reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Dziś dokonałam super zakupu, kupiłam Cypkowi na urodziny w realu nowiutką skrzynkę na listy z fp za 0zł!!! Przy wejściu był automat do wymiany punktów z karty członkowskiej reala, tak coś mnie podkusił sprawdzić ile mam punktów (kartę daje przy kasie jak mi się przypomni, z resztą nie za często bywam w realu), okazało się, że punktów starczyło na talon 50zł i 10zł. Poszłam na dział zabawek i wypatrzyłam skrzyneczkę fp za 60zł (przecenioną ze 149zł), cena taka niska, bo to była ostatnia sztuka i miała zniszczone opakowanie, ale zabawka była w stanie idealnym. Przy kasie dałam talony i jeszcze nie wiem czemu kasjerka wydałam mi z tego 1 grosz. więc praktycznie zabawkę mam za darmo i jeszcze z dopłatą 1 grosika :-)

Ale żeby nie było tak super wybuliłam dzisiaj 70zł na książkę i ćwiczenie do angielskiego dla córci. Co za ceny... na razie na podręczniki wydałam 240zł, została jeszcze tylko religia i informatyka, więc pewnie do 3 stówek dojdzie. Już boje się co to będzie w następnych klasach...

Ale żeby nie było tak super wybuliłam dzisiaj 70zł na książkę i ćwiczenie do angielskiego dla córci. Co za ceny... na razie na podręczniki wydałam 240zł, została jeszcze tylko religia i informatyka, więc pewnie do 3 stówek dojdzie. Już boje się co to będzie w następnych klasach...[/QUOTE]

ksiazki kupuj uzywane a cwiczenia nowe :) czesto wyzsze roczniki odsprzedaja komplety my do gimnazjum daliśmy stówke i jeszcze 2 musze kupić, a za nowe zapłaciłabym niezła sumke

W starszych klasach pewnie tak będę robiła, na razie rodzice co roku robią wspólne zamówienie na komplet podręczników, więc już w kwietniu była robiona składka na podręczniki, angielskiego też tym razem kupić nie mogłam używanego, bo nauczycielka kazała kupić nowsze wydanie podręcznika, a starsze klasy miały jeszcze to starsze.

reklama
Pmietam, ze za moich czasow podreczniki do angileksiego kosztowaly podobnie.

Objehalismy z mezem wczoraj wszystkie kerfury w krk i nigdzie juz nie bylo chusteczek:), ale w relu sa w niezmienionej cenie 20 zl za 6pak.

A w zarze maja full asortyment na dzieciecym i fajne ceny. a
Oproz przecenionej nowej kolekcji widzialam tez powyciagane ubranka z kolekji wiosennej.

Do góry