reklama
strega
Fanka BB :)
warsztat to wlasnie byl moj pierwszy typ..wiec pierwsze chyba bardziej trafione...dzieki dziewczyny
Tysia babskich nie oglądałam, wzięłam wszystkie 3 rodzaje chłopięcych na 86, znalazłam jeszcze jakieś za 25 zł i w domu poprzymierzałam, które lepiej leżą i mają ładniejszy kolor, szału nie ma, zostawiam tylko te za 25 zł, są najładniejsze
tysia123
Bali, dzieki.
Tak w ramach odwyku od zakupów PRZYPADKIEM wylicytowałam małej kurtke na wiosne SD184* KOLEKCJA KURTKA PRZECIWDESZCZOWA 92/98 (1847963208) - Aukcje internetowe Allegro
a potem zobaczylam komentarze sprzedajacego .....Mam nadzieje ze jednak bedzie oki.
Tak w ramach odwyku od zakupów PRZYPADKIEM wylicytowałam małej kurtke na wiosne SD184* KOLEKCJA KURTKA PRZECIWDESZCZOWA 92/98 (1847963208) - Aukcje internetowe Allegro
a potem zobaczylam komentarze sprzedajacego .....Mam nadzieje ze jednak bedzie oki.
Wonka uk
Strega my mamy to do samochopdu i jest do doopy
mala to skopuje noga,nie wiem czy mam to przybic do tego siedzenia czy jak?zanim to kupilam to czytalam review'sy jak to sie dzieci tym swietnie w samochodzie zajmuja,nawet takie 3 letnie.no to sorry moje jest inne,nuuudna zabawka.
mala to skopuje noga,nie wiem czy mam to przybic do tego siedzenia czy jak?zanim to kupilam to czytalam review'sy jak to sie dzieci tym swietnie w samochodzie zajmuja,nawet takie 3 letnie.no to sorry moje jest inne,nuuudna zabawka.
strega
uffa no to dobrze bo wlasnie zakupilam warsztacik ...jedyny minut ,ze paczka pojdzie z faktura a to prezent .....no ale nie mialam pod reka innego angielkiego adresu na wyslanie faktury. a zreszta ...wiadomo,ze kupilam..a nie ukradlam ..wiec musialam zaplacic hehe ..a ceny zawsze mzona sprawdzic w necie
Teraz jeszcze musze wyslalac karteczke z zyczeniami ..bo do paczki nic nie moglam dolaczyc ..nie bylo takiej opcji
Teraz jeszcze musze wyslalac karteczke z zyczeniami ..bo do paczki nic nie moglam dolaczyc ..nie bylo takiej opcji
Ostatnia edycja:
wiolan
PODWÓJNA MAMA
a reszte oddajesz?? u nas w Lidlu oddac nic nie wolno.. najwyżej wymienic...Tysia babskich nie oglądałam, wzięłam wszystkie 3 rodzaje chłopięcych na 86, znalazłam jeszcze jakieś za 25 zł i w domu poprzymierzałam, które lepiej leżą i mają ładniejszy kolor, szału nie ma, zostawiam tylko te za 25 zł, są najładniejsze
Prosze doradzcie ... zamierzam wyslac prezent dla synka moje kumpeli..28 padziernika konczy roczek.
Namierzylam juz godne zaufania strony w Uk z zabawkami ( wonka dzieki za porade) i zabieram sie za zamowienie, ale waham sie meidzy dwoma zabawkami
podoba mi sie warsztat...bo wiem,ze Mateusz kuchnia i warsztatem chetnie sie bawi w Krakowie
ELC - My First Work Bench - Boots
ale z drugiej strony znalazlm cos do samochodu
Tiny Love Wonder Wheel : light, sound & music toys : Early Learning Centre UK Toy Shop
doradzcie prosze ...ktore kupic?
Warsztat - bomba!!!!!!!!!!!:-)
martina969
Filipowa mama
strega mnie też warsztat przypadł do gustu :-)
A ja wczoraj byłam w mieście, wstąpiłam do mothercare i niestety wyszłam z torbami A miałam już się powstrzymać;p Kupiłam w końcu nocnik, dwie piżamki i dwa pajace na 18-24m. Mają teraż 50-te urodziny więc i jakieś wyprzedaże:-)
A ja wczoraj byłam w mieście, wstąpiłam do mothercare i niestety wyszłam z torbami A miałam już się powstrzymać;p Kupiłam w końcu nocnik, dwie piżamki i dwa pajace na 18-24m. Mają teraż 50-te urodziny więc i jakieś wyprzedaże:-)
reklama
Tysia, mam nadzieję, że będziesz zadowolona z transakcji
Dziewczyny, jakie kapcie do żłobka? pomóżcie... nie mam pomysłu gdzie szukać? chcialabym miekkie, lekkie, antyposlizgowe. koniecznie z naturalnego tworzywa, zeby stopa sie nie grzala.
a buty befado znacie? kojarzę nazwe... moze bylo cos kiedys wklejane na ten temat...? teraz nie dam rady przeszukac calego watku... :/
znalazlam np. takie http://sklep.befado.pl/index.php?c=produkt&id_pro=4755
czy lepsze byłyby takie skórzane preshoes'y? http://allegro.pl/skorzane-buciki-kapcie-preshoes-12-18msc-i1845104504.html
Dziewczyny, jakie kapcie do żłobka? pomóżcie... nie mam pomysłu gdzie szukać? chcialabym miekkie, lekkie, antyposlizgowe. koniecznie z naturalnego tworzywa, zeby stopa sie nie grzala.
a buty befado znacie? kojarzę nazwe... moze bylo cos kiedys wklejane na ten temat...? teraz nie dam rady przeszukac calego watku... :/
znalazlam np. takie http://sklep.befado.pl/index.php?c=produkt&id_pro=4755
czy lepsze byłyby takie skórzane preshoes'y? http://allegro.pl/skorzane-buciki-kapcie-preshoes-12-18msc-i1845104504.html
Ostatnia edycja: