reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Mi się te pierwsze też bardziej podobająL:) I myślę, że nie będą uwierać w kostkę, a poza tym jak będzie chłodno to zanim założysz Jagodzie zimówki cieplej będzie jej w wyższych butkach.

dziewczyny które w zeszłym roku kupowały kalendarze ze zdjęciami - polecicie sprawdzonego sprzedawce???
:)
u Oleski

Jagoda ma te półbuty dziecięce - Buty dziecięce - Dziewczęce - DEICHMANN

ale wydaje mi sie ze sa za wysokie w kostce i beda ograniczaj jej ruchy...

co myslicie?

moze wymienilabym na te
półbuty dziecięce - Buty dziecięce - Dziewczęce - DEICHMANN
my mamy te szare:tak:i sa ok,nr 21

te brazowe sa sliczne ale jak na teraz jeszcze to wg mnie za wysokie(wiadomo inaczej na zywo,inaczej naobrazku)
jak kupowalam je Oli(teszare)to tych wyzszych nie pogladalam bo wydawaly mi sie za wysokie,bardziej na zime,aprzeciez teraz mamy lato;-)
najlepiej niech Twoj M przywiezie Ci 2 pary i sobie wybirzesz a czas na oddanie masz 3miechy wiec zycze Ci zebys juz wtedy sama latala(no chodzila;)) po sklepach

reklama
Dziwna sprawa z tymi kombinezonami Tchibo. Te z nowej kolekcji sa na allegro w cenach duzo wyzszych niz na stronie Tchibo...

Kombinezon dziewczęcy Tchibo 3w1 86/92 (1822749096) - Aukcje internetowe Allegro
bo niektórzy myslą, że jak kupia w sklepie Tchibo i wystawią na allegro to zyskają wiecej.. a ktoś kto ma neta może sobie z darmową przesyłka od 250 PLN do domu prosto zamówić taniej... jesli mysli... to samo prawie tyczy ciuchów takich jak HM, tyle że tu juz nie ma mozliwości kupna ze strony firmowej internetowej..... więc to i ludzie wykorzystują...

Do góry