reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Ale przecież mają tam jakieś ubrania dziecięce, bo wczoraj przyjaciółka tam była ;P Tego kombinezonu nie będzie ale ja chcę wiedzieć czy np. ich 80 to takie "duże" 80 czy raczej standard ;)

to ci to samo napisze co justMe: te 80 dosc spore jest... a na pewno 86/92 to duzo za duze... choc w sumie jak sobie przypomne nogi Majki;-)..... no no....;-);-)
no i kiepskie oni mają rozmiarówki, bo podwójne.. :crazy:

reklama
Alis kombinezon przeslodki.Jak spojrzalam na wymiary to dla Oli na pewno 86/92 bylby za duzy,ale ja teznie znam ich 'produktow' na zywo

chcemy kupic Agusi stolik plus krzesełko/a. Co polecacie oprócz serii Mamut z Ikea?
To jest fajne, tylko kolory ciemne. Ale schowki w krzesełkach to wieeeelki plus. Teraz to wiem, bo nie mam takiego krzesełka...kredki są wszędzie, to samo kartki i nne rzeczy deo malowania. A tak byłby porządek i wszystko pod ręką, a raczej pod dupką:)
STOLIK 2 KRZESEŁKA ŁAWECZKA ZE SCHOWKIEM MALUCH (1811727879) - Aukcje internetowe Allegro

taki chciałam Jagodzie kupić, ale w końcu wybraliśmy inny zestaw, którego nie znalazłam:
Kubusiowy komplet mebelków dla dzieci! PROMOCJA!! (1820198092) - Aukcje internetowe Allegro

to jest fajne ale drogie:(
KIDKRAFT NANTUCKET PASTEL STOLIK + 4 KRZESELKA (1810641195) - Aukcje internetowe Allegro

to jest śliczne
http://allegro.pl/heart-stolik-z-2-krzeslkami-kidkraft-wonder-toy-i1829484105.html

Dostałam dzisiaj kombinezon dla Jaśka, który wylicytowałam. + czapka, szalik ekawiczki i nowe buty. Jest jeszcze ładniejszy niż w aukcji i to wszystko za całe 160 zł:)

Ostatnia edycja:
Śliczne te pastelowe mebelki.... i wydaje mi się, że IKEA jest niezastąpiona... piszesz o Mammucie- a nie podobają Ci się inne serie? Te są moim zdaniem rewelacyjne:

KRITTER Krzesełko dziecięce - biały - IKEA
KRITTER Stolik dziecięcy - biały - IKEA

planuję zresztą kupić za jakiś czas łóżeczko z tej serii:

KRITTER Rama łóżka z dnem z listew - niebieski - IKEA

kalsyczne:

SUNDVIK Krzesełko dziecięce - biały - IKEA
SUNDVIK Stolik dziecięcy - biały - IKEA

Tutaj z pojemnikiem- tyle, że to jest stołek... ale sam stół jest ekstra!

SANSAD Stołek dziecięcy - IKEA
SANSAD Stolik dziecięcy - IKEA

reklama
dziewczyny mam pytanie co można kupić roczniakowi?? w październiku idziemy na urodziny Kacperka i nie wiem co chłopakowi kupić...
kiedyś pisałyście o takiej wiertarce z fp??? dzięki za podpowiedzi:)

Do góry