a że tak nieskromnie zapytam ile kosztuje??;-)
Tu jest w najlepszej cenie, jaką znalazłam:
Wózek spacerowy I'coo Pluto 2011 :: Wszystko.dla.dziecka.pl
ale okazało się, że resztę akcesoriów mają dość drogą, więc kupuję w innym sklepie, gdzie wszystko zusammen do kupy wyjdzie mi taniej.
a ja podejrzewalam Cie co najmniej o ju ju be jestem w nich totalnie zakochana
a jednak potrafię Cię czymś zaskoczyć!!;-) Szczerze mówiąc, nie widzę teraz sensu na wydawanie takiej kasy jak na ju ju... Może gdybym kupowała ja na samym początku, jako taką uniwersalną... W każdym razie nie strawię połączenia niebiesko-czarnego wózka i brązowo-czarnej torby, więc muszę coś wymyślić
I tutaj potwierdziło mi się powiedzenie "biednych ludzi na tanie (czytaj tandetne) rzeczy nie stać"
Wiesz co, ja bym nawet wycięła slowo "biednych", naprawdę często okazuje się, że jak się na początku w coś zainwestuje, to to potem procentuje!
ja mam oryginalną, ale wyłącznie dlatego, że była w komplecie z wózkiem. Gdyby jej nie dawali, to na bank nie dałabym ponad 100 zł za kawałek folii, zresztą to jest akcesorium, które jest rzadko w użyciu. Wolałabym tę kasę wydac na dobrą parasolkę p/słoneczną, która dobrze pochłania promienie UV.
No właśnie parasolkę wezmę oryginalną.
Cudne piżamki, szkoda, że za duże na nasze szkraby:
http://endo.pl/?module=ScCatalog&controller=ThemeDetails&promo_tag=ENDO+PI%C5%BBAMY&brand=3
...ale już dla rodziców mogą być
Ostatnia edycja: