reklama
Mamusia14 ja też wybrałam bardzo podobne łóżeczko a dokładnie takie ŁÓŻECZKO DZIECIECE + SZUFLADA 3 KOLORY TYMON II (963121621) - Aukcje internetowe Allegro ale to też brałam pod uwagę, ale do tej komody KOMODA SOSNOWA Z PRZEWIJAKIEM GLUCK HIPPO ORZECH! (974999699) - Aukcje internetowe Allegro musze mieć kolor jasny orzech, a pościel wybrałam taką SS* Luksusowa POŚCIEL do łóżeczka 16 CZĘŚCI (950597165) - Aukcje internetowe Allegro tylko zastanawiam się jeszcze nad tym którą wybrać. Nr 1, 4, 5 będą mi pasować kolorystycznie do pokoiku
natalia_lila
Fanka BB :)
Mi zostało pare pierdół do kupienia.
Ja prześcieradła, różki, pościele itp kupowałam u tego sporzedawcy: magdexnina. Ma naprawdę duży wybór, ale na paczkę czekałam 1,5-2tyg. Jednak opłacało sie.
Ja prześcieradła, różki, pościele itp kupowałam u tego sporzedawcy: magdexnina. Ma naprawdę duży wybór, ale na paczkę czekałam 1,5-2tyg. Jednak opłacało sie.
N
nataliak
Gość
dziewczyny podajcie mi jak możecie dobrego sprzedawce na allegro bo chce kupić za jednym zamachem u jednego pościel ,prześcieradła , rożek i pieluchy tetrowe a nie chce naciąć się na jakiś badziew
ja bym polecala tego sprzedawce: Informacje o Użytkowniku my-sweet-baby_pl - Aukcje internetowe Allegro
niestety pieluch nie maja ale za to posciel pierwsza klasa
natalia_lila
właśnie zrobiłąm zakupy na allegro u tego użytkownika
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro.
Noo, to chyba mam już wszystko co mi potrzeba. Babciom powiedziałam że mają mi jeszcze kupić jakis mniejszy kocyk do otulania dziecka i karuzele grającą na łóżeczko.
Aaa musze jeszcze tylko gąbkę- mate do wanienki kupic i free
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro.
Noo, to chyba mam już wszystko co mi potrzeba. Babciom powiedziałam że mają mi jeszcze kupić jakis mniejszy kocyk do otulania dziecka i karuzele grającą na łóżeczko.
Aaa musze jeszcze tylko gąbkę- mate do wanienki kupic i free
reklama
aldonta
ja ostatnio kupiłam wkłady poporodowe absorgyn i bella BOSZEEEEEEE!!!!!!!!!! jakie one ogromniaste!!!!