reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

wampi: co to za karta czlonkwosak reala?? chyba że chodzi CI o kartę programu Payback??

nie pisałam wczoraj ale u nas w naszej Savii znowu były jakieś mega obniżki... samochodziki Playskola za 2,50 przecienione z 11.99.. wzielam załe opakowanie aut... no i miesie edusie za bagatela 35 PLN.. i wielki tor dla autek przeceiniony ze 110 na 27 PLN z MOCHTOYS (wzielam Adze)... no i klocki lego wielki zestaw za 30 PLN.. wszystko w nieuszkodzonych opakowaniach.... a Savia to tesco więc chciałam może skoczyć looknać czy w tesco też takie obniżki.... normalnie za to wszystko wczoraj zapłaciłabym pewnie z 500 a dałam 150... i puzzle Trefla 60-160 elementów w cenach od 2.50 do aż 3.15!! wszystko nowe i śliczne

reklama
Pmietam, ze za moich czasow podreczniki do angileksiego kosztowaly podobnie.
No za moich czasów, te 6 lat temu w ostatniej klasie liceum za książkę i podręcznik do angielskiego płaciłam (a raczej moja mama) 150zł.

W tamtym roku za te same książki córci, tylko że do 2 klasy płaciłam 52zł, ile to wszystko przez rok podrożało.

wiolan chodziło mi właśnie o tą kartę, tylko nigdy nie pamiętam jak ona się nazywa;-)

Wiolan, ale zakupy zrobiłaś! a ja nie wiem czy w Łodzi mamy savie...?

edit: juz widze... nie mamy :/ chyba że w piotrkowie, ale specjalnie jechac mi sie nie chce ;P

Ostatnia edycja:
byłam dziś w rekidsie, faktycznie są już wyprzedaże ale nie takich ubranek jak ja potrzebuje;(
szukam sweterków mogą być rozpinane bądź wkładane przez głowę ale o co mi się podobało było po 40zł;///dla mnie trochę za drogo:(

za to kupiłam Mai płaszczyk na jesień wzięłam trochę większy rozmiar więc na pewno będzie miała jeszcze na przyszłą wiosnę:)

No i wyszperałam fajną pidżamkę spodenki i taka długa bluzeczka z długim rękawem rozm 92 więc tez będzie na jesień za 19zł

no niestety, albo i stety u nas innych sklepów nie ma więc nie poszaleje- chociaż 6 lipca jadę do ostrowca na badanie to może tak zajdę do galerii;)

dziewczyny, ma do sprzedania sandały baren-schuhe z deichmana, całe ze skóry, rozmiar 21, zupełnie nieużywane - niestety na Tochę na styk a potrzebuję trochę większe, cena 32 PLN + koszty wysyłki 8 PLN

Załączniki

• buty.jpg
    buty.jpg
    47,8 KB · Wyświetleń: 35
A w zarze maja full asortyment na dzieciecym i fajne ceny. a
Oproz przecenionej nowej kolekcji widzialam tez powyciagane ubranka z kolekji wiosennej.

Właśnie w niedzielę się wybieram na zakupy,jutro przyjeżdża siostra,sama z Nadią nie dam rady,mam nadzieję,że coś jeszcze dla nas zostanie ;-)

reklama
jezuuuu jak to się czyta, 6 lat temu byłam 3 lata po rozwodzie :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

;) DZISSS!!!!!!!!!!! usmiałam sie dzis po raz kolejny ;)

6 lat temu to ja na studiach byłam....młoda i głupia koza.....

A w temacie, coby mnie tu nikt nie pogonił: zazdroszcze wam CH i tych wszystkich wyprzedaży.....U nas ledwo 5-10-15 jest, cocodrillo i ReKids. Z tego wszystkiego chyba ostatbi najlepszy. Przeceny - z 29.99 na 24.99 - ito ma byc przecena???????? O H&M albo Zarze moge sobie pomarzyć......

Do góry