reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Nadia jest zainteresowana wózkiem,ale takim w markecie:eek: Prowadzi go w markecie,robi zakupy (wrzuca produkty do wózka,a potem odkłada na miejsce) i za żadne skarby świata nie da sobie wózka wyrwać z ręki (takie niższe wózki,nie te wielkie).W żłobku woziła lalę w wózku,ale chyba tylko dlatego,że inne dzieci woziły.

MAlina - ekstra ten zestaw ;)
Czy wasze dzieci tez\ usiłują usiąść w wózku dla lalek? Mała ostatnio u znajomych jak się wózkiem bawiła to za wszelką cenę chciała w nim usiąść.....Z tego powodu też kupujemy jej jakiś najtańszy wózeczek na razie (jak mi się zechce d...ę ruszyc to skocze dzis do sklepu), a jak bedzie ladnie sie bawic to pod choinke dostanie jakis wypasiony.

hihi moja ładuje pupkę za każdym razem na swój lalkowy wózek;) przkomicznie to wygląda jak kombinuje jakby sie tam wsadzic. wymyslila tez ze na kartonie po ośmiorniczkach do kapieli bedzie jezdzic;) aa i na rowerek jak swój siada to odpycha sie nozkami i do tylu tak jezdzi. dlatego postanowilam kupic jej taki http://zabawki.com.pl/Oferta/drewniany-jeździk-475641.html drewniany jeździk

To tak jak moja córa niby chciała lalki, a jak już je dostawała, to po 2-3 dniach zachwyt mijał i się kurzyły na półce. Moja wolała samochody, dinozaury, smoki, klocki. Wszystkie lalki powydawałam, teraz ma tylko 2 lalki Barbie i 1 Agatkę.

Ostatnio Cypek pożyczał sobie lalki Barbie, a jak zobaczył Agatkę, to od razu ją zabrał do swoich zabawek, później wziął włożył ją w kosz na kółkach i woził po pokoju, karmił butelką lub łyżeczką. Chyba mu będę musiała jakiś wózeczek kupić. ;-)
widze ze u Was podobnie jak u mnie:) wiki dostal kuchnie i uwielbial sie nia bawic,a Ola wybiera samochody i traktory,chociaz juz przejawia chec do wozkai lalek,misiow:tak:

Alis - my nabyłyśmy taką lalę:
SIMBA Interaktywna Lalka NEW BORN BABY + Akcesoria (1830314593) - Aukcje internetowe Allegro
i do tego wózek
SMOBY Wozek SPACEROWKA Baby Nurse Skretne Kółka (1824778475) - Aukcje internetowe Allegro

ale dopiero czekamy na kuriera..

a samochody też mamy, na razie nie robią wielkiego szału
super zakupy na pewno sie spodobaja przyszlej wlascicielce.moja kolezanka ma wozek dla lalek z qinny gdzie wymienia sie albo gondole albo spacerowke,super jest

w biedronce widziałam dziś dość fajne kalosze dziecięce :-)
my akurat mamy, ale może komuś się przyda ;-)
i ksiązeczki np. bob budowniczy, tomek i przyjaciele, któl lew itp za 7,99 :-)Biedronka - Bajki
dzieki,jak bede to cos wybierzemy:tak:

w biedronce widziałam dziś dość fajne kalosze dziecięce :-)
my akurat mamy, ale może komuś się przyda ;-)
i ksiązeczki np. bob budowniczy, tomek i przyjaciele, któl lew itp za 7,99 :-)Biedronka - Bajki
Fajne są te kaloszki z biedronką, nawet miałam kupić, ale są dopiero od rozmiaru 23-27 i 28-33, a Cypek dopiero zaczyna chodzić w butkach rozmiar 20, znowu Gabi ma 35, czasem nawet pożycza moje adidasy rozmiar 36, tak więc żadne z moich dzieci nie nadaje się do tych kaloszków.

dziewczyny które w zeszłym roku kupowały kalendarze ze zdjęciami - polecicie sprawdzonego sprzedawce???
:)

reklama
a my robiliśmy u siostry/szwagierki czy kogoś z rodziny Oleśki (już nie pamiętam) i wyszedł bardzo fajnie. Niestety nie pamiętam już nicka z allegro

Do góry