reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

aga - jeździki tez mają rączkę i można dziecko asekurować, nakierowywać... mnie się takie wożenie dzieci po prostu nie podoba;D i masz rację w sklepach jest tego mnóstwo.

reklama
nasz jeździk ma rączkę, to pchania
Julita ten stolik moja siostra chciała kupic Młodemu, ale mnie się bardziej podoba z chicco i jej trochę zasugerowałam;). Zobaczymy który wybierze.

Well,
Karolek został troszkę obkupiony wiosennie:) kurteczka, bluza, podkoszulki i buty:zawstydzona/y:

Dziewczyny to ja mam w takim razie prośbę do tych co chodzą po sklepach za butami dla maluszków, zerknijcie za sandałkami na rzepy, muszą mieć długi pasek by objąć łuskę. Cholera nie wiem co robić, nie wyobrażam sobie trzymać go w upał w skarpecie, na necie nic nie znalazłam, może macie jakieś pomysły ;.> ?

Dziewczyny to ja mam w takim razie prośbę do tych co chodzą po sklepach za butami dla maluszków, zerknijcie za sandałkami na rzepy, muszą mieć długi pasek by objąć łuskę. Cholera nie wiem co robić, nie wyobrażam sobie trzymać go w upał w skarpecie, na necie nic nie znalazłam, może macie jakieś pomysły ;.> ?
dzisiaj widziałam w ecco, mają chyba regulowany paseczek z tyłu (bo o ten pasek ci chodzi?). Są bardzo ładne, ale brak zapiętka je zdyskwalifikował u nas...
KICK-START | Niemowlęce | Dziecięce | Polska: ecco.com
:-D jaki rozmiar tym razem?? ;-) i jaka firma ;-)
kupiłam, bo cena była okazyjna, mieli ostatnią parę, więc od ręki wzięłam. Adidas, rozm. 20, cena 49 zł:), czarno-niebieskie na rzepy. Myślę, że na jesień będą idealne.

but.jpgbutt.jpgbuttt.jpg w najszerszym miejscu czyli przy paluszkach jest ok 6cm, a długość łuski 11cm i kazda łuska jest skierowana na zewnątrz więc to też istotny problem.
teraz sobie przypomniałam ze kiedys któraś, chrupcia lub justme dawał linka do takich jakby szmacianych butków, może te by były dobre ;)

reklama
Do góry