reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
fotel super wygodny do karmienia, ja zamierzam mój w ten sposób eksploatować :)

Ten fotel pèrzypomina fotel z IKEI...owszem sa bardzo wygodne do siedzenia, ale nie do wstawania po karmieniu...moze nie wiem tego z wlasnego doswiadczenia, ale od karmiacych juz mam. Strasznie gleboko sie siedzi i pozniej sztuka sie dzwignac z niego..ale abstra****ac od wstawania owszem bardzo wygodny. zawsze w nim zasypiam podczas ogladani TV hihi

chciałam pochwalić się moim łóżeczkiem:

Załączniki

• lozeczko..jpg
    lozeczko..jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 42
innymi rzeczami które Filipek dostał od babci i dziadka będzie się chyba trudniej pochwalić, bo tyle tego że musiałabym was zasypać zdjęciami:) Ogólnie dziadki zaszalały i szkraba chyba będę przebierać co godzinę:)
Pozytyw jest taki że chyba już wszystko dla synka mamy, ale śmieje się że pewnie nie wytrzymam do maja żeby nic nie kupić:)

WItam majówki i gratuluję udanych zakupów - to już ostatnie zakupowe szaleństwa :tak:
Ja dziś zamówiłam wiklinowe łóżeczko do spania dla małego. W zeszłym tygodniu dziadkowie zaszaleli i zrobili małemu wyprawkę do "letniego domu" dziadków - ma już łóżeczko turystyczne i materacyk do tego z prześcieradełkiem. Zdecydowałam że po wiklinowym łóżeczku do domu też kupię takie turystyczne łóżeczko - jest super. Jak zacznie już wstawać to przynajmniej nie poobija się w drewnianym bo tam wszędzie siatka - no i odpada kupno ochraniacza. Teraz kupiliśmy takie jak na tej aukcji:

KOJEC LÓŻECZKO MAX 6 KOLORÓW CENY HURTOWE! (952378288) - Aukcje internetowe Allegro

ale było kupowane w sklepie stacjonarnym i chyba do domku też takie wezmę.
Do wiklinowego łóżeczka, który ma w kompecie już całe wyposażenie pościelowe, dokupiłam prześcieradełka które mogą pasować do gondoli wózka bo to zbliżone rozmiary. Jak dojdzie przesyłka to przymierzę i powiem wam czy pasują na tą wyściółkę gondoli i jak któraś będzie chciała to sobie kupi bo widziałam że zastanawiałyście się czym wyścielić wózek. Wklejam link do prześcieradełek:

MY-SWEET-BABY prześcieradło frotte do kosza (963367266) - Aukcje internetowe Allegro

Ja dziś jeszcze wybrałam się po ostatnie zakupy dla Tosi - dokupiłam czapeczki w rozmiarze 56 i 62 bo jak się okazało w ogóle nie miałam. Kupiłam tez po dwie pary pólśpiochów z rozmiaru 56 i 62 bo jak się okazało ile mam bodziaków dla Małej a prawie nic na dół to trochę wymiękłam.
Co do łózeczke turystycznych - zakup zostawie na głowie dziadkom, którzy o tym wspominali. Na pewno będzie potrzebne, gdy się do nich wybierzemy :-)
Mnie nie przekonuje mnie ta wersja turystyczna do zastosowania w domu więc zostanę przy klasycznym drewnianym rozwiązaniu

reklama
Do góry