reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

my mamy duuuuuży kosz na zakupy więc torbu nie trzeba,

ale bardziej zastanawiam się na d parasolką do wózka!!! bo w słoneczne dni będzie ciężko prowadzić wózek bo dziecku po oczach będzie słońce świeciło

reklama

justme a na jaka parasolke sie w koncu zdecydowalas? Ja jestem bardzo z pluta zadowolona:)
tysia z calym szacunkiem ale nie uwazam zeby buty za 25zl byly dla uczacego sie chodzic dziecka zdrowe... Ja tez wolalabym nie wydawac tyle na buty,bo rowniez mnie specjalnie na to nie stac(sobie za 39zl cichobiegi ostatnio kupilam) pozatym Hania zaczyna juz tupac,takze nie kupilam ich po to zeby tylko merdala nogami w wozku.

Pisałam w wózkowym, że bierzemy I'coo:) Mamy już odłożony, musimy tylko w tym tyg. odebrać. Czarny z niebieską wkładką, bierzemy też właśnie parasolkę i pałąk, zastanawiam się, czy decydować się na oryginalną folię p. deszczową...?

Pisałam w wózkowym, że bierzemy I'coo:) Mamy już odłożony, musimy tylko w tym tyg. odebrać. Czarny z niebieską wkładką, bierzemy też właśnie parasolkę i pałąk, zastanawiam się, czy decydować się na oryginalną folię p. deszczową...?

a że tak nieskromnie zapytam ile kosztuje??;-)

no tak zapomniałam że trzeba się też w folie zaopatrzyć...

zależy jaki masz budżet.. jesli spoko to ja bym wziela.. ajesli nie, to zwykla też starczy..

ja miałam już dwie nieoryginalne i się porwały, dokładnie folia od taśmy bocznej się oddzieliła :(
szczególnie na mrozie była na to poddatna. Ostatecznie byłam zła, że nie zdecydowałam sie od razu na x-landerowską

I tutaj potwierdziło mi się powiedzenie "biednych ludzi na tanie (czytaj tandetne) rzeczy nie stać"

może i macie racje że nie ma co oszczędzać na pierwszych ale nie wszystkich stać na drogie buciki co i tak długo dziecko nie ponosi bo mu nóżka rośnie. oczywiśnie jeśli kogoś stać to super, tylko się cieszyć...ale sama wiem po sobie że mnie nie stać i po takich wypowiedziach mam doła że nie mogę zapewnić mojej małej wszystkiego co "zdrowe".:zawstydzona/y:

ejjjj, Julita, głowa do góry ;) moja mała dostała buciki za 25 zł z przeceny, bo wiedzialam ze zalozy je doslownie kilka razy okazjonalnie. Jak bedzie chodzic to kupie jej porzadne, ale na pewno nie wydam 100 czy 150 zl bo to dla mnie za duzo. A tak poza tym to kto pwoiedzial ze buty dobre musza byc drogie???? Jesli sa wygodne, dopasowane do stopki, nie krepuja jej, nie uwieraja, to nawet takie za 20 zl sa oki.

julita, ależ zapewniasz małej wszystko co zdrowe! Dajesz jej swoją miłość,troskę, codzienną opiekę, pielęgnację....właśnie dla jej zdrowia psychicznego :)

tysia dobrze pisze, że dobre buty nie muszą wcale być drogie. W tych droższych często płacisz za markę, reklamę, renomę. Warto zwracać uwagę na to, by stópka oddychala i by podeszwa nie byłą twarda.
Ja bardzo bardzo rzadko kupowałam markowe buty, a uwierzcie, że mam kilkadziesiąt, jak nie ponad sto par za sobą ;)

JustMe
super wybor:-) bedziesz zadowolona;-) Czarny z niebieskim-miodzio polaczenie:-) Jesli chodzi o folie, my mamy ta oryginalna i super jest to, ze pasje nam na x-landera, bo ta z gondoli tylko na gore zachodzila (za krotka byla). Ta sie przyklada i na rzepy zapina.

ja miałam już dwie nieoryginalne i się porwały, dokładnie folia od taśmy bocznej się oddzieliła :(
szczególnie na mrozie była na to poddatna. Ostatecznie byłam zła, że nie zdecydowałam sie od razu na x-landerowską

I tutaj potwierdziło mi się powiedzenie "biednych ludzi na tanie (czytaj tandetne) rzeczy nie stać"

Tiger ja mialam x landerowska i mi sie porwala po 3-cim uzyciu:eek: musialam reklamowac.

ja mam oryginalną, ale wyłącznie dlatego, że była w komplecie z wózkiem. Gdyby jej nie dawali, to na bank nie dałabym ponad 100 zł za kawałek folii, zresztą to jest akcesorium, które jest rzadko w użyciu. Wolałabym tę kasę wydac na dobrą parasolkę p/słoneczną, która dobrze pochłania promienie UV.

reklama
Do góry