reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Julita, musimy sie kiedys spotkać ;) nasze córeczki widzę identyczne są, nie tylko wymiarowo. Jak czytam czasem twoje komentarze to normalnie jakys moje mysli pisała ;):-D

ja na spotkanie zawsze jestem chetna:tak: jak do tej pory jedynie MALINĘ i małą Tosie ​miałam okazję poznać:)

reklama
Ja ostatnio pokupowałam Tosi na allegro parę rzeczy z nexta(używanych) na 86 i są na styk..... w szoku jestem. Się nie spodziewałam, co więcej czekam na przesyłkę z halensa z nextami na 86 i już mam czuja,że będa za małe.....chiba trzeba będzie wymienić rozmiary

Tysia, Julita
- to Wasze kruszyny muszą być nieźle wysokie, to moja i tak wybija się na tle dzieci pod względem wzrostu- waży 10,8 i wcale chuda nie jest,
chyba Wam się szykują potencjalne koszykary:-)

a i kupiłam Tosince drugie kozaczki - elefanty - rozmiar 23, pokochała je od pierwszego spojrzenia...ufff, bo trudno jej dogodzić w kwestii butów

od godziny siedzę na allegro i szukam se butów:dry:. Znacie może firmę baldaccini by krimen????
albo simen???

Ostatnia edycja:
Ja ostatnio pokupowałam Tosi na allegro parę rzeczy z nexta(używanych) na 86 i są na styk..... w szoku jestem. Się nie spodziewałam, co więcej czekam na przesyłkę z halensa z nextami na 86 i już mam czuja,że będa za małe.....chiba trzeba będzie wymienić rozmiary

Tysia, Julita
- to Wasze kruszyny muszą być nieźle wysokie, to moja i tak wybija się na tle dzieci pod względem wzrostu- waży 10,8 i wcale chuda nie jest,
chyba Wam się szykują potencjalne koszykary:-)

a i kupiłam Tosince drugie kozaczki - elefanty - rozmiar 23, pokochała je od pierwszego spojrzenia...ufff, bo trudno jej dogodzić w kwestii butów
Malina moja ma teraz 84cm:tak:waży 13,300g

No to kurtkę mamy teraz muszę szukać na allegro spodni do kompletu, bo w sklepie naszego rozmiaru już nie było:szok: wszystko wykupione.

Sanki same w sobie są ok :) Natomiast te śpiworki mnie nie przekonują. Chodzi o to, że ja swojego dziecka w takim nie widzę :/ Wątpię aby w nim wysiedziała.

Ja zresztą nie rozumiem tych sanek z tymi śpiworami. Sanki to chyba raczej to zjeżdżania i krótkich przejażdżek są a na dłuższe spacery to wózek? No nie wiem, ja nie jestem przekonana :)

właśnie dziś od rana przeglądałam sanki i dyskutowałam z mamą na ten temat.
o tych śpiworkach tez niedawno pisałam, że znajoma miała i szybko zamek się zepsuł, poza tym jakoś tez nie wyobrażam sobie Tomka w śpiworku, bo przecież będzie chciał chwilę pobiegać , potem chwilę na sankach, znów biegać i tak w kółko.. myślę, że można kocyk wziąć i w razie co to przykryć, jeśli bardzo zimno by było:blink:
Aguśka tu masz bez śpiworka, ale za to ma pchacz. SANKI Z OPARCIEM I PCHACZEM 3 KOLORY - WYPRZEDAŻ (1904564475) - Aukcje internetowe Allegro
z kolei moja mam zdziwiona po co właściwie pchacz..

Wg mnie te ze śpiworkiem są niepraktyczne, dziecko nie wysiedzi długo w sankach, a jak wyjdzie na śnieg i będzie znów chciało jechać sankami, to śpiworek będzie brudny od butów. Te z pchaczem są dobre na ubity śnieg, jak napada grubsza warstwa i śnieg będzie jeszcze nieubity, to będzie ciężko pchać.

Ja dla młodego mam sanki takie jak te SANKI DREWNIANE BUKOWE + SZNUREK GRATIS !!! (1879949617) - Aukcje internetowe Allegro Kupili mi je moi rodzice jak byłam mała, więc mają jakieś 25 lat. Wytrzymały moją jazdę, mojego brata ciotecznego i jego 2 rodzeństwa oraz moją córę i nadal są w świetnym stanie.

reklama
Do góry