matko! wczoraj wstąpiliśmy z Doriankiem do h&mu, jakie cudne rzeczy... super czapki na pewno ze dwie mu sprawie i przymierzałam małemu cudny niebieski kombinezon jednoczęściowy. Wygląda jak mały kosmonauta ale taka przyjemność kosztowała by mnie 199zł ale uj, może uda mi się zarobić to fundnę małemu
reklama
Majowa_Mama
Fanka BB :)
Szczególnie fajne czapki w H&M są takie z uszami - dzieciak wygląda w nich jak mały niedźwiadek :-)
wiolan
PODWÓJNA MAMA
ja dzisiaj niespodziewanie dla siebie weszlam do Lidla.. rzucili jakies kozaki.. normalnie aż się przelęklam ile bab w Lidlu było.. niemalże jak na straganie.... prawie sobie wyrywały te kozaki.....
ja sobie spokojnie obległam dziecięce ciuchy i sobie jakis cieplochronny (fajna nazwa nota bene) polarek wzielam... niby wszystko nie dużo kosztowało... ale suma sumarum zostawiłam tam 400 prawie PLN... szok... ale dla obu skarpetek wzielam, spodnie dla Kacpra, bluze, spodnie dresowe.....
i znowu dałam się ponieść emocjom zakupów.... grrrrrrr
ja sobie spokojnie obległam dziecięce ciuchy i sobie jakis cieplochronny (fajna nazwa nota bene) polarek wzielam... niby wszystko nie dużo kosztowało... ale suma sumarum zostawiłam tam 400 prawie PLN... szok... ale dla obu skarpetek wzielam, spodnie dla Kacpra, bluze, spodnie dresowe.....
i znowu dałam się ponieść emocjom zakupów.... grrrrrrr
Szczególnie fajne czapki w H&M są takie z uszami - dzieciak wygląda w nich jak mały niedźwiadek :-)
z uszami? coś takiego?H&M CZAPKA zimowa NOWA 74 / 80 (1825080213) - Aukcje internetowe Allegro
Tomek zeszłej zimy taką właśnie nosił...
wiolan 400 zl w lidlu zostawiłaś??
widziałam wczoraj reklame, chyba za 60 zł jakieś kozaki były..
wiolan
PODWÓJNA MAMA
z uszami? coś takiego?H&M CZAPKA zimowa NOWA 74 / 80 (1825080213) - Aukcje internetowe Allegro
Tomek zeszłej zimy taką właśnie nosił...
wiolan 400 zl w lidlu zostawiłaś??
widziałam wczoraj reklame, chyba za 60 zł jakieś kozaki były..
dokladnie cos kolo tego.. tylko wszem i wobec informuja, że zwrotów nie przyjmują!!
no i sama sie zdziwilam 400 PLN... zawsze maksymalnie 150 zostawiałam....
reklama
aguska24mir
mama Pawełka :)
wiolan to zaszalałas z zakupami ale najwazniejsze ze warto było