reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Nam już zima nie straszna, w zeszłym tygodniu kupiłam Cypkowi buciki i kombinezon.

Buciki kupione w Deichmannie za 69zł, wzięłam rozmiar 21, bo 22 były wielgachne jak na jego stópkę (zwłaszcza, że teraz nosi 19). Kombinezon kupiłam w Smyku za 89,99 rozmiar 86, nie wiem czy starczy do końca zimy, ale tym będziemy martwić się później.

Foto kiepskie bo z tel.

Załączniki

• DSC00108.JPG
    DSC00108.JPG
    63,8 KB · Wyświetleń: 41
  • DSC00109.JPG
    DSC00109.JPG
    40,2 KB · Wyświetleń: 37
Ostatnia edycja:
reklama
malina u nas duplo jakoś nie bardzo, tzn wywalac z pudła i sprzątać owszem, ale coś budować? :no:
za to u nas wszystkie auta, mniejsze i większe no i książeczki kocha najbardziej na świecie :tak:

malina u nas duplo jakoś nie bardzo, tzn wywalac z pudła i sprzątać owszem, ale coś budować? :no:
za to u nas wszystkie auta, mniejsze i większe no i książeczki kocha najbardziej na świecie :tak:
u nas miłośc do książek minęła, a najbardziej lubi bawic się klockami drewnianymi i ostatnio zainteresował się stolikiem edukacyjnym

a no baaaaaaaaa..buty to podstwa ..wkalda na nasze nogi sciaga ..a najfajniejsze jest chodzenie w za duzych butahc ...najlepsze sA ROZMIAR 43 taty..ale nie wgardiz 38 na obcasie mamay czy babci..przesmeisznie wyglada.... :-))))))))))))

Nam już zima nie straszna, w zeszłym tygodniu kupiłam Cypkowi buciki i kombinezon.

Buciki kupione w Deichmannie za 69zł, wzięłam rozmiar 21, bo 22 były wielgachne jak na jego stópkę (zwłaszcza, że teraz nosi 19). Kombinezon kupiłam w Smyku za 89,99 rozmiar 86, nie wiem czy starczy do końca zimy, ale tym będziemy martwić się później.

Foto kiepskie bo z tel.

Jaśkowi zima też niestraszna. Wygrałam na all. super kombinezon Wójcika w pakiecie z czapką szalikiem i rękawiczkami. Dzisiaj kobitka do mnie jeszcze napisała, czy nie chcę nowych śniegowców do kompletu za dodatkowe dwie dychy. Podesłała zdjęcie i git są:)
Tak więc za 160 zł mam full zestaw:)

Teraz jeszcze Jagoda. Poluję na kombinezon Wójcika. Na razie brak ofert a cena mini mini. Najlepsze, że identiko kombinezon miała przez pierwsze dwa lata, teraz dostanie taki sam ale w rozmiarze 104. Trudno, ona się jeszcze modą nie interesuje, więc da radę. Chyba mnie to bardziej zakłuje w oczy;)

czekaj Oleśka, jaki to kombinezon? bo ja też się na jakiś z wójcika czaiłam właśnie z czapką i rękawiczkami.. czyżbyś mi go sprzątnęła??
muszę przeszukać moje allegro

reklama
Do góry