reklama
wampi
..::..::..::..
Z tego co mi córa mówiła, to w bajce są jakieś dziewczyny i żeńskie bakugany, ale dokładnie nie wiem o co chodzi, bo aż tak w temacie Bakuganów, to ja na bieżąco nie jestem ;-)Z tego co wiem, to Bakugany są już teraz też w wersji dziewczyńskiej, prawda?
flintolinka
Fanka BB :)
A my na zimę mamy coś w takiego tylko,że w granacie :-)
Kornecki 2000 popiel trzewiki chlopięce r.23 (1835795835) - Aukcje internetowe Allegro a zapłaciliśmy ok 85zł bo akurat było 20% mniej .
Kornecki 2000 popiel trzewiki chlopięce r.23 (1835795835) - Aukcje internetowe Allegro a zapłaciliśmy ok 85zł bo akurat było 20% mniej .
a może drewniany wózek w wersji chłopięcej?
DREWNIANY WÓZEK / AUTO zabawka do pchania PCHACZ (1873216022) - Aukcje internetowe Allegro
WÓZEK DLA LALEK SAMOCHODZIK DREWNIANY PRODUCENT (1836137575) - Aukcje internetowe Allegro
Wózek drewniany dla najmłodszych (1884299103) - Aukcje internetowe Allegro
lub coś tańszego (kiedyś facet miał konto na allegro, ale teraz nie moge znaleźć)
Wózek dla lalek z naturalnego drewna - śliczny kolor czerwony - wózeczki dla lalek
DREWNIANY WÓZEK / AUTO zabawka do pchania PCHACZ (1873216022) - Aukcje internetowe Allegro
WÓZEK DLA LALEK SAMOCHODZIK DREWNIANY PRODUCENT (1836137575) - Aukcje internetowe Allegro
Wózek drewniany dla najmłodszych (1884299103) - Aukcje internetowe Allegro
lub coś tańszego (kiedyś facet miał konto na allegro, ale teraz nie moge znaleźć)
Wózek dla lalek z naturalnego drewna - śliczny kolor czerwony - wózeczki dla lalek
estragon
mamusia synusia:P
o ile nie przepadam za maskotkami, to jak patrzę na te, to mam ochotę je wszystkie przygarnąc:-):
Przytulanki i maskotki - Zabawki oraz akcesoria dla dzieci i rodziców.
Przytulanki i maskotki - Zabawki oraz akcesoria dla dzieci i rodziców.
Ostatnia edycja:
aguska24mir
mama Pawełka :)
estragon rrewelacyjne sa ta maskotki
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
korzystając z rady Bali (dzięki) kupiłam Kacperkowi zabawkę na wyrost -18mc, oczywiście w sklepie było samo badziewie za ogromne pieniądze i jedynie ten samochód wydał się mi sensowny
http://www.zabawki-dla-dziecka.pl/pojazdy-ratunkowe-policja-p-658.html
dopiero ma być dostawa zabawek na mikołajki
http://www.zabawki-dla-dziecka.pl/pojazdy-ratunkowe-policja-p-658.html
dopiero ma być dostawa zabawek na mikołajki
estragon
mamusia synusia:P
ja mam))))) tą z fisher price z miśkami, napiszę więcej później, bo teraz wychodzę z domudziewczyny czy ma któraś karuzele do sprzedania taką do łóżeczka ?
jak tak to dajcie zdjęcia i cenę; preferowane osoby z krakowa
reklama