reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

dziewczyny, mam dylemat, chrzestna Tosi chce jej kupić coś ekstra i podpytała mnie co wybrać... a ja nie mam bladego pojęcia co jej poradzić, macie jakieś pomysły???
może macie jakieś sprawdzone zabawki teraz, które robią furrorę u waszych małych dziewczyn/chłopaków???

reklama
...ale, żeby:
a) nie śmierdziała chińszczyzną
b) nie była taka ogrzybliwa

.....zajebiste określenie:-D

dziewczyny, mam dylemat, chrzestna Tosi chce jej kupić coś ekstra i podpytała mnie co wybrać... a ja nie mam bladego pojęcia co jej poradzić, macie jakieś pomysły???
może macie jakieś sprawdzone zabawki teraz, które robią furrorę u waszych małych dziewczyn/chłopaków???

Będę nudna: DUPLO. U nas nie ma nic lepszego...

u nas na topie jest teraz to
Fisher Price Cyrkowy pociąg + klocki sensoryczne (1809734045) - Aukcje internetowe Allegro

i ostatnio kupiliśmy taki, ale czekamy dopiero na przesyłkę, sądzę że tez się spodoba
Fisher price-muzyczny pociąg zwierzaków (1820175180) - Aukcje internetowe Allegro

Będe chyba mało orginalna:-( u mnie na topie różnego rodzaju auta i resoraki oraz bajki ''DOBRANOCNY OGRÓD'' i '' GDZIE JEST NEMO'', reszta jest dla małego małoatrakcyjna i nie godna uwagi:eek:

Jeśli mowa o zabawkach do skakania to osobiście polecam Zebrę Fisher Price. Jest rewelacyjna do skakania! Majka kocha tą zabawkę, najbardziej trafiona u nas zabawka dla dziecka. Niestety cena jest dość wysoka ale warto.

U nas też zebra robi mega furorę :tak:. Rano jak tylko wstanie i wypije mleko, to od razu leci na zebrę. Ogólnie bez przerwy na nią wchodzi żeby skakać jak szatan - ciekawe ile ona jeszcze to wytrzyma :confused: Ostatnio doszliśmy do wniosku z małżem, że to jak dotąd najbardziej trafiony prezent, nic do tej pory nie było tak eksploatowane :tak:

dzieki dziewczyny, czyli bede patrzyć za 22, bo przeciez jeszcze gruba skarpetka czy rajstopy wiec 21 na pewno bedzie za male a na koniec zimy to i pewnie 23 ale to juz kupie na bieżąco

Wiecie co mam nadzieję że się nie wygłupię z pytaniem ale zastanawiacie się już nad prezentami na święta dla naszych maluszków? jeśli tak to podpowiecie coś ;-)
moze to dziwnie zabrzmi ale ja sie nie zastanawiałam i raczej nie planuje, wiem ze dostanie od dziadków, wiec chyba wystarczy
jesli juz to jakis drobiazg na mikołaja

reklama
U nas też zebra robi mega furorę :tak:. Rano jak tylko wstanie i wypije mleko, to od razu leci na zebrę. Ogólnie bez przerwy na nią wchodzi żeby skakać jak szatan - ciekawe ile ona jeszcze to wytrzyma :confused: Ostatnio doszliśmy do wniosku z małżem, że to jak dotąd najbardziej trafiony prezent, nic do tej pory nie było tak eksploatowane :tak:

Dokładnie, najbardziej trafiony prezent :D A Jasiek też robi na niej akrobacje? Bo Majka staje na tym siodle, trzyma się rączkami tych uchwytów i tak skacze na stojąco :O Już nawet przestałam jej zabraniać bo tylko się śmieje i dalej swoje. Na szczęście moje dziecko jest mega uważne ale i tak ciągle ją asekuruję ;P

Do góry