reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
na dniach muszę kupić małej buciki bo została w jednych sandałkach, chciałam kupić jakieś z zakrytymi paluszkami ale nie ukrywaam że niezbyt drogie...
jak macie sprawdzone modele to podpowiedzcie...

julita, ja juz chyba pisałam na ogólnym że kupilismy małej sandałki na rynku.....Jutro wrzuce ci zdjęcia, wg mnie są super. Zaplacilismy 33 zl (cena normalna 35 ale mój mąz oczywiscie musial i tak sie potargowac ;). Mała śmiga w nich bez problemu wiec są widac wygodne. Takze rozejrzyj sie na rynku, pewnie jakiś macie tam w okolicy. Chociaz jak w Lublinie bylam na rynku to takie butki po 69 zl byly ;/
A jak zechcesz to ci kupię i wyslę. Albo zapraszam do nas na zakupy ;)

dla zainteresowanych - w Bartku wyprzedaż, także w sklepie internetowym, aczkolwiek w sklepach stacjonarnych dużo większy wybór - ceny mniejsze o 30%. Sporo sandałków ale trafiają się i fajne trzewiki/półbuty. Aaaa i w Deichmannie też obniżki, nawet 50%

ha! i upolowałam! Tocha ma nowe półbuty na lato/jesień - elefanten fioletowe na rzepy za 39 zł, przecenione z 99:-) jak ja lubię wyprzedaże :-)

nie wiem jak to sie stalo ale zamowilam dwie takie same sukienki z endo (bawełna miesista):

może któraś chętna do zakupu??
wymiary: długość 43 cm
szerokośc pod paszkami: 27 x 2
szerokośc na samym dole: 38 x2

sukienka jest z metkami, nowa i cudna...
a i cena: 29,90 plus przesyłka 3 PLN (polecony)

reklama
a takie, tylko fota z netu, chyba używanych, nie chce mi się teraz zdjęć robić, sory,
na stronie deichmanna ich nie ma-pewnie stara kolekcja

Załączniki

• 82152792.jpg
    82152792.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 53
Do góry