reklama
strega
Fanka BB :)
ten duzo lepszy, naprawde niezly!
bardzo podobny tylko na grubszych kolach/oponach i z regulowanysidziskiem wlasnie dostalismy w spadku.... Mateusz juz go uwielbia...ale narazie tylko po domu...bo znowu choryy
estragon
mamusia synusia:P
nasz jeździk ma rączkę, to pchania
Julita ten stolik moja siostra chciała kupic Młodemu, ale mnie się bardziej podoba z chicco i jej trochę zasugerowałam. Zobaczymy który wybierze.
Well,
Karolek został troszkę obkupiony wiosennie kurteczka, bluza, podkoszulki i buty
Julita ten stolik moja siostra chciała kupic Młodemu, ale mnie się bardziej podoba z chicco i jej trochę zasugerowałam. Zobaczymy który wybierze.
Well,
Karolek został troszkę obkupiony wiosennie kurteczka, bluza, podkoszulki i buty
Well,
Karolek został troszkę obkupiony wiosennie i buty
jaki rozmiar tym razem?? ;-) i jaka firma ;-)
Dziewczyny to ja mam w takim razie prośbę do tych co chodzą po sklepach za butami dla maluszków, zerknijcie za sandałkami na rzepy, muszą mieć długi pasek by objąć łuskę. Cholera nie wiem co robić, nie wyobrażam sobie trzymać go w upał w skarpecie, na necie nic nie znalazłam, może macie jakieś pomysły ;.> ?
estragon
mamusia synusia:P
dzisiaj widziałam w ecco, mają chyba regulowany paseczek z tyłu (bo o ten pasek ci chodzi?). Są bardzo ładne, ale brak zapiętka je zdyskwalifikował u nas...Dziewczyny to ja mam w takim razie prośbę do tych co chodzą po sklepach za butami dla maluszków, zerknijcie za sandałkami na rzepy, muszą mieć długi pasek by objąć łuskę. Cholera nie wiem co robić, nie wyobrażam sobie trzymać go w upał w skarpecie, na necie nic nie znalazłam, może macie jakieś pomysły ;.> ?
KICK-START | Niemowlęce | Dziecięce | Polska: ecco.com
kupiłam, bo cena była okazyjna, mieli ostatnią parę, więc od ręki wzięłam. Adidas, rozm. 20, cena 49 zł, czarno-niebieskie na rzepy. Myślę, że na jesień będą idealne.jaki rozmiar tym razem?? ;-) i jaka firma ;-)
etsragon - dzięki ale na te nie ma opcji nie wcisnę z łuską. jeśli juz to coś tagiego URBAN SAFARI KIDS | Chłopcy | Dziecięce | Polska: ecco.com ale te paseczki są za krótkie
reklama
natalia_lila
Fanka BB :)
Nataliak, błagam, napisz że to specjalnie było.rurzowa