malina29
Mama debiutująca
estragon, osobiście odradzam kupowanie butów nieznanych Ci marek przez net, co innego, gdy znasz już firmę i wiesz czego się spodziewać, choć z drugiej strony masz te 10 dni na zwrot, ale zawsze tracisz podwójnie koszty wysyłki. Ja się przejechałamod godziny siedzę na allegro i szukam se butów. Znacie może firmę baldaccini by krimen????
albo simen???
ha! ja Tochę wreszcie zmierzyłam i wyszło mi 82 cm!!! to mi laska wystrzeliła!Malina moja ma teraz 84cmważy 13,300g
Agnieszka - śliczny ten kombinezonik :-) słit :-))))malina ja zamówiłam z halensa kombinezon 86 (next),bo zależało mi na tym,aby Nadia miała jeden w całości i jeszcze czekam
NEXT Kombinezon - Kurtki i kombinezony - Moda dla niemowlak�w - Dziecko - Halens - halens.pl
a z tym halensem to napisałam im maila o rezygnacji z zamówienia, ciekawe czy przyjmą....buuu, powinni bo przecież na bank jeszcze nie wysłali (tydzień temu robiłam zamówienie)
ten pchacz tez do mnie przemawia i pewnie takie zakupimy na mikołajki właśnie :-)My też kupimy na mikołajki, mam nadzieję, że coś jeszcze będzie w rozsądnych cenach.
Jeśli chodzi o pchacz, to jego wyjmuje się jednym ruchem, więc nie zawadzi go mieć, zawsze można zdjąć.
exactly:-)Zawsze do zwykłych sanek można użyć koca ;-)