reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Nie bardzo wiem, dlaczego używane miałyby być lepsze??:eek:

Myślę, że chodziło o to, że często w ciucharniach są rzeczy w zasadzie nie używane, zupełnie nieznanych firm, których jakość jest lepsza niż nowe kupowane np w C&A, Cherokee itp. ale w Polsce(bez obrazy dla tych firm, mam sporo ubranek tych marek).
Mam kilka ciuszków H&M, które kupiłam w ciucharni i są jakościowo o niebo lepsze niż te które kupowałam u nas.
Kupiłam też inne, które wyglądają jak cukiereczki i są super jakościowo a za chol..rę nie znam firmy, bo u nas takich nie ma.

reklama
Tu jest w najlepszej cenie, jaką znalazłam:

Wózek spacerowy I'coo Pluto 2011 :: Wszystko.dla.dziecka.pl

ale okazało się, że resztę akcesoriów mają dość drogą, więc kupuję w innym sklepie, gdzie wszystko zusammen do kupy wyjdzie mi taniej.

:-p a jednak potrafię Cię czymś zaskoczyć!!;-) Szczerze mówiąc, nie widzę teraz sensu na wydawanie takiej kasy jak na ju ju... Może gdybym kupowała ja na samym początku, jako taką uniwersalną... W każdym razie nie strawię połączenia niebiesko-czarnego wózka i brązowo-czarnej torby, więc muszę coś wymyślić:)

Wiesz co, ja bym nawet wycięła slowo "biednych", naprawdę często okazuje się, że jak się na początku w coś zainwestuje, to to potem procentuje!

No właśnie parasolkę wezmę oryginalną.

Cudne piżamki, szkoda, że za duże na nasze szkraby:

Ubranka dziecięce - ENDO PIŻAMY

...ale już dla rodziców mogą być:)

dlatego "biednych" ujęłam w cudzysłów ;P
to takie powiedzenie...bo przecież Ci "bogaci" nie kupią taniego taniego... ;)

aaa przepraszam, ladybird ma kilka ksiazeczek z futerkiem zwierzat (sztucznym oczywiscie ;)). ta nasza z peterem rabbitem jest po angielsku, na kazdej stronie jest jedna duza cyfra z innego materialu wiec na pewno bedzie pomocna pozniej w nauce liczenia.

Hahahhahahaha:-D:-D:-D:-D dobrze, że sprecyzowałaś!:-D

Super te książeczki, chyba też się w nie zaopatrzę!

reklama
Do góry