estragon
mamusia synusia:P
Kochana, my mamy podobny dylemat Młody ma zestaw z ZARY, widziałaś zresztą, szaro czarny. Chciałam do tego szaro-czerwoną czapkę, ale nie znalazłam nic co by mi się podobało... większość to czerwień z granatem... No więc kupiłam via allegro 2 czapy w rasterze:
Kocham Czapki! Raster ŁOŚ zima 46-50 NOWOŚĆ (1901735857) - Aukcje internetowe Allegro
Kocham Czapki! NOWOŚĆ 2011 Raster Komplet 48-52 (1907726657) - Aukcje internetowe Allegro
Ta pierwsza jest weselsza, ale ten drugi komplet też wygląda całkiem fajnie... no i niedawno dokupiłam młodemu kombinezon w KappAhlu, czarny (nie o tym czarnym piszesz przypadkiem?) i stwierdziłam, że będzie OK. A jak znajdę ładną czerwoną, to też kupię
....znalazłam taką fajną:
Kocham Czapki! Raster Komplet SUPER nowość 46-50 (1915145517) - Aukcje internetowe Allegro
hahah, tak o tym z kappahlu piszę. Mieliśmy brac początkowo czerwony, ale Młody wyglądał w nim trochę jak strażak
jak jakośc tych czapek?
co do zabawek, to przekonałam się, że lepiej kupic mniej, a lepszej jakości niż chińszczyznę z targu, gdzie co rusz coś odpada labo śmierdzi