reklama
awru
Fanka BB :)
a mogę poprosić o namiary? :-)to jest akurat orzech , ale występuje jeszcze w kolorach: sosna, biały oraz teak
madziamadzia
Fanka BB :)
Martina śliczne łóżeczko :-)
martina969
Filipowa mama
a mogę poprosić o namiary? :-)
pewnie:-)
Ja kupowałam w hurtowni w Krk w Semmie, natomiast są to łóżeczka z Klupsia.
adres strony Klupś Meble Dziecięce
to jest łóżeczko Radek IV, kolorki wyglądają na żywo jeszcze chyba ładniej niż na obrazku, a najbardziej podobały mi się grube ramy przy bokach:-)
Coś takiego, marzy mi się od dawna, a siedziałam w takim tylko parę razy u znajomych i nigdy z myślą czy wygodnie będzie w tym karmić, stąd moje pytanie. Chyba warto sobie spełnić marzenie z tego co piszecie:-) Wstawania się nie boje bo długaśne nogi mam i brzuszek się poćwiczy;-)Nikita - coś takiego?
Fotel ANNE kolor kremowy w JYSK.
mamy takie dwa, są super wygodne ale nie w każdej pozycji do karmienia dzieciak się "zmieści" bo ma oparcia. Tylko pytanie czy ze wszystkich tych dziwnych pozycji do karmienia, które pokazywała połozna będę korzystać...
chciałam pochwalić się moim łóżeczkiem:
Śliczne!:-)
martina969
Filipowa mama
mnie też korci łóżeczko już rozłożyć, ale na razie jeszcze nie mam na to miejsca a po drugie będę pewnie przy nim siedziała i tylko się wpatrywała, boje się że czas wtedy dopiero będzie mi się dłużył z tego oczekiwania
reklama
pochwale wam sie moim nowym nabytkiem
Zestaw z KLASĄ ŁÓŻECZKO Z SZUF. Pościel 9 EL (972829011) - Aukcje internetowe Allegro
RÓŻEK - BECIK uszt. ŚLICZNE WZORY! PRODUCENT (970069517) - Aukcje internetowe Allegro
Prześcieradło FROTTE z gumką JAKOŚĆ PRODUCENT (964896140) - Aukcje internetowe Allegro
Przybornik - niezbędnik - schowek PRODUCENT (964896130) - Aukcje internetowe Allegro
Zestaw z KLASĄ ŁÓŻECZKO Z SZUF. Pościel 9 EL (972829011) - Aukcje internetowe Allegro
RÓŻEK - BECIK uszt. ŚLICZNE WZORY! PRODUCENT (970069517) - Aukcje internetowe Allegro
Prześcieradło FROTTE z gumką JAKOŚĆ PRODUCENT (964896140) - Aukcje internetowe Allegro
Przybornik - niezbędnik - schowek PRODUCENT (964896130) - Aukcje internetowe Allegro