reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Jeśli chodzi o Zarę, to Frankowi kupuję już teraz góry na 18-24, bo 12-18 "wykańcza" i tak jak pisze Afi- w zasadzie są na styk. Natomiast spodnie 12-18 są na niego dobre dopiero teraz, nawet jedne cały czas mu zawijam, nie zdziwię się, jak je włoży jeszcze wiosną:) Także ja bym raczej nie brała w tym rozmiarze.... no chyba, że Filipek drobniutki jest...

no Filip może nie jest papuśny, ale waży 12kg i jest dość wysoki ma 84-85cm. W takim razie na zarę będę patrzyć tylko w rozmiarze 18-24m

reklama
Bali Bali mam pytanie ...gdzie kupowalas plecaczek little life? kupowals w sklepie stacjonarnym czy w necie ? nmi sie strasznie podba zolwik

Zaino Littlelife Tartaruga - negozio on line
ZAINO-TARTARUGATMB.jpg

ale nie widzialam na zywo i nie wiem czy ta zielen to tkaie cos jasnego wyplowoalego czy fajny zywy a cenowo to jak wyszlo ..u ans sa po 29€
Podoba mi sie zolwik, z tego wzgledu tez ze Mati chodzi do zolwikowego zlobka TARTANIDO :-))))

538_img.gif

u nas teraz lecą spodnie z zary 6-9 (chociaż i te w pupie są bardzo szerokie, a góry nosi na 12-18 mies, także martina dla Filipka na pewno nie mniejsze niż 18-24

dziewczyny kupiłam Gabrysi płaszczyk malinkowy welniany dwurzędówka..mała elegantka i..wyglada bajecznie i w rozmiarze 92 ...potem zrobie fotki jak wstanie cena nawet spoko 154zł:)

reklama
chrupcia fajne kombinezony i rzeczywiscie ceny rozne:-D

dzis zakupilam twoj styl wiec musze sie wybrac do wojcika:tak:

Ola mana teraz plaszczyk z zary 12-18 i mysle ze na wiosne tez bedzie ok ale bluzeczki 12-18 sa na styk

Do góry