reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

a że tak nieskromnie zapytam ile kosztuje??;-)

Tu jest w najlepszej cenie, jaką znalazłam:

Wózek spacerowy I'coo Pluto 2011 :: Wszystko.dla.dziecka.pl

ale okazało się, że resztę akcesoriów mają dość drogą, więc kupuję w innym sklepie, gdzie wszystko zusammen do kupy wyjdzie mi taniej.

a ja podejrzewalam Cie co najmniej o ju ju be ;) jestem w nich totalnie zakochana :)

:-p a jednak potrafię Cię czymś zaskoczyć!!;-) Szczerze mówiąc, nie widzę teraz sensu na wydawanie takiej kasy jak na ju ju... Może gdybym kupowała ja na samym początku, jako taką uniwersalną... W każdym razie nie strawię połączenia niebiesko-czarnego wózka i brązowo-czarnej torby, więc muszę coś wymyślić:)

I tutaj potwierdziło mi się powiedzenie "biednych ludzi na tanie (czytaj tandetne) rzeczy nie stać"

Wiesz co, ja bym nawet wycięła slowo "biednych", naprawdę często okazuje się, że jak się na początku w coś zainwestuje, to to potem procentuje!

ja mam oryginalną, ale wyłącznie dlatego, że była w komplecie z wózkiem. Gdyby jej nie dawali, to na bank nie dałabym ponad 100 zł za kawałek folii, zresztą to jest akcesorium, które jest rzadko w użyciu. Wolałabym tę kasę wydac na dobrą parasolkę p/słoneczną, która dobrze pochłania promienie UV.

No właśnie parasolkę wezmę oryginalną.

Cudne piżamki, szkoda, że za duże na nasze szkraby:

http://endo.pl/?module=ScCatalog&controller=ThemeDetails&promo_tag=ENDO+PI%C5%BBAMY&brand=3

...ale już dla rodziców mogą być:)

Ostatnia edycja:
reklama
Oglądałam je w Lullaby jeszcze wciązy, ale wiadomo, że w ciąży to ja niewiele jeszcze wiedziałam;-) Może i zweryfikuję tę kwestię;-) A jaką masz upatrzoną??

Rany, dziewczyny, tyle pieniędzy za torbę? Kurczę chyba jestem jakaś dziwna, bo w życiu bym nie zapłaciła .

Za to jestem secondhandholiczką. No uwielbiam łazić bo ciucharniach i tam się ubierać. Diana też ma masę rzeczy stamtąd. Jakościowo są chyba dużo lepsze niż ciuchy które kopiłam jako nowe.

natalia lila nie jestes dziwna;-)ja tez bym tyle nie dala;-)
ale torby fajowe

ja nigdy nie uzywalam folii przeciwdeszczowej,za to parasolka jest ok:-)

aha i nie zalapalam sie na pampersy w lkauflandzie:no::wściekła/y:

Dziewczyny uważajcie tylko żeby maluchy nie siedziały na kolankach, tak, że pupa leży na stópkach - wygiętych - to jest przyczyną płaskostopia, najlepsza pozycja to nóżki z przodu, albo po turecku. Już teraz im tego zabraniajcie, żeby nie nabrały nawyku.
dokladnie to samo nam powiedzial ortopeda

wroce jeszcze dobucikow bo teraz dopiero doczytalam;-)
Julita nie masz sie co zamartwiac ze nie stac cie na drogie buciki.Moj Wiki (chociaz mnie stac) nigdy nie mial drogich bucikow i jest ok.Czesto kupowalam mu w ccc i bylam zadowolona.Jeden model tak mi sie podobal ze 2 razy z rzedu kupilam mu te same:-)

Ostatnia edycja:
potrzebuje namiary na książkę która ma na stronach powszywane rózne materiały itp oraz takie książki które mają rozkładane przestrzenne obrazki w środku. Nie wiem jak wam to wytłumaczyć......otwiera się stronę i w sorku jest taka wycinanka która "wstaje". Mam nadzieje ze wiecie o co chodzi.....

tysia to się chyba nazywa: trójwymiarowe ksiązeczki, ewentualnie z ruchomymi elementami
Tomek ma jedną o dzikich zwierzątkach, to już klka urwał z radości...

reklama
Tysia jeśli chodzi o trójwymiarowe,to my pełno nakupowaliśmy takich w empiku - bajki tradycyjne - kopciuszek, kot w butach, czerwony kapturek itp. Ze szmatkami nie spotkałam, a takie z porozrzucanymi obrazkami to chyba jakiś elementarz najprędzej :confused:

Do góry