byc jak mama słonica z Hanią będzie chciała się bujnąć z górki:laugh2: musimy sie jeszcze namyslec:confused:
a propos czapek, to ja dla dziewczynek polecam z 5 10 15 (bo byly tylko w kolorach dziewczenskich). kupilysmy przedwczoraj - na wzor raster sa,bardzo podobne i bardzo cieple, chcialam rastera ale balam sie zamawiac przez net, bo Hania jakas dziwna glowe ma i trudno jej dobrac.

Ostatnia edycja:
co do zabawek, to przekonałam się, że lepiej kupic mniej, a lepszej jakości niż chińszczyznę z targu, gdzie co rusz coś odpada labo śmierdzi:tak:
Zgadzam się. Też wiele razy przy córci przekonałam się, że kupowanie tanio a dużo nie ma sensu. Zabawki psują się co chwila, więc ciągle są wydatki na nowe.

Teraz jestem mądrzejsza i kupuje Cypkowi droższe, lepsze jakościowo zabawki. Wolę, żeby miał mniej, ale takie które posłużą mu na dłużej.

A kuchnia jest taką zabawką, że kupując ją teraz posłuży na lata (moja córa nadal lubi się czasem bawić w "gotowanie"). Owszem dzieci nudzą się szybko zabawkami, ale po jakimś czasie z chęcią wracają do zabawki, którą nie używały.

Nie stać mnie na kuchnie za 400zł, ale myślę, że taką za 150-200zł bym mogła kupić np. na prezent pod choinkę, urodziny.

Widziałam u nas taką w podobnym stylu. Bardzo ładnie się prezentowała na zdjęciu natomiast "na żywo" wyglądała już dużo gorzej :(

A co powiecie o tej? LifeStyle Grand Walk-In Kitchen™ | Play Kitchens | By Step2 niestety tu też miała bym obawy jak to wygląda "na żywo"
Może kiedyś zdecyduję się jeszcze na córkę? Będę mogła się wtedy taką kuchnią pobawić:D

reklama
Alis, ekstra wózeczek i ekstra cena. A jak stan na zywo? chyba kupno spacerówki w śroedku zimy jest niezlym pomysłem, ceny powinny byc nizsze bo to nie sezon,... ;)

Do góry