reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Tysia babskich nie oglądałam, wzięłam wszystkie 3 rodzaje chłopięcych na 86, znalazłam jeszcze jakieś za 25 zł i w domu poprzymierzałam, które lepiej leżą i mają ładniejszy kolor, szału nie ma, zostawiam tylko te za 25 zł, są najładniejsze

Strega my mamy to do samochopdu i jest do doopy
mala to skopuje noga,nie wiem czy mam to przybic do tego siedzenia czy jak?zanim to kupilam to czytalam review'sy jak to sie dzieci tym swietnie w samochodzie zajmuja,nawet takie 3 letnie.no to sorry moje jest inne,nuuudna zabawka.

uffa no to dobrze bo wlasnie zakupilam warsztacik ...jedyny minut ,ze paczka pojdzie z faktura a to prezent .....no ale nie mialam pod reka innego angielkiego adresu na wyslanie faktury. a zreszta ...wiadomo,ze kupilam..a nie ukradlam ..wiec musialam zaplacic hehe ..a ceny zawsze mzona sprawdzic w necie
Teraz jeszcze musze wyslalac karteczke z zyczeniami ..bo do paczki nic nie moglam dolaczyc ..nie bylo takiej opcji

Ostatnia edycja:
Tysia babskich nie oglądałam, wzięłam wszystkie 3 rodzaje chłopięcych na 86, znalazłam jeszcze jakieś za 25 zł i w domu poprzymierzałam, które lepiej leżą i mają ładniejszy kolor, szału nie ma, zostawiam tylko te za 25 zł, są najładniejsze
a reszte oddajesz?? u nas w Lidlu oddac nic nie wolno.. najwyżej wymienic...

Prosze doradzcie ... zamierzam wyslac prezent dla synka moje kumpeli..28 padziernika konczy roczek.
Namierzylam juz godne zaufania strony w Uk z zabawkami ( wonka dzieki za porade) i zabieram sie za zamowienie, ale waham sie meidzy dwoma zabawkami

podoba mi sie warsztat...bo wiem,ze Mateusz kuchnia i warsztatem chetnie sie bawi w Krakowie
ELC - My First Work Bench - Boots

ale z drugiej strony znalazlm cos do samochodu
Tiny Love Wonder Wheel : light, sound & music toys : Early Learning Centre UK Toy Shop

doradzcie prosze ...ktore kupic?

Warsztat - bomba!!!!!!!!!!!:-)

strega mnie też warsztat przypadł do gustu :-)

A ja wczoraj byłam w mieście, wstąpiłam do mothercare i niestety wyszłam z torbami :-D A miałam już się powstrzymać;p Kupiłam w końcu nocnik, dwie piżamki i dwa pajace na 18-24m. Mają teraż 50-te urodziny więc i jakieś wyprzedaże:-)

reklama
Tysia, mam nadzieję, że będziesz zadowolona z transakcji

Dziewczyny, jakie kapcie do żłobka? pomóżcie... nie mam pomysłu gdzie szukać? chcialabym miekkie, lekkie, antyposlizgowe. koniecznie z naturalnego tworzywa, zeby stopa sie nie grzala.

a buty befado znacie? kojarzę nazwe... moze bylo cos kiedys wklejane na ten temat...? teraz nie dam rady przeszukac calego watku... :/

znalazlam np. takie http://sklep.befado.pl/index.php?c=produkt&id_pro=4755

czy lepsze byłyby takie skórzane preshoes'y? http://allegro.pl/skorzane-buciki-kapcie-preshoes-12-18msc-i1845104504.html

Ostatnia edycja:
Do góry