reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

alis jak sie naprawde zastanawiasz na jaks lala dla malej to polecam cos z serii simba czy cos takiego...wiadomo od 3 lat...nieduze, dosc mieciutkie..tylko glowa chyba jest gumowa i placza jak wyjmiesz smoczek.
coreczka koleznaki ma jakis taki odpowiednik i namietnie tuli ja i laduje smoczek jak placze
ale w sprawie lali to chyba ekspertka bedzie Oleska

Ostatnia edycja:
reklama
hehe, no way:D:D
Jagoda dostała lalkę od babci, mięciutką, tylko pyszczek gumowy, ale się nie bawiła. Wolała samochody...
teraz mam dwa bobasy ze smoczkiem i czasem nosi je do przedszkola:D
To tak jak moja córa niby chciała lalki, a jak już je dostawała, to po 2-3 dniach zachwyt mijał i się kurzyły na półce. Moja wolała samochody, dinozaury, smoki, klocki. Wszystkie lalki powydawałam, teraz ma tylko 2 lalki Barbie i 1 Agatkę.

Ostatnio Cypek pożyczał sobie lalki Barbie, a jak zobaczył Agatkę, to od razu ją zabrał do swoich zabawek, później wziął włożył ją w kosz na kółkach i woził po pokoju, karmił butelką lub łyżeczką. Chyba mu będę musiała jakiś wózeczek kupić. ;-)

Alis - my nabyłyśmy taką lalę:
SIMBA Interaktywna Lalka NEW BORN BABY + Akcesoria (1830314593) - Aukcje internetowe Allegro
i do tego wózek
SMOBY Wozek SPACEROWKA Baby Nurse Skretne Kółka (1824778475) - Aukcje internetowe Allegro
ale dopiero czekamy na kuriera..
a samochody też mamy, na razie nie robią wielkiego szału

daj znac jak ta spacerowka, czy nie jest czasem za wysoka dla Tosi... i jak wygląda sprawa pasów w wozeczku.. sa czy nei ma..

MAlina - ekstra ten zestaw ;)
Czy wasze dzieci tez\ usiłują usiąść w wózku dla lalek? Mała ostatnio u znajomych jak się wózkiem bawiła to za wszelką cenę chciała w nim usiąść.....Z tego powodu też kupujemy jej jakiś najtańszy wózeczek na razie (jak mi się zechce d...ę ruszyc to skocze dzis do sklepu), a jak bedzie ladnie sie bawic to pod choinke dostanie jakis wypasiony.

No właśnie Tocha jest mocna podjarana wózkami, ale do tej pory eksperymentowała z gondolą więc nie wiem jak zachowa się przy spacerówce

reklama
Do góry