reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

u nas spodnie r. 80, a koszulki, czy bluzy r. 86. myślę, że rozmiar 86 spokojnie do października pociągniemy, bo faktycznie teraz dzieci coraz wolniej rosną.
w najbliższym czasie nie wybieram się po zakupy :-( a szkoda...

reklama
nataliak masz racje body z hm maja duze rozmiary

Ola nosi ubranka 80-86,ale tez niektore 74,wiadomo kazdy sklep inna rozmiarowka.ja bedekupowala 86,i 92 wiekszych na pewno nie,nochyba ze cos super;-)
Wikego chcialabym tez obkupic,od wrzesnia do szkoly

jutro zamierzam jechac do focussa ale zobaczymy,pewnie w hm nic juz nie bedzie

Estragon ,bawelniane te spodenki w housie

Kupiłam Jaśkowemu na imieniny takiego laptopa

SUPER LAPTOP KOMPUTEREK z ZASILACZem, Gw. + GRATIS (1663173690) - Aukcje internetowe Allegro

Mam nadzieję, że się odczepi od naszych sprzętów. Zupełnie nie da się przy nim nawet zajrzeć do kompa, bo zaraz wisi na nodze i "mędzi" żeby go dopuścić. Jak już się dobierze, to masakruje klawiaturę i ustawienia. Ja to jeszcze pół biedy ze swoim lapkiem, próbuję włączać jak nie ma dziecia w zasięgu, ale małż ma przechlapane, bo on na swoim pracuje w domu, a glut mu wisi u nogi i jęczy i nie daje się skupić. Specjalnie wybrałam taką obudowę jak normalne, może się nabierze, te zabawkowe pewnie by olał. No i "sprzęcior" nawet na kilka lat mu starczy, bo edukacyjny - oczywiście jak go prędzej nie rozniesie na strzępy :baffled:

Kupiłam Jaśkowemu na imieniny takiego laptopa

SUPER LAPTOP KOMPUTEREK z ZASILACZem, Gw. + GRATIS (1663173690) - Aukcje internetowe Allegro

Mam nadzieję, że się odczepi od naszych sprzętów. Zupełnie nie da się przy nim nawet zajrzeć do kompa, bo zaraz wisi na nodze i "mędzi" żeby go dopuścić. Jak już się dobierze, to masakruje klawiaturę i ustawienia. Ja to jeszcze pół biedy ze swoim lapkiem, próbuję włączać jak nie ma dziecia w zasięgu, ale małż ma przechlapane, bo on na swoim pracuje w domu, a glut mu wisi u nogi i jęczy i nie daje się skupić. Specjalnie wybrałam taką obudowę jak normalne, może się nabierze, te zabawkowe pewnie by olał. No i "sprzęcior" nawet na kilka lat mu starczy, bo edukacyjny - oczywiście jak go prędzej nie rozniesie na strzępy :baffled:

tez musimy cos takiego zakupić bo mój laptop tez bardzo zagrozonyyyy

ja bym chciala kupic jakies wieksze ciuszki Lilce ale nie wiem jaki rozmiar :( teraz nosi 74, 80 juz mam, zastanawiam sie czy na jesien 86 bedzie ok?
Cypcio teraz nosi ubranka w rozmiarze 80 czasem 86 (głównie spodnie z h&m, bo na 80 są krótkie). Ja kupuję teraz na 86/92, bo to zależy od firmy, czasem 86 jest wielkie np. bodziaki z h&m, a mam też kilka bodziaków 86, które już robią się krótkie. Bodziaki z h&m kupuje z myślą o zimie, mam nadzieję, że będą już dobre.

Chyba pojadę do Manufaktury, nie mam co robić, może jeszcze coś fajnego upoluję, bo wczoraj Cypek dostał od prababci 100zł "na mleko" (moja mama opowiedziała mojej babci ile teraz kosztuje mleko i kaszki i na ile starczając, wczoraj babcia przyjechała do mnie i dała kasę, żeby kupić mu mleko:eek:), no ale przecież na mleko to mnie stać (zawsze po wypłacie robie zapas na cały miesiąc, żeby było pod ręką w domu i nie trzeba było latać po sklepach), więc kupie mu za to jakieś ciuszki.

Ostatnia edycja:
Byłam w Manufakturze i postanowiłam zwiedzić ten sklep ;-) Wnioski wyniosłam z tej wizyty takie, ciuszki podobne do tego co oferują w h&m, całkiem fajne, ale ceny 2x takie jak w h&m np. trampki które można kupić w h&m za 24,90 lub 39,90 u niech kosztują 79,90 to samo ze spodniami w h&m jeansy widziałam dziś za 39,90 - 59,90 w okaidi za 89,90.

Na dzisiejszych zakupach nabyłam w h&m bodziaka w słoniki za 10zł i zielone dresowe spodnie za 19,90. Nawiedziłam też real i kupiłam Cypkowi skarpetki ze znaczkiem Supermana za 2,99. Były też bajkowe z obrazkiem "Autek" ale poskąpiłam 7zł za parę (chyba, że źle cenę zobaczyłam) i poszłam do pumy i kupiłam 2-pak skarpetek za 22zł - później dopiero puknęłam się w głowę, że poskąpiłam 7zł na skarpetki w realu, a w pumie kupiłam skarpetki, które za parę wychodzą po 11zł :oo:

W sobotę udało nam sie kupic Agusi sandałki, cos tegop typu:

butki.pl - Obuwie dla dzieci

Mięciutkie, w środku skóra. Cena za nowe: 33 zł ;) Kocham nasz bazarek ;) Butki są wygodne, bo założylismy je Agusi jak przymierzalismy i od razu wyrwala sie z rąk zeby chodzic ;) A pamietacie jak pisalam ze jest problem z przyzwyczajeniem jej do butów ;/
Takze jestesmy bardzo zadowoleni. Jak bede miala chwilkę to wrzucę zdjęcie "na zywo"

reklama
tysia123 no to super, że Agusi podpasowały u nas nadal problem z bucikami, tzn za rączkę w butach idzie, ale sam to już nie bardzo chce chodzić- na boso jest mu najwygodniej :-)

Do góry