reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
CD

41. Komplet wyjściowy, koszula (92), kamizelka + spodnie (98)

30 zł

43. Koszula (rozm. z metki 110)

8 zł

48. Koszula Talbots Kids 4

8 zł

49. Czapka

10 zł

51. Czapka frotte

3 zł

52. Czapka i szalik polarowe

6 zł

54. Kurtka damska wiosenna, nowa

40 zł

Obiecane ciuszki - tylko numery ciuchów są nie po kolei,ale nie zmieniam,żeby jej się potem nie pokićkało
Jakby ktoś chciał więcej info o czymś,adres e-mail do koleżanki w grupie w moim wątku

"Ubranka zostały po moich synach. Kupione w USA, dobre jakościowo. Niektóre mają minimalne ślady zużycia, niektóre są nowe, noszone kilka razy. Pierwszy raz prowadzę taką aukcję, więc zainteresowanych proszę o cierpliwość i wyrozumiałość :) Ubranka można odebrać osobiście, lub zostaną przesłane pocztą. Wszelkiego rodzaju prośby o wymiary będą zrealizowane, proszę tylko o dokładne podanie co mam zmierzyć :lol: Zaczynamy: "

6. Koszulka z krótkim rękawkiem Basic Editions 24 m-ce

5 zł

7. Rampers SONOMA, z krótkim rękawkiem 18 m-cy, zapinany w kroku i z tyłu przy szyjce na 3 napki

15 zł

10. Rampers bez rękawków, Child of mine, 18 m-cy, zapinany w kroku, jedno ramiączko zapinane na napki

15 zł

11. Rampers bez rękawków, Child of mine, 18 m-cy, zapinany w kroku, jedno ramiączko zapinane na napki

15 zł

12. Rampers z krótkim rękawkiem (bez metki), zapinany w kroku i pod szyjką na guziki

15 zł

13. Koszula "Hawajska", Happy Fella, bez rozmiaru, ale wydaje mi się, że była od 6 m-cy

10 zł

15. Spodenki OLD NAVY, 3-6 m-cy

15 zł

18. Getry z kwiatuszkiem

5 zł

19. Kapelusik Morpho Costa Rica

7 zł

21. Bluzka z długim rękawem Toughskins, 36 m-cy (rozmiar USA 3-T)

13 zł

22. Bluza polarowa zapinana na guziki, Sesame Street, 24 m-ce (USA 2-T)

15 zł

24. Spodnie materiałowe, 24 m-ce (USA 2-T), (długość nogawki od pasa do dołu - 51 cm, od kroku - 32 cm)

18 zł

25. Spodnie jeans Baby GAP, 4 lata (nogawka od pasa do dołu - 57 cm, od kroku - 38 cm)

22 zł

26. Spodnie jeans LEE, 4 lata (nogawka od pasa - 57 cm, od kroku - 38 cm)

22 zł

27. Spodnie ocieplane na polarze (nogawka od pasa - 60 cm, od kroku - 37 cm)

18 zł

28. Spodnie Madagascar, w pasie gumka, 24 m-ce

10 zł

29. Bluza Batman, (na wykończenie na działce), drapana od spodu 24 m-ce

3 zł

31. Dres Sesame Street, 18 m-cy

20 zł

32. Dres Wonder Kids, 12 m-cy (na moje oko mniej)

18 zł

33. Body Faded Glory, 18 m-cy

8 zł

35. Bluza polarowa Rebel jnr, 2-3 lata, 98 cm wzrostu

15 zł

36. Dres z polaru, Carter's, 24 m-ce

18 zł

37. Spodnie ocieplane, ogrodniczki (rozmiar z metki - 104)

13 zł

38. Bluzka z długim rękawem, 4-5 lat (bez metki). Na zdjęciu widać plamkę, której w rzeczywistości nie ma.

10 zł

39. Dres z polaru, Miniwear, 36 m-cy

20 zł

40. Spodnie dresowe Vitamins, 12 m-cy

8 zł

CDN

natalaik - błagam Cię kobieto nie torturuj mnie, mam uczulenie na te okropne rowerki.... !

Frigga - jak dla mnie sam rowerek spoko ale bez tych wszystkich bajerów,

Jak dla mnie bez sensu kupować rowerek jak dziecko nie dosięga do pedałów, i bardzo mnie irutuję rodzice jak WOŻĄ swoje pociechy. Dorian rowerek będzie miał jak bedzie dostawał do pedałów do czasu autko do odpychania :)
to tylko moje zdanie !

mnie się podobają takie, chociaż i ten dla mnie jak by lekko z kosmosu ;)
http://allegro.pl/rowerek-sterowany-boby-milly-mally-i1541725885.html

reklama
elwiwas u nas sąsiadka wozi swojego 15 miesiącznego synka w tym a'la rowerku, bo młody nie chce już w wózku jeżdzić, a tu ona go pcha, a młody kieruje i melodyjki sobie puszcza..
osobiście te, które nataliak pokazała są paskudne i najwięcej ich w sklepach ;-)
ja też myślę o czymś w czym mogłabym Tomka pchać, a on zadowolony mógłby sobie siedzieć..
bo jeździkiem może jechać gdzie chce :-p

Do góry