reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
:szok: grrr mój na szczęście nie próbuje :-p
ogólnie jakoś nie ciągnie go do proszków, czy domestosa I całe szczęście ;-)
moje dziecko niezmiennie je lub próbuje wszystko co jest be:) począwszy od syfów z podłogi, przez chusteczki nawilżane, a skończywszy na piciu wody z kąpieli, jedzeniu sudocremu czy próbowaniu szamponów

e no picie wody z kapieli to jest normalne :-p
Tomek swego czasu też wszystko zjdał, wszystko próbował, ale ostatnio zaczęło mu przechodzić.. np. piasku i kamieni już nie je :-)

Lena na takiej przewróciła sie do przodu na buzke, jak dla mnie mało stabilne dla 18miesieczniaka....
To nawet moja Jagoda czasem skacząc na tym osiołku leci do przodu. Ostatnio rypnęła konkretnie na buźkę... Ale ogólnie fajny ten osiołek.

edit: ustaliłam dzisiaj z teściówką, że na gwiazdkę od babci Jagoda dostanie rybkę w podświetlonej kuli. To będzie pierwsze zwierzątko o które będzie musiała dbać. Ostatnio chciałam jej kupić kwiatuszka w doniczce, ale nie było ciekawych:(

Ostatnia edycja:
Jeśli mowa o zabawkach do skakania to osobiście polecam Zebrę Fisher Price. Jest rewelacyjna do skakania! Majka kocha tą zabawkę, najbardziej trafiona u nas zabawka dla dziecka. Niestety cena jest dość wysoka ale warto.

Jeśli mowa o zabawkach do skakania to osobiście polecam Zebrę Fisher Price. Jest rewelacyjna do skakania! Majka kocha tą zabawkę, najbardziej trafiona u nas zabawka dla dziecka. Niestety cena jest dość wysoka ale warto.
odpada, bo ta żyrafka jest spora, a my miejsca wolnego właściwie nie mamy

a propos zabawek kąpielowych, to znalazłam jeszcze coś takiego:
pachnące i myjące pisaki do kąpieli - lifestory :: designerski butik online
obrotowe kredki kąpielowe Colorotor - lifestory :: designerski butik online

my mamy ten zestaw do wędkowania.. powiem, ze za tą cene myslalam, ze bedzie gorzej wykonana, jakośc tego sprzetu jest naprawdę świetna... i na dodatek ta siatka, ktora miesci nie tylko sprzet do łowienia ale i inne zabawki,.. jest bardzo pojemna.. polecam..

reklama
Do góry